web analytics
11:11 Dubbele getallen

Waarom psychopaten ons proberen te verdelen

Als je naar de wereld om je heen kijkt, lijkt het alsof er enorme onrust en verdeeldheid gaande is. Je moet ofwel voor dit of tegen dat , anders bent u een verschrikkelijk persoon die het verdient op een bepaalde manier worden gestraft. Deze instabiliteit en onevenwichtigheid binnen de persoonlijke en collectieve psyche is geen toeval. In feite is het een opzettelijke functie die al eeuwenlang talloze keren is ingezet. Al deze verdeeldheid wordt georkestreerd door psychopaten in machts- en invloedsposities in een poging ons te verdelen.

Hoewel het voor hen steeds moeilijker wordt om dit gedurende een lange periode te doen, is het duidelijk dat hun tactiek nog steeds werkt. Om te stoppen met het akkoord om hun scheidingsspel van verdeel en heers te spelen, moeten we eerst de psychopathische geest begrijpen.

De psychopathische geest begrijpen

Laten we niet vergeten dat psychopaten slechts ongeveer 1% van de algemene bevolking uitmaken. Ze voelen zich aangetrokken tot machtsposities, waar ze, ongeacht de gevolgen, extreem servicegericht kunnen zijn. Hoe hoger in de 3D-krachtstructuur op aarde ze krijgen, hoe minder gevolgen ze ondervinden voor hun acties. Dit wordt een spel om te zien hoe krachtig, controlerend en invloedrijk ze kunnen worden.

Op een gegeven moment zijn geld en materiële zaken niet zo spannend. Ze kunnen geen empathie voelen zoals de meeste mensen, waardoor ze moeilijk iets van iets kunnen voelen. Daarom nemen ze deel aan risicovol gedrag en zijn ze adrenalinejunkies. Niets brengt hun adrenaline zo op gang als het maken van scenario’s die enorme chaos, pandemonium en lijden veroorzaken. Hoe meer mensen lijden, zich boos, bang en depressief voelen, hoe blijer ze zijn.

Lees ook:   Een vreemde zwarte verticale lijn in de lucht verbaasde de meteoroloog

Onthoud dat psychopaten elke situatie in hun voordeel en eigenbelang zullen uitbuiten. Hoe eerder we dit allemaal begrijpen, is de modus operandi die ze volgen, we zullen niet langer stilzwijgend instemmen met de cyclus van Ordo ab Chao. Verdeel en heers zal een verraderlijke strategie zijn die niet langer zal werken aan een ontwaakt collectief.

Tegenwoordig laten sommigen zich coöpteren door dezelfde kwaadaardige krachten waarvan ze denken dat ze ertegen zijn. Weet je zeker dat je niet wordt gespeeld?

United We Thrive, Divided We Suffer

Vanuit een hoger perspectief zijn alle grenzen een illusie. Dit geldt vooral voor de waargenomen barrières tussen mensen, die allemaal deel uitmaken van hetzelfde onderling verbonden bewustzijnsveld van de mensheid. Niemand kan naar waarheid zeggen dat ze gescheiden zijn van de rest van ons en niet door ons worden beïnvloed of beïnvloed. We zijn allemaal geïndividualiseerde knooppunten van bewustzijn, gescheiden aan de oppervlakte, maar nauw verbonden met de diepte.

De psychopaten die hun weg naar macht en controle hebben gevonden, willen ons kunstmatig verdeeld houden. Ze hebben er alle belang bij dat we gefocust blijven op het strijden tegen elkaar, zodat de lens van controle van hen af ​​is. Ze zijn absoluut doodsbang dat we collectief de kracht beseffen die we hebben. Ze zijn bang voor de dag dat we wakker worden en beseffen dat ze situaties orkestreren die ons bang maken voor elkaar en boos op elkaar. De enige regeert ons omdat we hen toestaan ​​ons te beheersen, door onze overtuigingen in wat ze zeggen.

Laten we de ontbinding van kunstmatige grenzen oefenen die ons verdelen. Anders worden we verward, verdeeld en gecontroleerd. Onze percepties zullen scheef zijn en niet in overeenstemming met de waarheid. Wees op uw hoede voor een cultureel meme of wetiko-geestvirus dat de opzettelijke schade van anderen rechtvaardigt, of het nu fysiek, emotioneel, financieel of anderszins is, het is iets dat in de vuilnisbak van primitief bewustzijn moet worden gegooid. Wees op uw hoede voor elke ideologie die een bepaalde groep mensen boven of onder anderen plaatst en hen van de rest van onze menselijke familie scheidt.

Lees ook:   OHIO NIEUWE Ramp in Noordoost-Ohio toen verschillende explosies Cleveland Warehouse troffen — 50 brandweerlieden reageren

We zitten hier allemaal samen in, en de andere weerspiegelingen van ons zijn niet de vijand

https://wakeup-world.com/2020/07/07/why-psychopaths-are-attempting-to-divide-us/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button