web analytics

Waarom haten de meeste mensen de uitverkorenen

Na het bekijken van deze exclusieve video, weet je eindelijk waarom je speciaal bent en dat je zonder reden gehaat wordt. Er gebeuren veel dingen in de wereld van vandaag. En telkens als ik me erover afvraag en erover nadenk, is haat het eerste waar ik normaal gesproken aan denk. Alle door jou gekozen mensen zullen natuurlijk betrekking hebben op wat ik ga vertellen in deze video.

Luister!

Mensen zullen je haten en verachten, je bekritiseren, je vernederen, en dat allemaal zonder goede reden en als er een reden is? Ze willen ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je absoluut onder hen staat. Weet je wat? Soms zien ze in jou de dingen die er niet in zitten. Ik bedoel je krachtige mogelijkheden. Als uitverkorene kun je mensen aardig behandelen, maar ze mogen je nog steeds niet. als je zulke mensen vindt, moet je ze negeren. ze doen gewoon niet ik vind je leuk, wanneer er een moment is aangebroken en er iets onaangenaams met hen gebeurt, keer je niet de rug toe. onthoud dat je een liefhebbend, aardig, zorgzaam persoon bent en je zult niet toestaan ​​dat die narcistische mensen je leven verstoren, waarvan je weet dat ze je haten zonder goede reden. Echt, en diep van binnen weet je dat je ware liefde, vriendelijkheid, kennis en allerlei grote waarden te bieden hebt. Blijf vriendelijk ondanks hatelijke mensen, en blijf in beweging.

Voordat ik verder ga met dit exclusieve bericht, moet je hieronder reageren dat je zeker zal afsnijden en hatelijke, narcistische, energiezuigers loslaat. Waar ik niet zo blij mee ben, is dat de meeste mensen die we onze vrienden en families noemen, een hekel hebben aan uitverkorenen, omdat ze iets missen dat jij had. Het is gewoon normaal menselijk gedrag.

Lees ook:   Vogels en symboliek

Mensen die jaloers zijn op wie je werkelijk bent, haten u niet alleen, maar haten ook uw succes en prestaties. Ze hebben een impliciete vooringenomenheid tegen je vanwege bepaalde eigenschappen die je bezit, en die hebben ze zelf niet. (bijvoorbeeld uw promotie op het werk, uw smaak in kleding, uw hobby’s, outfit, prestaties. Of misschien uw unieke manier van denken). Het is waarschijnlijker dat ze om de een of andere reden een hekel aan je hebben, het kan zijn dat je zonder het te weten iets hebt gedaan om ze de verkeerde kant op te sturen, je een soort jaloezie of afgunst bij hen opwekt, of dat je het object bent van hun afkeer sinds de eigenlijke persoon is niet beschikbaar. wat het ook is, het is niet jouw probleem, maar dat van hen. Of ze zijn jaloers op je ware potentieel, voelen zich bedreigd door je, of je herinnert ze aan iemand of iets dat ze haten. Maak je er geen zorgen over. Het is hun probleem, niet het jouwe. Als het je stoort, vraag het dan gewoon, rustig en beleefd wat je deed. Meestal kom je erachter dat het een groot misverstand was. Het zou je nog steeds niet zo moeten storen. Als je je zorgen maakt over alles, denkt iedereen dat je nooit meer iets zou zeggen en zelfs dat zou iemand uiteindelijk kwaad maken. Dus negeer ze gewoon en concentreer je op je leven en je vooruitgang, want soms werkt het als afleiding voor je.

Als uitverkorene kunnen mensen je ook haten omdat je te goed bent. Wees niet te goed. Ons wordt lafheid geleerd in de overtuiging dat we goedheid leren. En ik ben er verdomd zeker van dat je gevoel van eigenwaarde negatief wordt beïnvloed door zulke dingen te ervaren. Haat is zo’n sterk woord, veel te gemakkelijk gegooid. Tags oneindige wateren, uitverkorene, 10 tekenen dat je een uitverkorene bent, tekenen dat je een uitverkorene bent, een uitverkorene, gekozen man, gekozen vrouw.

Lees ook:   Er is geen zonnebloemolie crisis!

Gerelateerde artikelen

Back to top button