web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

Wacht niet tot je er klaar voor bent

d810427d2c014065e6456b3d2f80f4ac AnGel-WinGs.nl

God zei:

Ik kies iedereen, geliefden. Het is waar dat ik velen roep, maar het is niet waar dat er maar weinig uitverkoren zijn. Allen zijn gekozen. Jij bent het die moet horen. Ik bel je elke minuut. Ik tik je op je schouder. Ik zwaai met Mijn hand voor je. Ik heb een algemene oproep gedaan en degenen die het horen komen.

Als je verschijnt, is het niet zoals een auditie. Stel je voor dat ik iemand afwijs? Van al degenen die voor Mij verschijnen, kies Ik allen. Elke kandidaat. Jij bent het die voor jezelf moet kiezen. Ik kies allemaal. Ik kies iedereen. Ik kies jou. Jij bent het die voorwaarden, kwalificaties en dergelijke oplegt. Ik kies de gewone man. Ik heb je al gekozen.

Wat betekent het om voor Mij te verschijnen? Het is vrijwilligerswerk. Je biedt je diensten vrijwillig aan. Het contract is in je hart geschreven. Ik heb het al ondertekend en aan u gegeven. Nu is het aan jou om te tekenen.

Dit is geen plicht, geliefden. Dit is kiezen voor geluk. Dit is een verzoek met je hart beantwoorden. Kiezen voor service aan mij is als het kiezen van een trui in een kleur die je mooi vindt. Wat valt er te kiezen als je degene ziet die je leuk vindt? De keuze maakt zichzelf. Er is geen andere manier om actie te ondernemen.

U komt voor Mij en u zegt: “Alstublieft, God, vertel me wat U wilt dat ik voor u doe? Vertel me hoe ik U het beste van dienst kan zijn.”

Ik antwoord: “Wat zou je het liefste willen doen? Wat geeft jou geluk? Wat zijn jouw talenten?”

U kiest dus zelf uw opdrachten. Er is geen opdracht te groot of te klein als het om liefde gaat. Er zijn geen moeilijke opdrachten. Dus ik vraag je: “Wat zou je graag willen doen?”

En dit is wat je wilt weten. Dit maakt je niet egoïstisch. Dit is van jezelf geven. Dit is slechts uw volgende stap. Je bent ergens klaar voor. Je bent nu ergens klaar voor.

Oh, er zijn er misschien een paar die ik luidruchtiger op de schouder of misschien op het hoofd tik. Er zijn er misschien een paar die ik schud om wakker te worden. Er kunnen er een paar zijn waar Mijn oog vast op valt. Maar in ieder geval kies je jezelf, Wij kiezen, geliefden. We overleggen en we kiezen.

Zijn er contracten geschreven voordat je werd geboren? Ja, soms, en dat was ook jouw keuze. Er is u niets gegeven om te doen dat tegen uw wil was. Het was allemaal met uw bereidwillige medewerking. Niets was willekeurig. Er is niets dat niet kan worden veranderd. Je kunt je contract herschrijven, en ik zal tekenen zonder te knipperen. Ik heb je vrije wil gegeven en ik geef het je nu op elk moment.

Ben jij het die voor mij buigt, of ben ik het die voor jou buigt? Leid ik of jij? Er is geen standaard. Je staat altijd in de ascendant. Je bent als de rijzende ster van Mijn hart.

Het is onvermijdelijk dat jullie Mij zullen dienen, geliefden. De tijd zal komen dat je jezelf geen andere keuze toestaat. Het is Mijn wil voor jouw geluk. Daarom kom je oog in oog te staan ​​met je keuze die je moet maken, en dan zie je dat er geen keuze is, want je zult voor geluk moeten kiezen.

Wat als ik u vraag om voor menigten te spreken? Wacht niet tot je er klaar voor bent. Zeg nu ja tegen mij. Wat ik ook mag vragen of voorstellen, zeg nu Ja tegen Mij. Zodra je ja zegt, ben je klaar. U hoeft geen perfecte toespraak te houden. Wat je moet doen, is simpelweg spreken en onthouden dat je namens Mij spreekt.

Permanente link naar deze hemelbrief:  

http://www.hemelletters.org/niet-wachten-tot-je-klaar bent.html  –

Dank u voor het opnemen hiervan bij het publiceren van deze hemelbrief elders.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥