web analytics
...
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

VOORGESTELDE WET OM TE EISEN DAT DE POLITIE ZICH ONDERWERPT AAN DRUGSTESTS ALS ZE IEMAND SLAAN OF NEERSCHIETEN

De politie in Louisville, Kentucky moet binnenkort mogelijk een drugstest ondergaan als ze gewelddadig worden tijdens een ‘kritiek incident’. In een eerste in zijn soort voorstel op de afdeling, dringt de Louisville Metro Council een verordening door die politieagenten verplicht zich te onderwerpen aan een drugs- en alcoholtest nadat ze iemand hebben neergeschoten of pijn hebben gedaan.

Raadsvoorzitter David James, D-6th District, die de wetgeving mede-sponsort, en wethouder Barbara Sexton Smith, D-4th, wijzen erop hoe drugs en alcohol het perspectief van een persoon ernstig kunnen veranderen, en daarom willen ze de inwoners van Louisville om te weten of de officier drugs of alcohol gebruikte op het moment dat ze geweld plegen.

Volgens de voorgestelde verordening:

OVERWEGENDE dat de metronaad van Louisville erkent dat de veiligheid en het welzijn van onze burgers en onze politieagenten van het grootste belang is voor de gemeenschap;

OVERWEGENDE dat drugs- en alcoholgebruik het beoordelingsvermogen kunnen schaden en mogelijke gevaren voor de openbare veiligheid kunnen verergeren; en

OVERWEGENDE dat het opsporen of drugs- en alcoholgebruik al dan niet heeft bijgedragen aan een kritiek politie-incident, de politie van Louisville zal helpen dergelijke incidenten te onderzoeken;

Na een kritiek incident zou de verordening vereisen dat drugs- en alcoholtesten worden uitgevoerd “zo snel als praktisch mogelijk” na incidenten die de dood of letsel veroorzaken, en niet later dan het einde van de dienst van de officier en voordat er interviews worden afgenomen.

Zoals de Courier Journal meldt, zou deze verordening, aldus James, “geloofwaardigheid en legitimiteit” aan de politie toevoegen en voorkomen dat het een vraag wordt die boven de hoofden van de officieren hangt.

‘Niemand kon een beschuldiging tegen hen inbrengen als ze de test deden en schoon terugkwamen’, zei James.

Hij zei dat hij “geen idee” had of agenten in de Breonna Taylor-zaak zich aan dergelijke tests onderwerpen. Sexton Smith zei ook dat ze niet wist of ze waren getest.

Volgens de standaardprocedures van de Louisville Metro Police is geweld door een politieagent momenteel geen ‘redelijk vermoeden’ om een ​​drugstest uit te voeren.

Redelijk vermoeden, per polis, omvat alleen het volgende:

Plotselinge prestatieveranderingen
Niet opvolgen van instructies
Overtreding van veiligheidsbeleid
Stoffen gevonden in het bezit van een officier of in de buurt van hun werkplek
Geur van alcohol
Onverklaarbare of frequente afwezigheden
Persoonlijkheidsveranderingen of desoriëntatie
Arrestatie of veroordeling wegens gerelateerde kosten
Informatie afkomstig van “betrouwbare en geloofwaardige bronnen”
Waarom politieagentgeweld niet op deze lijst voorkomt, blijft een mysterie omdat het alleen maar logisch is.

Lees ook:   We hebben alweer nieuwe wolken: UFO wolken dussssss

‘Het kwam bij me op dat we daarnaar moesten kijken’, zei Sexton Smith. ‘Het is voor ieders voordeel en veiligheid.’

“Iedereen die geen problemen heeft met alcohol of drugs, zou brede tests willen verwelkomen, vooral na een kritiek incident”, zei ze.

St.Louis, Missouri heeft in 2016 een soortgelijke verordening aangenomen, dagen nadat werd onthuld dat een dienstdoende officier bij een auto-ongeluk dronken was en cocaïne in zijn systeem had, volgens de St.Louis Post-Dispatch.

Zoals het Free Thought Project regelmatig meldt, worden politieagenten in het hele land vaak betrapt op het plegen van dezelfde misdaden waarvoor ze routinematig mensen ontvoeren en kooien. Van het stelen van goede doelen tot het verkopen en gebruiken van drugs die ze stelen van hun baan als politie , veel politieagenten zijn even slecht of slechter gebleken dan de criminelen waarvan ze beweren de samenleving te beschermen.

In het ene geval na het andere meldde TFTP dat politieagenten tijdens het werk dronken, drugs gebruikten waardoor ze hun patrouillewagens op middelbare scholen neerstortten, en het meest zorgwekkende, met behulp van steroïden.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat TFTP niet van mening is dat een medicijn illegaal mag zijn, inclusief steroïden. Als mensen prestatiebevorderende steroïden willen gebruiken, wie zijn wij dan om ze te stoppen. Maar deze afgevaardigden hebben hypocriet ontvoerd en zoveel andere mensen voor deze middelen gekooid terwijl ze ze tegelijkertijd verkochten en gebruikten, wat betekent dat ze met zekerheid aansprakelijk zouden moeten worden gesteld. Bovendien is het, hoewel wij van mening zijn dat iedereen elke gewenste drug zou moeten kunnen gebruiken, helemaal geen goed idee is om wetshandhavers, die bevoegd zijn, geweld tegen burgers te laten gebruiken, om deze drugs te gebruiken omdat ze in verband worden gebracht met woede .

In feite werd het probleem van het gebruik van steroïden door de politie zo erg, dat de DEA in 2004 tussenbeide kwam om te waarschuwen voor de “mogelijke psychologische stoornissen” van woedende agenten met steroïden.

De DEA zei dat de symptomen waren:

Stemmingswisselingen (inclusief manische symptomen die tot geweld leiden)
Verminderd oordeel (als gevolg van gevoelens van onoverwinnelijkheid)
Depressie
Nervositeit
Extreme prikkelbaarheid
Wanen
Vijandigheid en agressie
Uiteindelijk, een paar jaar later, stelde de Internationale Vereniging van politiechefs, bestaande uit 16.000 leden wereldwijd, een norm vast die “een beroep doet op nationale en lokale wetshandhavingsinstanties om een ​​modelbeleid op te stellen dat het gebruik van illegaal verkregen steroïden verbiedt” door officieren.

Lees ook:   Luisterboek uit 1984 door George Orwell in het Engels

Dit beleid is echter nooit gebeurd.

Niet alleen verzetten politieagenten zich heftig tegen het testen van drugs door hun afdelingen, omdat ze beweren dat het een schending is van hun burgerrechten, maar ze worden ook vaak betrapt op het verkopen van steroïden.

“Dit is een van de smerige kleine geheimen van de Amerikaanse wetshandhaving”, zegt Gregory Gilbertson , een voormalige agent van Atlanta die strafrecht onderwijst in de regio Seattle en als juridisch expert werkt op het gebied van politienormen en -praktijken, aldus Alternet. ‘Het testen van steroïden neemt af, en ik denk dat er in al deze instanties een houding is van’ zie geen kwaad, hoor geen kwaad, spreek geen kwaad ‘omdat ze er niets van willen weten. Want als ze het weten, dan moeten ze het aanpakken. ‘

Het negeren van het probleem van roid-woede zorgt er niet voor dat het verdwijnt. Zoals TFTP eerder meldde, zijn de gevallen waarin agenten steroïden gebruiken en verkopen verre van geïsoleerd.

De gevaren van agenten die steroïden gebruiken, zijn duidelijk, omdat de woede die samenhangt met het gebruik ervan onbeheersbaar kan worden. Al te vaak zien we dat politieagenten situaties onmiddellijk escaleren tot geweld, terwijl de-escalatie veel gemakkelijker en veiliger zou zijn geweest. Steroïden kunnen de reden zijn.

‘Ik zie al deze gevallen waarin het niveau van woede en geweld van agenten geen zin heeft’, zegt Gilbertson. ‘En als dingen niet logisch zijn, kloppen ze niet met een reden … Misschien is steroïde woede een reden waarom zoveel politieagenten zo boos en agressief lijken.’

Politieagenten op het sap voelen onverwoestbaar aan, alsof ze bovenmenselijke kracht hebben.

Of zoals de DEA het stelt: “Het idee van verbeterde fysieke kracht en uithoudingsvermogen geeft iemand ‘de onoverwinnelijke mentaliteit’ bij het uitvoeren van wetshandhavingsplichten.”

Begint het nu logisch te worden? Deze verordening moet op nationaal niveau worden toegepast.

wakingtimes.com/2020/07/06/proposed-law-to-require-police-to-submit-to-drug-tests-if-they-beat-or-shoot-someone/

Gerelateerde artikelen

Back to top button