web analytics

Pfizer plant driemaandelijkse Covid-hervaccinatie- zeer ‘onnodig’ – volgens Russische expert

Zo, zo om de drie maanden nog wel!

Dus eenmaal geprikt, moet je blijven prikken, zoals voorspelt is door zg wappies!
En alweer hebben ze gelijk!

(De Russische vaccin  variant werkt niet op het zogeheten m RNA, maar is een standaard vaccin!)

Een van de teams die het baanbrekende Russische Spoetnik V-vaccin hebben ontwikkeld, heeft gereageerd op de waarschuwing van de Amerikaanse farmagigant Pfizer dat Covid-19-prikken elke drie maanden nodig kunnen zijn om bescherming te bieden tegen het virus.
(Verdiend wel heel goed, wereldwijd elke 3 maand iedereen een vaccin= x 4 per jaar!!! Nog meer dan je huisdieren! NB! En het vaccin werkt niet dus in feite krijg je een soort dummy zeg maar, een nikszeggend iets, zg tegen een virus dat niemand nog kon isoleren!!! NB! En niemand die het kon testen! Want die PCR test is daar niet geschikt voor, dus stel je voor een fake virus, en velen geloven er dus in! We dragen mondluiers voor niets! We wassen onze handen kapot voor niets! Arghhhhhhh!)

“We raden dat niet aan en ik zie de noodzaak niet”, zei Denis Logunov, adjunct-directeur van het Gamaleya Institute, dinsdag tegen RIA Novosti. “Wat Pfizer nu publiceert, lijkt op een advertentie voor een onverkocht product, niet op bewezen onderzoek. Voorlopig komen er tussentijdse resultaten naar buiten, en het zou haastig zijn om ze te gebruiken om de beslissing om mensen massaal om de drie maanden te vaccineren te rechtvaardigen.”
(Gelukkig hebben we de wijze Russen nog!!!)

Studies gepubliceerd in oktober toonden aan dat de effectiviteit van het Pfizer-BioNtech-vaccin bij het voorkomen van infectie na zes maanden was gedaald van 88% naar 47%. Uit dezelfde analyse bleek echter ook dat de prik na hetzelfde tijdsinterval nog steeds 90% effectief was in het voorkomen van ziekenhuisopname. (Ja logisch als er geen virus is en je hebt gewoon (bwvs) water in je spuit en jij zegt het werkt dan zal het wel werken!!!! 🙂 )

Lees ook:   Manuscript dat in het geheim in het Vaticaan wordt bewaard, onthult dat mensen bovennatuurlijke krachten hebben

Westers onderzoek met een steekproefomvang van 3,7 miljoen mensen suggereert het beste Covid-19-vaccin van Spoetnik V om sterfgevallen te voorkomen. Westers onderzoek met een steekproefomvang van 3,7 miljoen mensen suggereert het beste Covid-19-vaccin van Spoetnik V om sterfgevallen te voorkomen.

Sindsdien zijn boostershots van het vaccin van Pfizer algemeen verkrijgbaar in de VS en het VK. Het bedrijf heeft onlangs gegevens vrijgegeven waaruit blijkt dat drie x 1 doses een goede bescherming lijkt te bieden tegen Covid-19, zelfs met de verspreiding van de Omicron-variant, waarvan wetenschappers vrezen dat ze besmettelijker kunnen zijn dan eerdere stammen en de immuniteit kunnen omzeilen. (nu dat kunnen ze nooit weten! Te kort geleden ontdekt, en in Afrika is niemand bang voor de Omicron…. niks mis mee, niets aan de hand en hier doet de media alsof het nog erger is dan Covid! – die niet bestaat hahahahaha)

Vorige week vertelde de CEO van het bedrijf, Albert Bourla, echter aan CNBC dat uiteindelijk een vierde prik nodig kan zijn. (Natuurlijk zegt hij dat! Money money!) Hij zei dat hij eerder had gedacht dat een vierde pas na 12 maanden nodig zou zijn, maar dat Omicron nu een eerdere distributie nodig heeft. Hij benadrukte dat, terwijl het noordelijk halfrond de winter ingaat, wanneer de immuniteit van nature lager is, (Vitamine D, chemtrails, te weinig zon en slechte zomers, zonnebrand cremes zodat je geen vit D nog kunt opnemen in je lichaam voor de wintermaanden=opzet, en zo een verzwakte bevolking)) “een derde dosis een zeer goede bescherming zal geven, geloof ik.”
(Geloven mijn beste doe je maar mooi in de kerk!!!)

Lees ook:   Wakker worden uitgelegd

Sommige deskundigen hebben erop gewezen dat Pfizer en andere farmaceutische bedrijven er een financieel belang bij hebben meer injecties te verkopen, met het argument dat uit de gegevens blijkt dat vaccins zelfs na zes maanden nog steeds effectief zijn in het voorkomen van ernstige gevallen van Covid-19.
(Normaal krijg je een vaccin bij je geboorte waar je je leven lang mee doet… nu is dat al niet normaal om een baby in te spuiten met chemische rotzooi! Sinds die griepprik die ook al niet werkt ook al geloven alle oudjes van wel! Ja ik had al jeuren geen griep hattt… nee er was ook geen echte griep… je was wel wat verkouden, maar dat was iedereen wel wat! Zucht)

Een vergelijkende studie van vaccins uitgevoerd tussen januari en juni toonde aan dat het Spoetnik V-vaccin na zes maanden het meest effectief was in het voorkomen van Covid-19-sterfte, en de tweede na Moderna bij het voorkomen van infectie. Ondanks dat het in meer dan 70 landen groen licht heeft gekregen, is het echter nog niet goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie, waarbij Moskou bureaucratische hindernissen aanhaalt.

(Minder sterfte aan griep… of minder sterfte dankzij de vaccins!
Waarschijnlijk is het vaccin van de Russen niet gemaakt om te doden en hier wel!)

Gerelateerde artikelen

Back to top button