web analytics
11:11 Dubbele getallen

BEDELEN OM DE APOCALYPS

Biden lokt Poetin uit om steden in de VS en de NAVO aan te vallen met nieuwe langeafstandswapens, waaronder kernwapens of EMP-wapens

(Ze zijn echt gestoord!!!!!!!!)

Nep-president Joe Biden – die nooit rechtmatig is gekozen in het kabinet van de president – ​​versnelt nu zijn geplande vernietiging van Amerika door Poetin uit te lokken tot een vergeldingsaanval op Amerikaanse en NAVO-doelen. Dit werd allemaal bevestigd in de afgelopen drie dagen, zoals vermeld in verschillende bronnen hieronder.

ACHTERGROND: Het onwettige Biden-regime heeft beloofd HIMARS-wapensystemen naar Oekraïne te sturen, bewerend dat Oekraïne “garanties” heeft gegeven aan Washington DC en heeft beloofd dat de wapens niet zullen worden gebruikt om aanvallen uit te voeren op Russisch grondgebied. Dit is breed uitgemeten in de corporate media.

Ondanks die garanties zei een Oekraïense woordvoerder op hoog niveau (zie hieronder) dat ze die belofte zouden breken en de HIMARS-wapens zouden gebruiken om de Krim aan te vallen, een regio die zichzelf al lang heeft erkend als grondgebied van Rusland (hoewel Oekraïne dit betwist en beweert dat de Krim behoort naar Oekraïne). “Oekraïne zegt dat het Amerikaanse wapens zou kunnen gebruiken om Rusland binnen te vallen”, meldt ModernDiplomacy.eu , schrijvend:

Op 1 juni, toen het Witte Huis aankondigde dat het wapens naar Oekraïne zou sturen die zouden kunnen worden gebruikt voor de invasie van Rusland, zei Jonathan Finer, plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur van het Witte Huis, dat Washington Oekraïne om garanties had gevraagd dat de raketten Rusland niet zouden raken. Op 3 juni wees de Oekraïense regering dat verzoek af.

Op het moment dat Biden die aankondiging op 1 juni deed, merkte Reuters op dat “Biden het plan aankondigde om Oekraïne nauwkeurige HIMARS-raketsystemen te geven nadat hij van Kiev de verzekering had gekregen dat het deze niet zou gebruiken om doelen op Russisch grondgebied te raken.”

Toen, zoals gemeld door RT , verbrak de Oekraïense functionaris Alexey Arestovich die belofte:

Lees ook:   Canadezen betalen voor het gas van Oekraïne – Kiev

Kiev kan de Krim aanvallen, zegt een Oekraïense presidentiële assistent, ondanks de verzekering dat Amerikaanse wapens niet zullen worden gebruikt om Russisch grondgebied te raken.

Oekraïne zal door de VS geleverde raketsystemen gebruiken om Russisch grondgebied aan te vallen als het dergelijke aanvallen nodig acht, zei de Oekraïense presidentiële adviseur Alexey Arestovich donderdag.

Zowel Rusland als Oekraïne beschouwen de Krim als hun eigen grondgebied.

Poetin belooft represailles te nemen tegen steden in de VS/NAVO

Als Oekraïne de door de VS geleverde HIMARS-wapens gebruikt om Russisch grondgebied aan te vallen, zal Rusland reageren door nieuwe langeafstandswapens in te zetten tegen nieuwe doelen, waaronder steden of militaire bases van de VS of de NAVO. Dit werd afgelopen weekend gemeld door The Epoch Times in een verhaal getiteld: “Poetin waarschuwt dat Rusland nieuwe doelen zal treffen als de VS nieuwe raketten aan Oekraïne geeft.”

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde op 5 juni dat Rusland nieuwe doelen zou aanvallen als de Verenigde Staten langereafstandsraketten zouden leveren aan Oekraïne.

“Als ze worden geleverd, zullen we daaruit passende conclusies trekken en onze eigen wapens, waarvan we er genoeg hebben, gebruiken om die faciliteiten aan te vallen die we nog niet hebben getarget”, zegt een vertaling van de opmerkingen van Poetin. Die vertaling staat echter op gespannen voet met een andere vertaling die verduidelijkt dat Poetin betekent dat “nieuwe wapens” zullen worden gebruikt om doelen aan te vallen “die nog niet zijn getroffen”, wat buiten Oekraïne lijkt te betekenen.

Poetin laat zijn opmerkingen mogelijk wat vaag achter en vertalingen kunnen variëren. Je kunt de pro-oorlogsinterpretatie van de waarschuwing van Poetin door Fox News hier zien:

Lees ook:   Inspecteurs gaan naar de kerncentrale van Zaporozhye

Houd er rekening mee dat Fox News, op een paar uitzonderingen na, slechts een spreekbuis is van het militair-industriële complex, net als CNN.

Poetin bluft waarschijnlijk niet
Joe Biden is een cognitief gehandicapte marionet. Poetin is een strategisch genie met een hoog IQ. Het is niet moeilijk om te zien waar dit naartoe gaat als Biden de beer blijft porren. Ten eerste bluft Poetin niet. Bovendien kan Poetin naar believen doelen in heel West-Europa aanvallen, aangezien de hele NAVO niet effectief is in de verdediging tegen Poetins hypersonische raketten, hyperglide terugkeervoertuigen en Sarmat II ICBM-raketten.

Aan iedereen die denkt dat de NAVO de Russische raketten kan stoppen, moet worden gevraagd: waarom heeft de NAVO de Russische raketten in Oekraïne dan niet tegengehouden?

Met behulp van deze platforms kan Poetin mogelijk brandstof-lucht-explosieven (ook wel thermobarische bommen genoemd), EMP-wapens of zelfs tactische kernwapens ontketenen tegen doelen in Polen, Duitsland, Frankrijk, het VK of zelfs de Verenigde Staten.

Door HIMARS-wapens aan Oekraïne te leveren en te kijken hoe Oekraïne ze gebruikt om Rusland aan te vallen, geeft Biden Poetin de militaire rechtvaardiging die hij nodig heeft om zijn vergeldingsaanvallen op NAVO-doelen te laten escaleren, aangezien de NAVO direct betrokken zou zijn bij de oorlog tegen Rusland als Oekraïne NAVO-wapens gebruikt om Russisch grondgebied aanvallen.

Bedenk ook dat dit bovenop de Amerikaanse militaire leiders komt die openlijk opscheppen over het leveren van satellietbeelden en doeloplossingen waarmee Oekraïne een Russisch vlaggenschip in de Zwarte Zee kon laten zinken.

Is het bereiken van de Derde Wereldoorlog het echte doel van Biden? Probeert hij met opzet Poetin te provoceren tot een escalatie van vergeldingsmaatregelen om een ​​echte wereldoorlog te ontketenen vóór de tussentijdse verkiezingen in de VS, waar algemeen wordt verwacht dat democraten politiek worden afgeranseld? Wij denken van wel, maar dat is slechts de huidige beoordeling en kan worden gewijzigd als de omstandigheden dit rechtvaardigen.

Lees ook:   Demissionair kabinet mag geen omstreden zaken behandelen

In de situatie-update van vandaag breng ik u meer details over dit en ander belangrijk nieuws:

Brighteon.com/a95b32f0-4a1b-42d4-8d71-1bd2a017e747

Bron

Dank je Rutte!
Als er doden gaan vallen, dan weten wij door wie het komt…!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button