web analytics

Gebande video over gevaccineerden die zullen sterven

Dr. Sean Brooks legt uit hoe de mRNA COVID-vaccins je zullen doden!

Tijdens een hoorzitting van het schoolbestuur in Ohio deed een man die zichzelf identificeerde als Dr. Sean Brooks, Ph.D., verschillende verklaringen over COVID-19-vaccinaties. Brooks identificeert zichzelf op een bepaald punt in de video, die je hier kunt bekijken.

Hij zei: “Dr. Sean Brooks, Ph.D., Oxford. Ik heb 48 publicaties, waaronder 23 boeken. Ik heb ongeveer 21 jaar gezondheidsgeneeskunde, anatomie en fysiologie gestudeerd.”

Hij waarschuwde ouders en bestuursleden dat degenen die het vaccin kregen, zouden sterven en onvruchtbaar zouden worden.

Dr. Sean Brooks heeft een Ph.D. in Education en heeft een podcast waarin hij American Education bespreekt.

Dr. Sean Brooks waarschuwt dat gevaccineerde binnenkort zal sterven!

Laten we hopen dat dit niet waar is aub!!!!!

Goede reacties  van o.a.

InfowarriorCDN
Geweldige toespraak,. Degenen die liegen kunnen de waarheid niet weerstaan ​​of verdedigen en kunnen alleen de oppositie het zwijgen opleggen… Het vaccin kan het best worden omschreven als een SYNTHETISCH VIRUS.. Virus “een infectieus agens dat typisch bestaat uit een nucleïnezuurmolecuul in een eiwitmantel, is te klein om te zien door lichtmicroscopie, en kan zich alleen vermenigvuldigen in de levende cellen van een gastheer.” Zoals we weten, zijn virussen geen levende organismen, maar gewoon een stukje nucleïnezuur (rna, mrna, dna) in een omhulsel. De definitie van gentherapie is ook nauwkeurig, maar dat op zichzelf beschrijft niet de leveringsmethodologie. Dus technisch gezien degenen die worden geïnjecteerd en een zeer grote virale lading krijgen van een bekend schadelijk door de mens gemaakt virus dat onvoorspelbare resultaten en effecten heeft verondersteld.. Gewoon mijn mening..
Jackfortruth
Je kunt niet argumenteren dat een zeer goede familievriend afgelopen vrijdag 5 dagen na het nemen van de tweede Pfizer-injectie is overleden. is DOOD omdat ze hier in het centrum van Florida in de gezondheidszorg werkte en gedwongen werd om haar baan te behouden. vrij snel, maar ze was weg. Ook mijn neef in Minnesota verloor haar man van 40 jaar 55 minuten na het eerste Pfizer-schot. Autopsie vond ernstige bloedstolsels en een gescheurde aorta. Ik geef niet om uw politiek, maar veel artsen,wetenschappers, onderzoeksexperts hebben ons allemaal gewaarschuwd voor schoten met een functiewinst van biowapens waarbij alle dieren in de onderzoeksstudies lange tijd werden gedood, en trouwens, Dr. Malone nam nooit het schot, evenmin als Fauci, die trouwens heeft doodde nu meer mensen dan Joseph Mengella.
ZeroCool2020
Bidden voor al die mensen die ze hebben gestoken… En deze medische tirannen zullen de doden allemaal toeschrijven aan het covid-virus. Maar we zullen weten dat zij de criminelen zijn die de strop van de beul moeten zien!!!

Wie is dokter Sean Brooks? PhD’s apocalyptische anti-vaccinwaarschuwingen gaan viraal en wekken verontwaardiging op

Sean Brooks zegt in de video: “Dr. Robert Malone, die het messenger RNA [mRNA]-vaccin heeft gemaakt, heeft gezegd dat niemand deze injecties ooit zou mogen nemen, onder welke omstandigheid dan ook – hij heeft het gemaakt! En hij zegt: ‘Doe het nooit!'”

Lees ook:   Wie wordt vernietigd door "Pandora's dossier" - lijsten, meningen, conclusies

Een viral video heeft het internet door de storm en wordt steeds vaker online aangeprezen door anti-vaccin mensen als een must-horloge. De video wordt online gedeeld als een huiveringwekkende getuigenis van een arts over wat er gebeurt als iemand het Covid-19-vaccin neemt: “De mensen die het hebben ingenomen, zullen in de komende 6 maanden tot 3 tot 5 jaar sterven.”

 

 

Deze virale video volgt op de aankondiging van de Joe Biden- regering op woensdag 18 augustus dat Covid-19-boostershots vanaf 20 september beschikbaar zouden zijn voor Amerikaanse volwassenen die de Pfizer- of Moderna- vaccins hebben gekregen . De VS zullen een derde injectie geven aan Amerikanen die hun tweede vaccindosis minstens acht maanden geleden hebben gekregen, in afwachting van toestemming van de Amerikaanse Food and Drug Administration.

 

 

 

“Dit zal je immuunrespons versterken. Het zal je bescherming tegen Covid-19 vergroten”, zei president Biden . “Dat is de beste manier om ons te beschermen tegen nieuwe varianten die zouden kunnen ontstaan.”

 

 

Wie is dokter Sean Brooks?

De virale video toont een man genaamd Sean Brooks, die werd gezien tijdens wat wordt gerapporteerd als een “SW Ohio School Board Meeting”. Het is niet duidelijk of dat verwijst naar de Ohio School Boards Association Southwest Region of het Southwest Local School District. 

In de video is te zien hoe een kale man de microfoon in een soort auditorium nadert en zichzelf voorstelt. Hij zegt: “Mijn naam is Dr. Shawn Brooks, PhD, Oxford. Ik heb 48 publicaties, waaronder 23 boeken. Ik heb ongeveer 21 jaar gezondheidsgeneeskunde, anatomie en fysiologie gestudeerd.” Hij voegt eraan toe: “Dr. Robert Malone, die het messenger RNA [mRNA]-vaccin heeft gemaakt, heeft gezegd dat niemand deze prikken ooit, onder welke omstandigheid dan ook, zou moeten nemen – hij heeft het gemaakt! En hij zegt: ‘Doe het nooit!'”

Lees ook:   In korte tijd via via velen overleden...door wat?

 

 

Er valt hier veel af te breken. Maar eerst en vooral stelt hij zich in het begin voor als een doctoraat, niet als een arts. Er lijkt heel weinig informatie over hem online te zijn.

 

 

In het commentaargedeelte van de video die op bitchute.com is gepubliceerd , vroeg een persoon: “Ik zag dit op een ander kanaal. Ik vind het leuk om mijn basis te dekken en mijn eigen graafwerk over dit spul te doen. Dus ik probeerde deze gepubliceerde dokter op te zoeken. Ik kan niets over hem vinden. Ik zou dit op het andere kanaal hebben gevraagd, maar de reacties worden geblokkeerd. Kan iemand anders?” Hierop reageerde een andere persoon met: “Ik heb iets gevonden dat op dezelfde man lijkt op eerlijk gezegd, maar die man zei dat zijn beroep in het onderwijs was. Geen arts.”

 

 

Een andere persoon deelde een Amazon- auteurslink naar die van Sean M Brooks, een man wiens boeken titels bevatten als ‘Violence Among Students and School Staff: Understanding and Preventing the Causes of School Violence’, ‘The Unmasking of American Schools: The Sanctioned Abuse of America’s Teachers and Students’, ‘Purposeful Deception: The Inside Plan to Communize and Destroy American K-12 Education’ en meer. Het is niet duidelijk of het om dezelfde persoon gaat.

 

 

Brooks verwees in zijn toespraak naar Dr. Robert Malone als de persoon die zogenaamd “het boodschapper-RNA-vaccin” heeft gemaakt. Ook die claim heeft wat problemen. Volgens een rapport van 12 augustus in The Atlantic begon Malone een paar maanden geleden op podcasts en kabelnieuwsshows te verschijnen, gepresenteerd als een wetenschappelijk expert, met het argument dat het goedkeuringsproces voor de vaccins onverstandig was overhaast. 

Lees ook:   Wekelijkse vreemde zaken om over na te denken

Naar verluidt vertelde hij aan Tucker Carlson dat het publiek niet genoeg informatie heeft om te beslissen of het zich laat vaccineren. Naar verluidt vertelde hij Glenn Beck ook dat het aanbieden van prikkels voor het nemen van vaccins onethisch is. Hij wordt langzaamaan een anti-vaccin ideoloog. En hij wordt altijd gefactureerd als de mRNA-uitvinder – een eer die hij ook heel vaak aanprijst. “Ik heb letterlijk mRNA-technologie uitgevonden toen ik 28 was”, vertelde Malone, die nu 61 is, aan The Atlantic.

 

 

Naar verluidt heeft Malone hier eind jaren tachtig aan gewerkt bij het Salk Institute for Biological Studies. Hij schreef er ook twee papers over. Maar volgens Rein Verbeke, een postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Gent, in België, en de hoofdauteur van een geschiedenis van de ontwikkeling van mRNA-vaccins in 2019, terwijl Malone en zijn co-auteurs voor het eerst de hoop wekten dat mRNA potentieel zou kunnen hebben als een nieuwe medicijnklasse”, is het bereiken van de mRNA-vaccins van vandaag “het resultaat van veel gezamenlijke inspanningen.”

 

 

Het is onduidelijk wat de geloofsbrieven van Dr. Sean Brooks zijn. Maar als we met zijn eigen woorden rekening moeten houden, is hij geen arts. En wat hij in zijn toespraakje aanhaalt, is ook niet de meest betrouwbare informatie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button