web analytics
...

Oplossing voor haaruitval

Oplossing voor haaruitval

1d9d40676c7a5a765d93f79df8927a04 via Angel-Wings
Een zekere mate van haaruitval is normaal voor zowel mannen als vrouwen. Als u na het douchen een paar haarlokken in het bad ziet, hoeft u zich waarschijnlijk geen zorgen te maken. Als u echter een overmatige hoeveelheid haaruitval ervaart , bieden de metingen van Edgar Cayce u een zeer specifiek en uniek advies.

Voordat u verder gaat, is het belangrijk dat u weet dat er twee algemeen aanvaarde categorieën van haarverlies zijn. De meest voorkomende oorzaak van haaruitval (alopecia) is erfelijkheid. Traditionele medische wetenschap zou aangeven dat dit type haarverlies over het algemeen onomkeerbaar is, hoewel er medicijnen bestaan ​​om haarverlies te vertragen en in sommige gevallen hergroei te stimuleren. Minder belangrijke oorzaken van haaruitval, maar nog steeds significant, zijn medicijnen, stress en ziekte. Het veranderen van medicijnen, het verminderen van stress en het verbeteren van de gezondheid kan dit soort haarverliespatroon drastisch beïnvloeden.

Het Cayce-perspectief op haarverlies
De bezorgdheid over haaruitval en kaalheid werd behandeld in 132 documenten in de Edgar Cayce-gegevensbank. Zijn “lezing” van de oorzaken? Een verkeerde uitlijning van de wervelkolom en een verstoorde schildklier zijn de twee belangrijkste oorzaken die Cayce aanhaalt voor haarverlies. Verzwakking, toxemie en slechte capillaire circulatie worden in sommige gevallen ook als factoren aangewezen. Laten we deze mogelijke factoren een voor een bekijken.

Verkeerde uitlijning van de wervelkolom
De wervelkolom fungeert als het zenuwcentrum van het lichaam en reguleert de activiteiten van de klieren, organen en de bloedsomloop. Deze systemen zijn essentieel voor de gezondheid van huid en haar. Het is dus logisch dat een ruggengraatprobleem de gezondheid van de hoofdhuid en de haarzakjes kan beïnvloeden.

Lees ook:   Advies ziekenhuis om junkfood te geven

Schildklier onbalans
De schildklier reguleert het metabolisme, dat op zijn beurt in verbinding staat met het zenuwstelsel. Een verstoorde schildklierfunctie kan de energieën in het lichaam die een evenwichtige en vitale eliminatie en bloedsomloop bevorderen, onderbreken. Wat er in deze situatie kan gebeuren, is dat de haarzakjes uitgehongerd raken voor de broodnodige voedingsstoffen, wat resulteert in broos haar en/of haaruitval.

Spanning
Interessant is dat Cayce “ondermijnde vitale energieën” en verzwakking aanmerkte als bijdragen aan haarverlies. De moderne medische wetenschap is het met Cayce eens en noemt stress een zeer reële en aanwezige factor in haarverlies voor zowel mannen als vrouwen.

Toxiciteit
Als er één systemische aandoening is die Cayce keer op keer opmerkt voor vele, vele kwalen, dan is het toxiciteit! Cayce is heel duidelijk dat een te giftig systeem een ​​gezonde bloedsomloop verstoort. Het is dus de sleutel tot een gezonde haardos, zodat je lichaamschemie goed alkalisch en vrij van schadelijke stoffen blijft.

Slechte capillaire circulatie
Het is logisch dat een slechte capillaire circulatie van invloed is op gezond haar. Nogmaals, dit kan worden veroorzaakt door alle eerder genoemde factoren en moet worden hersteld om gezond haar te laten bloeien.

Preventie van haaruitval
Cayce was vrij duidelijk dat er manieren waren om haaruitval te voorkomen en/of te vertragen. Wervelkolomaanpassingen, jodiumrijke voedingsmiddelen ter ondersteuning van uw schildklier (kelp, zeevruchten), concentratie op het verminderen van stress in uw leven (of in ieder geval hoe u erop reageert), vermindering van de inname van giftige stoffen, zoals conserveermiddelen, nicotine en alcohol en verbetering van de algehele bloedsomloop (lichaamsmassage – hoofdhuidmassage). Samen zullen deze praktijken uw kansen op het behoud van een gezonde haardos vergroten.

Lees ook:   Vogelgriep kan niet tegen zeep

Hoofdhuid behandeling
Naast inzicht in de grondoorzaken van haarverlies, gaf Cayce een van zijn meest unieke remedies aan mensen die leden aan haarverlies. . .

Crudoleum®! Ja, Cayce raadde deze hoofdhuidbehandeling aan waarbij ruwe olie werd gebruikt als hoofdhuidstimulans. Hier zijn aanwijzingen voor het toepassen van deze remedie:

Breng Crudoleum gedurende 10 tot 15 minuten aan met een elektrische vibrator die een zuigapplicator heeft (of masseer met de hand). Spoel daarna af met een oplossing van graanalcohol [ Crudoleum Hair Rinse ]. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid witte vaseline aan op de hoofdhuid en masseer deze nog 10 tot 15 minuten in met de elektrische vibrator. Bedek de hoofdhuid grondig en laat de vaseline een nacht staan. Was ’s morgens voorzichtig met een shampoo op basis van olijfolie of teerzeep . Herhaal deze behandeling vijf dagen achter elkaar, laat twee weken staan ​​en herhaal opnieuw. Veel mensen beginnen binnen enkele maanden resultaten te zien. Wij hopen dat u dat ook zult doen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!