web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Top 100 tennisprof stopt met ATP-seizoen na vaccinatie… ‘Ik voel hevige pijn over mijn hele lichaam’

g4c6e994f81b754ef51a4c719015cf21755ee709548beadd4b6ba36fc2775d330db20fbfc8588c5a4abfcebe1f8c468da 640 tennis AnGel-WinGs.nlWereldnummer 73 Jeremy Chardy is de laatste tennisster geworden die zich uitspreekt tegen vaccins na het ervaren van  wat hij beschrijft als gewelddadige, bijna verlammende pijnen over zijn hele lichaam sinds hij de prik nam , waarschuwde dat er “geen terugkeer” is zodra mensen de behandeling hebben ontvangen .

De 34-jarige zegt dat zijn prioriteit is om “voor mezelf te zorgen” nadat hij twee artsen heeft gezien en tests heeft gedaan om af te leiden waarom hij fysieke inspanning zo moeilijk heeft gevonden sinds hij is gevaccineerd.

“Plotseling kan ik niet trainen, ik kan niet spelen”, vertelde de winnaar van de Davis Cup 2017 aan AFP.

“In mijn hoofd is het moeilijk omdat ik niet weet hoe lang het zal duren. Voorlopig ligt mijn seizoen stil en ik weet niet wanneer ik zal hervatten. Het is frustrerend, want ik begon het jaar heel goed, ik speelde heel goed. En toen ging ik naar de Spelen, waar ik me ook geweldig voelde.”

“En nu ligt mijn seizoen stil en weet ik niet wanneer ik zal hervatten. Het is vooral frustrerend dat ik geen tien jaar heb om te spelen… opeens heb ik er spijt van dat ik het vaccin heb gehad.”

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥