24 oktober 2020

 

Gezondheidsklachten en de redenen…

1280px-Danaides_by_John_William_Waterhouse,_1903.jpg (1280×1800)

Soms ontstaat een ziekte of aandoening niet zomaar, de wortels van veel kwalen liggen in psychosomatiek. Natuurlijk kunnen de artsen niet vergeten worden, maar als je de hele tijd hoofdpijn hebt, kun je gewoon een onweerstaanbare perfectionist blijken te zijn die niemand teleurstelt, inclusief jezelf. Eenprobleem met de rug kan wijzen op gebrek aan ondersteuning, slecht luisteren – en ook de onwil om naar anderen te luisteren.

-Hoofdpijn, migraine

Je voelt je inferieur, onwaardig, vernederd. Je zult zien, dat zodra je zelfvertrouwen verhoogt, je hoofdpijn zal overgaan. Aanhoudende migraine komt voor bij perfectionisten en mensen die vol irritatie zijn.

-Oorproblemen, slecht gehoor

Het vermogen om te luisteren en te horen. Zodra er iets in je leven gebeurt dat je botweg weigert te accepteren, zal de pijn in je oren onmiddellijk beginnen. Dat is waarom de oren van kinderen vaak pijn doen, ze zijn dan  vervuld  van ontevredenheid over de acties van volwassenen – ze kunnen hun irritatie niet wegstoppen of uitspreken. Doofheid is een koppige weigering om iemand/anderen te horen. Vaak mensen omringd door obsessieve, despotische, en te spraakzame mensen.

-Ogen

Ogen – het vermogen om te zien. Als je zicht met sprongen naar beneden gaat, dan weiger je koppig om iets te zien. Vaak ontstaan ​​er problemen met het zicht bij jonge kinderen die in disfunctionele gezinnen wonen. Het kind vindt het gedrag van de ouders onaangenaam, maar hij kan niets veranderen en geeft er de voorkeur aan om de  ogen te “sluiten”.

-Zere nek, keel

De nek symboliseert de flexibiliteit van het denken, het vermogen om een ​​ander gezichtspunt te zien en te begrijpen. Als je nek pijn doet, denk je dat je mening alleen klopt. Misschien kijk je alleen in een richting.  Of je weet niet hoe en of  je een compromis moet sluiten.

De keel is verantwoordelijk voor je vermogen om je interesses te verdedigen. De zere keel geeft aan dat je voelt dat je wordt geschonden, dat je rechten en interesses worden vertrapt door andere mensen. Verkoudheid – irritatie in combinatie met verwardheid, keelontsteking – woede.

-Rugpijn

De rug is een ondersteuningssysteem. Als u vaak rugpijn heeft, wordt u de steun van familieleden, vrienden en collega’s ontzegd. De pijn in het bovenste deel signaleert onvoldoende emotionele steun, in het midden – je wacht ergens op een ”trap in de rug”, onder rug – zorgen over geld.

Lees ook:   Het plan van Bill Gates om de wereld te vaccineren

-Problemen met de longen

Longen zijn een kans om te nemen en het leven te geven. Als je longen pijn hebben, ben je bang of wil je niet een volledig leven leiden. Het is om deze reden dat zware rokers(gevoelige mensen)  zich verbergen voor de buitenwereld achter een masker van ondoordringbaarheid.

-Borstpijn

Borst – de belichaming van het moederschap. Als je borstkas pijn doet, dan belast je een persoon of situatie met je overmatige zorg. Ook kunnen problemen op dit gebied wijzen op opgebouwde woede of wrok.

-Hartproblemen

Hart is liefde, bloed is vreugde. Als je in je leven niet op de eerste of de tweede plaats van iemand anders bent, trekt je hart samen en stroomt het bloed langzamer door de bloedvaten, wat leidt tot hartaanvallen, beroertes, bloedarmoede, etc. Soms merken onze geliefden ons niet op, of kennen wij geen  aangename momenten, vreugde – als gevolg hiervan krijgen we hartproblemen. Soms ook egocentrisch zijn en alleen aan zichzelf denken. (Een liefdevol hart hebben!)

-Problemen met het maag-darmkanaal

De maag passeert  al je nieuwe ideeën en situaties. Dat is de reden waarom je, in een nieuwe situatie terechtgekomen, misselijk kunt worden, zwaarte/druk in de maag kunt ervaren. Maagzweer betekent dat je overweldigd bent door een gevoel van angst, het lijkt je dat je niet goed genoeg bent voor iemand of iets. Stenen in de galblaas geven aan dat er te veel bittere gedachten in je ziel zijn. Trots staat je niet toe om verliezen, beledigingen, te vergeten. Je leeft in het verleden, in plaats van te genieten van het heden.

-Pijnlijke voeten

Benen leiden ons door het leven. Als je problemen hebt met je benen, dan ben je bang om door te gaan. Of je ziet geen uitweg. Onesthetische, spataderen op de benen – een teken dat je niet van je leven houdt, maar niets wilt/kunt veranderen.

-Overgewicht

Extra kilo’s – onze betrouwbare bescherming tegen kritiek, lijden, onvervulde seksualiteit, enz. Zodra u een vervelende factor uit uw leven verwijdert, begint u snel af te vallen. Als je stopt met vechten met de wereld en in harmonie gaat leven, word je mooier.

Zoals je kunt zien, is respect en liefde voor jezelf de beste remedie tegen alle ziekten.

Alles begint met liefde voor jezelf

Gerelateerde berichten