web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Code van Neurenberg, van uiterst belang, vooral nu!

“Ik ben naar Neurenberg gekomen om historische context te geven aan de huidige wereldwijde dreiging waarmee onze beschaving wordt geconfronteerd.

De afgelopen tweeëneenhalf jaar waren bijzonder stressvol – omdat pijnlijke herinneringen opnieuw werden opgehaald. In 1941 was ik 3,5 jaar oud toen mijn familie uit ons huis in Roemenië werd verdreven en gedeporteerd naar Oekraïne. We werden bijeengedreven in een concentratiekamp – in feite om te verhongeren. De dood was alomtegenwoordig. Mijn vader stierf aan tyfus toen ik 5 jaar oud was.

In 1944, toen de Endlösung agressief werd uitgevoerd, trok Roemenië zich terug uit zijn bondgenootschap met nazi-Duitsland. De regering stond enkele honderden Joodse wezen onder de 12 jaar toe om naar Roemenië terug te keren. Ik was geen wees – maar mijn moeder loog om mijn leven te redden. Ik ging aan boord van een veewagon – dezelfde trein die Joden naar de vernietigingskampen bleef vervoeren – zelfs toen Duitsland de oorlog aan het verliezen was. Het duurde vier jaar voordat ik weer met mijn moeder werd herenigd.

De Holocaust is het archetypische symbool van het ongebreidelde kwaad:

• Morele normen en menselijke waarden werden systematisch uitgewist.
• Het nazi-systeem vernietigde het sociale geweten.
• Miljoenen mensen werkten zich dood als slavenarbeiders.
• Anderen werden misbruikt als experimentele menselijke proefkonijnen.

De Holocaust begon niet in de gaskamers van Auschwitz en Treblinka. De Holocaust werd voorafgegaan door negen jaar van toenemende beperkingen van de persoonlijke vrijheid, en de opschorting van wettelijke rechten en burgerrechten.

De weg werd gebaand door angst- en haatzaaiende propaganda. Een reeks vernederende, discriminerende regeringsbepalingen demoniseerde Joden als “verspreiders van ziekten.” We werden vergeleken met luizen.

EUGENETICA

De echte virusziekte die Nazi Duitsland infecteerde is eugenetica – eugenetica is de elitaire ideologie die aan de wortel ligt van alle genocides. Eugenetica is gehuld in een mantel van pseudo-wetenschap. Het werd omarmd door het academische en medische establishment en door de rechterlijke macht – in Duitsland en de Verenigde Staten.

Eugenetisten rechtvaardigen sociale en economische ongelijkheid. Zij legitimeren discriminatie, apartheid, sterilisatie, euthanasie en genocide. De nazi’s noemden het “etnische zuivering” – ter bescherming van de genenpoel. De geneeskunde werd van haar genezende taak ontdaan en werd een wapen. Eerst werd de voortplanting onder controle gebracht door gedwongen sterilisatie. Daarna om diegenen te elimineren die als “onmenselijk” werden beschouwd – Untermenschen.

De eerste slachtoffers van medische moord waren 1.000 Duitse gehandicapte baby’s en peuters. Deze moorddadige operatie werd uitgebreid tot naar schatting 10.000 kinderen tot 17 jaar. De volgende slachtoffers waren de geesteszieken. Zij werden gevolgd door de bejaarden in verzorgingstehuizen. Al deze mensen werden veroordeeld als “waardeloze eters.”

In het kader van Operatie T-4 werden aangewezen ziekenhuizen dodingscentra waar verschillende vernietigingsmethoden werden getest – waaronder Zyclon B, het gas dat in de vernietigingskampen werd gebruikt. Het doel van de Endlösung van de Nazi’s was om de totale 11 miljoen Joodse inwoners van Europa zo snel en efficiënt mogelijk uit te roeien.

De nazi’s vaardigden discriminerende wetten uit. Zij maakten gebruik van moderne technologie, goedkope industriële methoden, een efficiënt transportsysteem en een hoog opgeleide bureaucratie die het industriële genocidale proces coördineerde. De doelen waren hoge snelheid, en maximale efficiëntie tegen de laagste kosten.

Lees ook eens:   Coronageluid

De menselijke slachtoffers van deze ongekende genocide waren 6 miljoen Joden en 9 miljoen andere mensen die door de nazi’s werden ontmenselijkt als Untermenschen.

HOLOCAUST

Het doel van Holocaust-monumenten is toekomstige generaties te waarschuwen en te informeren over hoe een verlichte, beschaafde samenleving kan worden omgevormd tot een genocidale wereld die wordt geregeerd door absolute morele verdorvenheid. Als we een nieuwe Holocaust willen voorkomen, moeten we onheilspellende huidige parallellen identificeren voordat ze het weefsel van de samenleving vergiftigen.

Sinds het nazi-tijdperk zijn de studie van de geschiedenis en de meeste geesteswetenschappen – met inbegrip van filosofie, godsdienst en ethiek – overschaduwd door een nadruk op nuttige wetenschap en technologie. Als gevolg daarvan zijn er maar weinig mensen die de onheilspellende gelijkenissen zien tussen het huidige beleid en dat onder het nazi-regime.

Door het uitroepen van de noodtoestand – in 1933 en in 2020 – werden grondwettelijk beschermde persoonlijke vrijheid, wettelijke rechten en burgerrechten van tafel geveegd. Repressieve, discriminerende verordeningen volgden. In 1933 waren de Joden het voornaamste doelwit van discriminatie. Vandaag zijn het mensen die weigeren zich te laten injecteren met experimentele, genetisch gemanipuleerde vaccins. Toen en nu werden regeringsbesluiten gemaakt om segmenten van de bevolking te elimineren. In 2020 verbood de overheid ziekenhuizen om bejaarden in verpleeghuizen te behandelen. Het resultaat was massamoord. Regeringsbesluiten blijven artsen verbieden om levensreddende, FDA-goedgekeurde medicijnen voor te schrijven. Door de overheid gedicteerde protocollen blijven mensen doden. De media zwijgen – net als toen.

De media zenden één door de regering gedicteerd verhaal uit – net als onder de nazi’s. Strenge censuur legt andersdenkenden het zwijgen op. In Nazi Duitsland, maakten weinig mensen bezwaar. Degenen die dat wel deden, werden opgesloten in concentratiekampen. Vandaag de dag worden artsen en wetenschappers die het goedgekeurde verhaal betwisten belasterd, hun reputatie wordt vernield. Zij lopen het risico hun bevoegdheid om hun beroep uit te oefenen te verliezen en dat hun huizen en werkplaats worden binnengevallen door SWAT-teams.

DE CODE VAN NEURENBERG

De morele betekenis van de Code van Neurenberg kan niet genoeg worden benadrukt. De Code van Neurenberg is het meest gezaghebbende, internationaal erkende document in de geschiedenis van de medische ethiek. Dit baanbrekende document werd opgesteld als reactie op het bewijs van medische wreedheden begaan door nazi-artsen en -wetenschappers.

In de Code worden morele grenzen gesteld aan onderzoek met mensen. De Code van Neurenberg verwerpt de ideologie van de eugenetica en bevestigt ondubbelzinnig het primaat en de waardigheid van de individuele mens – in tegenstelling tot “het grotere goed van de samenleving”.

Amerikaanse juristen die de Neurenberg Code opstelden, namen de officiële Duitse “Richtlijnen voor Menselijke Experimenten” van 1931, opgesteld door Dr. Julius Moses, over. Deze richtlijnen bleven wettelijk van kracht tot 1945. De Nazi’s schonden ze volledig. Dr. Moses, die Joods was, werd gedeporteerd naar Theresienstadt waar hij stierf.

De Code van Neurenberg definieerde fundamentele, universele morele en wettelijke normen, en bevestigde de fundamentele rechten van de mens. Deze mensenrechten gelden voor ieder mens. De code stelt grenzen aan de parameters van toelaatbare medische experimenten. Even belangrijk is dat de Code van Neurenberg artsen en onderzoekers persoonlijk verantwoordelijk houdt voor de veiligheid van de menselijke proefpersonen en ervoor zorgt dat de betrokkene zijn vrijwillige, volledig geïnformeerde toestemming heeft gegeven.

Lees ook eens:   Geert Wilders krijgt lachers op zijn hand in de Tweede Kamer

De normen van de Code van Neurenberg zijn opgenomen in het Internationaal Strafwetboek. Zij zijn thans zowel in vredestijd als in oorlogstijd wettelijk van toepassing. Het doel van de Code van Neurenberg is ervoor te zorgen dat de geneeskunde nooit meer afwijkt van het ethische voorzorgsprincipe: “Eerst geen schade berokkenen”.

De Code van Neurenberg heeft gediend als blauwdruk voor latere nationale en internationale mensenrechtencodes – om ervoor te zorgen dat de rechten en de waardigheid van de mens worden gehandhaafd, en om ervoor te zorgen dat medici zich nooit meer inlaten met moreel verwerpelijke experimenten.

Net als de 10 geboden, mag geen woord van de code ooit worden veranderd. De eerste van de 10 ethische beginselen bevat de belangrijkste ethische eis – die zeer gedetailleerd wordt uiteengezet:

“De vrijwillige toestemming van de menselijke proefpersoon is absoluut noodzakelijk.

“Dit betekent dat de betrokkene rechtsbekwaam moet zijn om toestemming te geven; zich in een zodanige situatie moet bevinden dat hij in staat is zijn vrije keuze uit te oefenen, zonder tussenkomst van enig element van dwang, drang of dwang; en voldoende kennis van en inzicht in de elementen van de betrokken materie moet hebben om hem in staat te stellen een weloverwogen en weloverwogen beslissing te nemen. Dit vereist dat vóór de aanvaarding van een bevestigende beslissing door de proefpersoon , hij moet worden ingelicht over de aard, de duur en het doel van het experiment; de methode en de middelen waarmee het zal worden uitgevoerd; alle ongemakken en gevaren die redelijkerwijs te verwachten zijn; en de gevolgen voor zijn gezondheid of persoon die mogelijkerwijs kunnen voortvloeien uit zijn deelname aan het experiment.

“De plicht en verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de toestemming vast te stellen rust op ieder individu die het experiment initieert, leidt of eraan deelneemt. Het is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet straffeloos aan een ander kan worden gedelegeerd.”

 

 

NAZI REGIME

De genocide cultuur die het Nazi regime doordrong eindigde niet in 1945. Het breidde zich uit in de Verenigde Staten. Aan het eind van de oorlog hielpen Amerikaanse regeringsagenten 1600 hooggeplaatste nazi-wetenschappers, artsen en ingenieurs om aan hun berechting in Neurenberg te ontkomen.

Deze Nazi technocraten maakten de moorddadige Nazi operaties mogelijk. Ze waren Hitlers partners in misdaden tegen de menselijkheid. Ze werden in het geheim de VS binnengesmokkeld onder Operatie Paperclip. Dit was in strijd met uitdrukkelijke orders van president Harry Truman. Deze Nazi-misdadigers kregen hoge posities bij grote Amerikaanse wetenschappelijke en medische instellingen, waar ze hun werk voortzetten. Bovendien leidden deze Nazi technocraten een generatie Amerikaanse wetenschappers, doktoren en ingenieurs op. Zo werden de nazi-methoden en de immorele minachting voor menselijke waarden in Amerika verankerd.

In 1961, in zijn afscheidsrede voor de natie, waarschuwde President Dwight Eisenhower voor de toenemende dominantie van “het militair-industrieel complex” wiens “totale invloed – economisch, politiek, zelfs spiritueel – overal voelbaar is”.

Eisenhower waarschuwde:

“We moeten alert zijn op het gevaar dat het overheidsbeleid zelf de gevangene wordt van een wetenschappelijk-technologische elite.”

In 1979 waarschuwde een rapport aan de president, van de ‘U.S. Commission on the Holocaust’, voorgezeten door Auschwitz overlevende Elie Wiesel:

“…de neiging om de nazi-optie te herhalen en opnieuw miljoenen mensen uit te roeien, blijft een afschuwelijke bedreiging.”

Zij die verklaren dat Holocaust-analogieën “verboden terrein” zijn, verraden de slachtoffers van de Holocaust door de relevantie van de Holocaust te ontkennen.

Lees ook eens:   Terugzenden energie aan angstzaaien media e.a.

De Code van Neurenberg heeft gediend als de basis voor ethisch klinisch onderzoek sinds de publicatie 75 jaar geleden. De COVID-pandemie wordt aangegrepen om de morele en wettelijke parameters die in de code van Neurenberg zijn vastgelegd, omver te werpen. De Code van Neurenberg is onze verdediging tegen misbruik van experimenten.

De mensheid wordt momenteel belegerd door de wereldwijde erfgenamen van deze operatie. Een bende meedogenloze, onderling verbonden, miljardairs hebben de controle verworven over nationale en internationale beleidsbepalende instellingen.

Ze zijn begonnen met het uitvoeren van een duivelse agenda:

• De democratie en westerse beschaving omverwerpen.
• De wereldbevolking ontvolken.
• Elimineer natiestaten en vestig één wereldregering.
• Elimineer contant geld en vestig één digitale munteenheid.
• Injecteer digitale ID’s en kunstmatige intelligentie in ieder mens. Als deze doelstellingen werkelijkheid worden, zullen we 24 uur per dag, 7 dagen per week, digitaal in de gaten worden gehouden.

WORLD ECONOMIC FORUM

In mei, op het Wereld Economisch Forum in Davos, verklaarde Klaus Schwab, de architect van de dystopische Grote Reset:

“Laten we duidelijk zijn, de toekomst gebeurt niet zomaar; de toekomst wordt gebouwd door ons, een machtige gemeenschap hier in deze kamer. Wij hebben de middelen om de toestand van de wereld op te leggen.”

Het uiteindelijke doel van deze megalomanen is totale controle te krijgen over de natuurlijke hulpbronnen en financiële middelen van de wereld en de mens te vervangen door transhumane robots. Transhumanisme is een door biotechnologie versterkt kaste-systeem – de nieuwe eugenetica.

De belangrijkste adviseur van Klaus Schwab is Yuval Noah Harari, een door de Oxford Universiteit opgeleide Israëliër. Harari is een voorstander van de nieuwe eugenetica en transhumanisme. Harari verwijst naar mensen als “hackbare dieren.” Hij verklaarde: “We hebben de technologie om mensen op grote schaal te hacken…” Harari veracht het concept van God.

Transhumanisten verachten menselijke waarden en ontkennen het bestaan van een menselijke ziel. Harari verklaart dat er te veel “nutteloze mensen” zijn. De Nazi term was “waardeloze eters.” Dit is de “Nieuwe Eugenetica.”

Het wordt omarmd door de machtigste globale miljardair technocraten die samenkomen in Davos: Big Tech, Big Pharma, de financiële oligarchen, academici, regeringsleiders en het militair-industrieel complex – deze megalomanen hebben de weg vrijgemaakt voor een nieuwe Holocaust.

Deze keer is de dreiging van genocide wereldwijd in omvang. Deze keer zijn de massavernietigingswapens geen Zyklon B-gas, maar genetisch gemanipuleerde injecteerbare biowapens die zich voordoen als vaccins.

Deze keer zullen er geen redders zijn.

Tenzij we ons allemaal verzetten, nooit meer is nu.”

TOESPRAAK VERA SHARAV

https://stichtingvaccinvrij.nl/toespraakvera-sharav-overlevende-van-de-holocaust-over-het-belang-van-de-code-van-neurenberg/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥