web analytics

Chirurg die jong Italiaans vaccinslachtoffer opereerde: ‘Zoiets heb ik nog nooit gezien’

Camilla Canepa werd geopereerd door Gianluigi Zona, directeur van de neurochirurgische en neurotraumatologische kliniek van het ziekenhuis van San Martino: “Ik had nog nooit hersenen gezien die waren aangetast door zo’n uitgebreide en ernstige bloeding.” De dienstdoende neurochirurg in San Martino die avond was Alessandro d’Andrea, die ook de hoofdarts aan zijn zijde riep aan de operatietafel. 

“We hebben besloten om een ​​decompressie-craniotomie te ondergaan, waarbij de schedel wordt geopend om de interne druk te verlichten.” Zona vertelde dit over de achttienjarige die stierf na het vaccin. Het meisje leed naar verluidt aan een chronisch tekort aan bloedplaatjes, een “familiaire auto-immuuntrombocytopenie”. Dit is wat onderzoekers hebben geleerd van de eerste rapporten van de artsen. Maar de familie van het meisje, bijgestaan ​​door advocaat Angelo Paone, is stellig op dit punt. 

‘Camilla had geen ziekte’, legde hun advocaat uit. Ter ondersteuning van hun bewering zijn twee verschillende CT-scans. Ze had de twee scans ondergaan en werd ontslagen na de eerste die de toestand van de  trombose niet had aangetoond, maar onmiddellijk na de tweede werd ze overgebracht naar het ziekenhuis, waaruit bleek dat haar gezondheid in gevaar was. Ze had geklaagd over hevige hoofdpijn. Canepa, die uit de stad Sestri Levante in Ligurië kwam, kreeg de prik tijdens een “open dag” voor jongeren van 18 jaar en ouder. De AstraZeneca- prik is goedgekeurd voor alle 18-plussers, maar wordt in Italië alleen aanbevolen voor meer dan 18 jaar. -60 jaar vanwege verband met verschillende gevallen van bloedstolsels bij jongere mensen. De zaak van Camilla heeft tot bezorgdheid geleid onder jongeren die zich eerder graag wilden laten vaccineren om de Green Pass of het vaccinpaspoort te krijgen waarmee ze kunnen reizen en massa-evenementen kunnen bijwonen.

Lees ook:   Pcr Test grootste leugen ooit

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button