...

20 oktober 2021

 

De Psychopaten die onze menselijke wereld beheren en controleren ‘de Illuminati’…!

De Psychopaten die onze menselijke wereld beheren en controleren ‘de Illuminati’…!

De elite, althans het deel van de elite dat zich ‘de illuminati’ (“de verlichten” in hun ogen) noemt, bestaat in de kern uit 13 steenrijke, zionistische families die voortdurend met elkaar in verbinding staan. Familie namen die hier toe behoren zijn: Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair en Windsor (Engelse Koningshuis). Maar deze lijst wordt zo angstvallig verborgen gehouden voor de buitenwereld, dat sommige bronnen op een aantal plekken andere naam noemen.

Ze worden ondersteund door 300 andere families, vaak met bekende namen zoals: Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt en Schiff en meer… Daaromheen bewegen zich nog een heleboel machtsbeluste lieden, zoals: Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Bill en Hillary Clinton, Warren Buffet, etc. Tezamen controleren ze praktisch alle macht en het geld in onze wereld.

Ze beheren talloze organisaties en ordes, zoals het Vaticaan, de Verenigde Naties, de Wereldbank, de FED, CIA, de NSA, NASA, Bilderberg, Thule, Skull & Bones en vele anderen. De illuminati werken al honderden jaren aan een geheime agenda, die hen in kleine stapjes toe moet brengen naar een NWO (Nieuwe Wereld Orde). Dit houdt in dat de wereld nog maar één regering heeft die alles controleert en waarin de burgers vrijwel geen enkel recht meer hebben. Dit mogen dan geen ruim 7 miljard burgers meer zijn, zoals nu, maar nog maar maximaal 500 miljoen. De rest dient uitgeroeid, gedood en vermoord te worden!
Erg prettig gezelschap dus…!?

De illuminati hebben ieder respect voor een mensenleven verloren en zijn corrupt tot op het bot. De bloedlijnen van de 13 families gaan terug tot in de Sumerische tijd en ze houden deze lijnen zo zuiver mogelijk door steeds onderling te trouwen. Hun bloedgroep is: A Rhesus negatief
(A Rhesus negatief is reptilian blood of the gods!)-?0 dit is een uiterst zeldzame bloedgroep, die na zeggen direct afstamt van hun Reptielen (Wat is een reptielen god?) God of dan wel Satan of de Duivel en de slang uit de bijbel in het hof van eden. (klepel klok verhaal klopt niet in deze) Deze groep psychopaten beheren dus een wetenschap die ze voor de rest van de wereld geheim willen houden! (Ja ze hebben informatie die zij voor zichzelf houden en dat is niet erg mits ze zich houden aan humanitaire levels!) Ze vormen de top van de machtigste organisatie ter wereld, de vrijmetselarij. Boven de illuminati staat in de hiërarchie nog de orde der Jezuïeten en hun leider, de zogenaamde “Zwarte Paus”. Maar die hebben alleen een godsdienstige en sturende functie, terwijl de illuminati als uitvoerend orgaan het werkelijke machtsblok vormen.

De 300 families om de 13 hoofd en kernfamilies heen, hebben vrijwel altijd ook bloedlijnen die verwant zijn aan de arische hoofdbloedlijnen, omdat gedaanteverandering lastiger is met het bloed van ‘mengelmoesjes’.
Hun ware gedaante laten ze alleen op plekken zien waar er geen enkele kans op ontdekking bestaat, zoals in de kastelen waar de families wonen, speciale afdelingen van ondergrondse steden of bij geheime, satanische bloedrituelen door het vermoorden en offeren van kinderen en smerige seksfeesten. Slechts enkele mensen hebben open en bloot contact met ze. De “Pindar” (“Penis van de Duivel”) die geheel uit puur GOUD gemaakt, is het meest vooraanstaande lid van de belangrijkste illuminati familie, de familie Rothschild samen met de familie Windsor (Engelse Koningshuis)beheren ze onze hele wereld en zaaien dood en verderf door hun pure psychopathische gedrag en zien mensen niet als gelijk maar als hun slaven! Deze families rapporteren aan de aller hoogste reptielachtige, die zich ergens diep onder de grond bevindt, bijgenaamd “Het Beest” of Satan dan wel de Duivel zelf…!

Lees ook:   Delta is gewoon een verkoudheid

(???)

Er is bijvoorbeeld een uitspraak van Pins Charles (familie Windsor Engelse Koningshuis) die duidelijk zegt; I hate those people… ofwel:
Ik haat ‘deze’ mensen! Hiermee geeft hij eigenlijk al aan dat hij zichzelf en zijn familie ‘niet’ tot ons ‘de normale mensheid’ toe behoord!
Tevens ‘moest’ Charles kinderen verwekken bij wijlen princess Diana, omdat zij dezelfde bloedgroep had als Charles, namelijk bloedgroep A. (Prins Charles en zijn familie heeft overigens bloedgroep O negatief! En niet A negatief)
Er gaan zelfs verhalen, dat princess Diana door bepaalde gebruikelijke verziekte rituelen is ingewijd met een penis van puur GOUD!
Tevens is Prins Charles een van de hoogste in de rangorde bij de Illuminati, namelijk van een 33ste graad als Groot Meester ofwel GRAND MASTER…! Deze ziekelijke bende met complete Psychopaten regeren dus onze menselijke wereld of het nu wel of niet wilt geloven!

Lees meer: https://hnvo.webnode.nl/news/de-psychopaten-die-onze-menselijke-wereld-beheren-en-controleren-de-illuminati/

Ik geloof zelf meer in een bepaalde mensheid groep afstammend van de Annunaki, die denkt inderdaad de macht te mogen bezitten om over mensenlevens te mogen beslissen. De Annunaki hadden leiders nodig als zij de aarde zouden verlaten, dat zouden mensen mogen zijn met het dichtsbijzijnde dna gerelateerd aan henzelf.
De Anunnaki dus.

Denk aan de wijze koning Salomo! Zo hoort het te zijn, een wijs persoon!

Ze denken rijk te mogen leven en zijn, en dat gaat vaak ten koste van anderen.
Ze stammen af van die ”Goden”, buitenaardsen  die de aarde bezochten ooit, de Annunaki.
En ze weten 1 ding en dat is hun bloedgroep zuiver houden, dus rhesus negatief houden, zo behouden zij hun gaven nml  IQ, hun gevoeligheid en visionaire zicht.
Het weten.
Het overzien van allerlei tegelijk. Zoals een leider zou moeten zijn.

Wat die ooit buitenaardsen wilden was een zuivere leiding. Geen ellende veroorzakende leiding.
Niet ten koste van.

En dat zij de mensen nu zien als werkslaven, was niet de bedoeling.

Mensen die werkten voor de Annunaki werden gezien met respect en als gelijken, alleen wel als mensen die men de weg moest wijzen. En dat deed de Annunaki ook.
We weten inmiddels dat zij, de illuminati daarin flink falen.
Liefdevol is het niet, en ik vermoed dat dat juist essentieel was voor die Annunaki.
Heersen doe je in wijsheid, en daarin draag je je verantwoording.

Vermoed zeker niet dat dit hun bedoeling was.

Waarschijnlijk trekt men momenteel te jonge zielen aan in incarnatie van de illuminati machten…en dat is niet goed te noemen. Er ging vast iets fout binnen die habitat. 🙂
Vermoedelijk krijgen zij hun waarschuwingen wel, middels hun spelletjes met krachten die zij denken te beheersen.
Luisteren valt niet mee aan de top, die je zelf bedacht hebt.

Hun karma. Hopelijk komen zij tot besef. Het zijn ook maar mensen. Met hopelijk wijsheid en intelligentie.

Ik geloof niet in dat reptielen verhaal, vind het persoonlijk grote onzin.

Het zijn qua afstamming mensen die wat meer IQ zouden moeten hebben, meer inzicht en wijsheid dan de standaard mensheid.

Het zijn ook maar zielen die incarneren immers 🙂

 

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten