web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Yellowstone-systeemalarm zojuist aangekondigd: de enorme koepelvormige stijging wordt steeds groter

 

Alarm van het Yellowstone-systeem zojuist aangekondigd De enorme koepelvormige stijging neemt in omvang toe Er vinden vreemde gebeurtenissen plaats in het Yellowstone National Park, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid onder wetenschappers.

De enorme supervulkaan die zich daar bevindt, vertoont ongebruikelijke tekenen, waaronder het langzaam opzwellen van de grond tot een koepelvorm.

De waterstanden van Yellowstone Lake fluctueren op onvoorspelbare wijze en er is plotseling een grote 90 meter hoge scheur in de nabijgelegen aarde verschenen.

Deze anomalieën hebben experts op scherp staan, wat vragen doet rijzen over de vraag of ze het ontwaken van de slapende supervulkaan van Yellowstone signaleren. Na decennia van rust neemt de angst toe dat deze slapende reus een catastrofale uitbarsting nadert.

Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de verontrustende tekenen die wijzen op de mogelijke uitbarsting van Yellowstone. Het begon allemaal met een terloopse observatie, iets waar wetenschappers voor leven, een kleine aanwijzing die zich in het volle zicht verbergt en wacht om ontdekt te worden.

Maar deze specifieke ontdekking zou schokgolven veroorzaken in de wetenschappelijke gemeenschap en daarbuiten, waardoor de angst zou ontstaan ​​over een van de meest geduchte krachten van de natuur: de Yellowstone Supervulkaan.

Ons verhaal begint in het hart van Yellowstone National Park, een plaats die bekend staat om zijn buitenaardse schoonheid en geologische wonderen.

Lees ook eens:  De media beïnvloeding en mannen die vlees eten!

Jarenlang hadden bezoekers zich verwonderd over het uitzicht van het park op de warmwaterbronnen, borrelende modderpotten en de legendarische watershows van Old Faithful. Ze wisten niet dat onder deze serene show een slapende reus schuilging, een continentale moordenaar met de macht om onvoorstelbare verwoestingen aan te richten.

Wat zou er gebeuren als er opnieuw een ‘supervulkaanuitbarsting’ zou plaatsvinden in Yellowstone?

Als er in Yellowstone nog een grote, caldera-vormende uitbarsting zou plaatsvinden, zouden de gevolgen daarvan wereldwijd zijn. Zo’n gigantische uitbarsting zou regionale effecten hebben, zoals vallende as en kortetermijnveranderingen (jaren tot tientallen jaren) in het mondiale klimaat. Die delen van de omliggende staten Montana, Idaho en Wyoming die het dichtst bij Yellowstone liggen, zouden worden getroffen door pyroclastische stromen , terwijl andere plaatsen in de Verenigde Staten zouden worden getroffen door  vallende as (de hoeveelheid as zou afnemen met de afstand tot de uitbarsting website). Dergelijke uitbarstingen vormen meestal  caldera’s , brede vulkanische depressies die ontstaan ​​wanneer het grondoppervlak instort als gevolg van het terugtrekken van gedeeltelijk gesmolten gesteente (magma) eronder. Gelukkig zijn de kansen op dit soort uitbarstingen in Yellowstone de komende duizenden jaren buitengewoon klein.

Link

Wat een wapen zou je in handen hebben als je dat kunt activeren…
Men schijnt het al te kunnen …

Lees ook eens:  Blue Beam project ufo en Jezus

Maar… het rommelt wel daar…

https://nos.nl/artikel/2515613-aardbeving-in-regio-new-york-schokken-tot-aan-washington-gevoeld

https://www.nu.nl/buitenland/6307982/zeldzame-aardbeving-in-new-york-en-omliggende-steden-geen-schade-gemeld.html

Zeldzaam dus…

Je hoeft geen zichtbare wapens te gebruiken…
Amerika doet dit al heel lang… nml.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥