web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Dr. Sherri Tenpenny legt uit hoe de ontvolking COVID-vaccins binnen 3-6 maanden zullen werken

https://www.bitchute.com/video/nCJgZLroYJiK/

 

 Dr. Sherri Tenpenny geeft HEEL belangrijke informatie! Hyper-immuunrespons bij proefdieren voor eerdere pogingen tot coronavirusvaccins, zoals SARS en MERS, is een hardnekkig probleem geweest. Alles gaat een tijdje goed, totdat de dieren worden blootgesteld aan het wilde gemuteerde virus. Dr. Tenpenny en andere wetenschappers hebben voorspeld dat miljoenen mensen zullen sterven, en dat zij de schuld zullen krijgen van een nieuwe soort COVID, die pleiten voor nog dodelijkere vaccins. Zie: “The Coming Genocide of Adverse COVID Vax Reactions, and Who to Blame For It”

Lees ook:   De suikerhetze

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept