web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Klaus Schwab – De gevaarlijkste man ter wereld

“Want wat baat het een mens als hij de hele wereld wint en zijn eigen ziel verliest?”

Marcus 8:36 (NBV)

Image9 scaled e1661817412699 AnGel-WinGs.nl

Neus is hetzelfde, kin dito, wenkbrauwen dito. Ogen komt overeen, net als gezichtsvorm … Uiteraard is Klaus ouder op deze foto dan…zijn vader? In Duitsland in de oorlog hebben ze veel zaad ontvangen van de nazi’s en opgeslagen in spermabanken en hiermee zijn kinderen verwekt, dus natuurlijk heeft HIJ hier ook aan meegedaan!
(Denk de mond even weg)

Het Center for Garden State Families wil onze serie over wereldbeeld voortzetten door Klaus Schwab te bespreken, die wij beschouwen als de gevaarlijkste man ter wereld. Voordat we beginnen, is het essentieel om op te merken dat een individu niet wordt geboren met een wereldbeeld. Ons wereldbeeld wordt gevormd door een veelheid aan factoren die uiteindelijk onze identiteit vormen. De factoren die ons wereldbeeld in de loop van de tijd vormgeven, zijn onder meer geloof, familie, vrienden, gemeenschap, onderwijs, culturele en maatschappelijke groepsdruk, en de levensomstandigheden en historische gebeurtenissen die we hebben meegemaakt. Velen van ons kunnen verhalen vertellen over hoe onze grootouders door de depressie en de Tweede Wereldoorlog zijn gegaan. Deze gebeurtenissen hadden een grote invloed op hun leven en hun wereldbeeld.

Voor dit artikel willen we onze lezers meenemen naar het jaar 1938 in nazi-Duitsland. Dit jaar kwam een ​​fascistische dictator genaamd Adolf Hitler aan de macht. In het jaar 1938 vonden de volgende gebeurtenissen plaats. Hitler schaft het oorlogsministerie af en geeft hem directe controle over het Duitse leger. Duitse troepen bezetten Oostenrijk, gevolgd door de annexatie van Oostenrijk door Duitsland. Er was de invasie van Tsjechoslowakije, de verdrijving van 12.000 Poolse joden die daar woonden. Bovendien werden 17.000 Poolse Joden die in Duitsland woonden gedeporteerd naar Polen, en zo begon de Holocaust op 9 novembermet Kristallnacht, ook wel de nacht van gebroken glas genoemd. De hele nacht durende affaire zag nazi-activisten bedrijven plunderen en in brand steken, wat resulteerde in 7.500 Joodse bedrijven vernietigd, 267 synagogen in brand gestoken, 91 Joden vermoord en minstens 25.000 Joodse mannen gearresteerd. Het jaar 1938 was de vonk die de laaiende vuren van de Tweede Wereldoorlog aanstak. Dit tijdperk wordt beschouwd als een van de meest gruwelijke periodes van de 20e eeuw . Dit unieke moment in de tijd heeft de levens en het wereldbeeld getekend van velen die deel uitmaakten van dit historische moment.

Het is belangrijk om deze periode te begrijpen omdat Klaus Schwab op 30 maart 1938 werd geboren in Ravensburg, Duitsland. Er is weinig bekend over zijn jeugd. De enige beschikbare informatie is dat zijn vader een zakenman was die de grens naar Zwitserland overstak en hem en zijn moeder alleen achterliet in het door oorlog verscheurde Duitsland. Een jonge Klaus Schwab groeide op en werd beïnvloed door deze gebeurtenissen, vooral de notie van grenzen, vernietiging en dood. Aan de andere kant van het spectrum bevonden zich de aspiraties van Adolf Hitler in zijn verlangen om de wereld over te nemen en het Derde Rijk in te luiden dat duizend jaar zou regeren. Toen Klaus Schwab opgroeide, woonde hij in een land dat een politiestaat gebruikte die was gebaseerd op angst en geweld, bruinhemden en agenten, surveillance, hersenspoeling en controle, propaganda en leugens, de fusie van overheid en bedrijven, eugenetica, ontmenselijking en aandacht voor hygiëne.

Lees ook:   Beroemdheden en bekenden... opgepakt wegens...

Vandaag leidt Klaus Schwab het World Economic Forum en is hij de drijvende kracht achter de Great Reset. Ons volgende artikel zal ingaan op de Grote Reset of treffend de Blitzkrieg van de 21e eeuw verwoorden. Voor dit artikel moeten we Klaus Schwabs geest onderzoeken om te zien of we parallellen in zijn denken kunnen trekken met de gebeurtenissen die zijn leven in nazi-Duitsland vormden.

Klaus Schwab schreef veel boeken, waaronder zijn laatste boek dat in 2020 werd gepubliceerd, genaamd Covid 19: The Great Reset. We willen nu ingaan op een deel van zijn denken, dat vele jaren van zijn carrière omvat. Om te beginnen lijkt de heer Schwab gefascineerd te zijn door het transhumanisme, waar hij een samensmelting van mens en machine ziet, waarbij naar zijn eigen woorden “een merkwaardige mix van digitaal en analoog leven” zal zijn. Hij geniet van “sensoren, geheugenschakelaars en circuits die kunnen worden gecodeerd in gewone menselijke darmbacteriën” en dat “Smart Dust, arrays van volledige computers met antennes, elk veel kleiner dan een zandkorrel, zich nu in het lichaam kunnen organiseren” en dat “geïmplanteerde apparaten waarschijnlijk ook zullen helpen om gedachten te communiceren die normaal gesproken verbaal worden uitgedrukt via een ingebouwde smartphone, en mogelijk onuitgesproken gedachten of stemming door hersengolven en andere signalen te lezen.” Met deze ideeën kan men niet anders dan denken aan Joseph Mengele, ook wel bekend als de Engel des Doods,

Ook stelt de heer Schwab vrolijk: “dat het nu veel gemakkelijker is om het menselijk genoom in levensvatbare embryo’s met precisie te manipuleren, betekent dat we in de toekomst waarschijnlijk de komst van designerbaby’s zullen zien die bepaalde eigenschappen bezitten of die resistent zijn tegen specifieke ziekten.” Adolf Hitler zou trots zijn op Mr. Schwabs zoektocht naar een Meesterras van mensen. Alsof dit nog niet alarmerend genoeg is, gebruikt de heer Schwab de pandemie nu om zijn persoonlijke versie van hygiëne te promoten. Volgens de heer Schwab “zal de pandemie onze focus op hygiëne zeker vergroten. Een nieuwe obsessie met reinheid zal vooral de creatie van nieuwe verpakkingsvormen met zich meebrengen. We zullen aangemoedigd worden om de producten die we kopen niet aan te raken. Simpele genoegens zoals het ruiken van een meloen of het uitknijpen van een vrucht zullen worden afgekeurd en kunnen zelfs tot het verleden gaan behoren.”

Voor velen lijkt dit misschien de kronkels van een 82-jarige man met beginnende dementie. We zouden echter nalatig zijn als we niet zouden verwijzen naar Susan Bachrach, Ph.D. die op 29 juli 2004 in de New England Journal of Medicine het volgende schreef: “In democratische samenlevingen vereisen de behoeften van de volksgezondheid soms dat burgers offers brengen voor het grotere goed, maar in nazi-Duitsland is de nationale of volksgezondheid – Volksgesundheit – kreeg volledige voorrang op de individuele gezondheidszorg. Artsen en medisch geschoolde academici, van wie velen voorstanders waren van “ raciale hygiëne ””, of eugenetica, legitimeerde en hielp bij de uitvoering van het nazi-beleid dat erop gericht was de Duitse samenleving van mensen die als biologische bedreigingen voor de gezondheid van de natie werden beschouwd, te “zuiveren”. Maatregelen op het gebied van rassenhygiëne begonnen met de massale sterilisatie van de “genetisch zieken” en eindigden met de bijna-uitroeiing van het Europese jodendom.” Verder stelt de heer Schwab met betrekking tot de Covid 19-pandemie dat “de volgende hindernis de politieke uitdaging is om voldoende mensen wereldwijd te vaccineren (we zijn collectief zo ​​sterk als de zwakste schakel) met een voldoende hoog nalevingspercentage ondanks de opkomst van anti- vaxxers.” De vraag wordt hier wie de zwakste schakel vormt, wat misschien een versluierde verklaring is over het Duitse idee van “raciale hygiëne” of eugenetica.

Opgegroeid in een fascistische staat, schrijft de heer Schwab het volgende: “Een van de grootste lessen van de afgelopen vijf eeuwen in Europa en Amerika is deze: acute crisis draagt ​​bij aan het vergroten van de macht van de staat. Dat is altijd zo geweest, en er is geen reden waarom het met de Covid-19-pandemie anders zou zijn.” En hoe kun je dat beter doen dan met jeugdactivisme. Volgens dhr. Schwab, “neemt het jeugdactivisme wereldwijd toe en wordt een revolutie teweeggebracht door sociale media die de mobilisatie verhogen in een mate die voorheen onmogelijk zou zijn geweest. Het neemt veel verschillende vormen aan, variërend van niet-geïnstitutionaliseerde politieke participatie tot demonstraties en protesten, en behandelt uiteenlopende kwesties als klimaatverandering, economische hervormingen, gendergelijkheid en LGBTQ-rechten. De jonge generatie staat stevig in de voorhoede van sociale verandering. Het lijdt weinig twijfel dat het de katalysator voor verandering zal zijn en een bron van kritiek momentum voor de Grote Reset.” Hier zien we het gebruik van digitale bruine hemden die worden gemobiliseerd met behulp van sociale media, een ander mechanisme van leugens en propaganda, om de agenda van de heer Klaus Schwab in te luiden.

Zoals we kunnen zien, is de heer Schwab beïnvloed door zijn jeugd die opgroeide onder een totalitaire fascistische staat. Deze belangrijke gebeurtenis, die opgroeide in het fascistische Duitsland, heeft zijn wereldbeeld beïnvloed, zoals we kunnen zien in zijn geschriften. Misschien bewonderde de jonge Klaus Hitlers ambities voor wereldheerschappij, aangezien de organisatie van de heer Schwab, het World Economic Forum, ambities heeft voor mondiaal bestuur. Hitler was ervan overtuigd dat zijn Derde Rijk duizend jaar zou duren. In plaats daarvan stortte het neer en vernietigde Duitsland terwijl Adolf Hitler op 30 april 1945 slechts 7 jaar later zelfmoord pleegde. Klaus Schwabs World Economic Forum, met al zijn invloedrijke leden, is ons moderne Derde Rijk. Net als de vorige zal ook dit mislukken, maar we zullen te maken krijgen met onaangepastheid van de wereldeconomie die op weg is naar een mislukking. als gelovigen, we moeten vasthouden aan het Woord van God. We moeten acht slaan op de woorden van 1 Petrus 1:13 (NBG) “Gordt daarom de lendenen van uw verstand, wees nuchter en vestig uw hoop volledig op de genade die u zal worden gebracht bij de openbaring van Jezus Christus.” Het is tijd voor elke christen om onze veiligheidsgordels vast te maken, onze mouwen op te stropen en onze geest voor te bereiden op de komende geestelijke inspanning die over ons komt. In ons volgende artikel leggen we uit wat het Great Reset-plan van de heer Klaus Schwab voor de wereld betekent. en bereid onze geest voor op de komende geestelijke inspanning die over ons komt. In ons volgende artikel leggen we uit wat het Great Reset-plan van de heer Klaus Schwab voor de wereld betekent. en bereid onze geest voor op de komende geestelijke inspanning die over ons komt. In ons volgende artikel leggen we uit wat het Great Reset-plan van de heer Klaus Schwab voor de wereld betekent.

Prijs de Heer, alle naties! Prijs hem, alle volkeren! Want groot is Zijn standvastige liefde jegens ons, en de trouw van de Heer duurt tot in eeuwigheid. Prijs de Heer!

Psalm 117

Lees ook:   Frankrijk vertelde Zelensky "onaangenaam" nieuws over Rusland

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥