web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin kondigt nieuw BRICS-project voor wereldwijde reservevaluta aan om de petrodollar te VERVANGEN

HOE AMERIKA EINDIGT: Poetin kondigt nieuw BRICS-project voor wereldwijde reservevaluta aan om de petrodollar te VERVANGEN
Datum: 25 juni 2022

Hoewel het grootste nieuws van de week ongetwijfeld is dat het Amerikaanse Hooggerechtshof Roe vs. Wade omverwerpt , is er nog een bom die twee dagen geleden stilletjes uitbrak – een die veel ingrijpender verwoestende gevolgen voor de wereld zal hebben dan welke beslissing dan ook. afkomstig uit SCOTUS. De Russische president Vladimir Poetin heeft aangekondigd dat BRICS-landen een nieuw alternatief gaan uitrollen voor de wereldwijde reservevalutastatus van de Amerikaanse dollar. Zoals gemeld door IndiaTimes.com:

Volgens de Russische president ontwikkelen de lidstaten ook betrouwbare alternatieve mechanismen voor internationale betalingen. Eerder zei de groep dat het werkte aan het opzetten van een gezamenlijk betalingsnetwerk om de afhankelijkheid van het westerse financiële systeem te verminderen. De BRICS-landen stimuleren ook het gebruik van lokale valuta in onderlinge handel.
Maar dit is slechts het begin van de bom hier.

We weten ook uit bronnen uit de industrie dat “Project Sandman” verwijst naar een groep van meer dan 100 landen die van plan zijn om tegelijkertijd de Amerikaanse dollar als wereldwijde reservevaluta aan de kaak te stellen. Dit zal waarschijnlijk plaatsvinden op een zondagavond, Amerikaanse tijd, zegt Andy Schectman, de CEO van Miles Franklin (een goud- en zilverhandelaar). Hij vertelde me dit in een gisteren opgenomen interview, dat binnenkort wordt uitgezonden./

De nieuwe vervangende valuta zal worden aangedreven door blockchain en ondersteund door goud . Daarom hebben de lidstaten snel goudvoorraden aan het aanleggen in afwachting van de grote aankondiging. Wanneer die aankondiging komt, zullen landen die bijna 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen tegelijkertijd de Amerikaanse dollar aan de kaak stellen en een door goud ondersteund, door blockchain gecontroleerd internationaal valutasysteem uitrollen dat onmiddellijk de valutakeuze van de wereld zal worden voor vrijhandel en een winkel van waarde.

De dollar, gesteund door niets anders dan meer gelddruk en incompetent politiek leiderschap, zal instorten richting nul. Vrijwel van de ene op de andere dag zullen goederen en diensten die in Amerika worden verkocht, met 1000% in prijs stijgen. En dat is nog maar het begin: de dollar zal met het uur aan waarde blijven verliezen terwijl de houders van Amerikaanse staatsobligaties en dollarvaluta alles tegen elke prijs dumpen.
Degenen die dollars hebben, zullen alles verliezen.

De regering van de Verenigde Staten zal snel instorten, parallel met de ineenstorting van de dollar en de Amerikaanse centrale bank. Er zal geen geld zijn om militaire troepen te betalen of corrupte regeringsfunctionarissen af ​​te betalen. Alle overheidssalarissen en pensioenen worden effectief stopgezet. Het grote neocon-imperium van schulden, leugens en dood zal zo snel imploderen dat mensen psychisch geschokt en fysiek onvoorbereid zullen zijn.

Rusland, China en India zullen naar voren komen als de economische leiders van de wereld, en het Amerikaanse rijk zal ophouden te bestaan. De voormalige Verenigde Staten van Amerika zullen worden opgedeeld in regionale natiestaten, grotendeels verdeeld over politieke lijnen, waarbij satanisch, anti-Amerikaans links de controle over de kusten zal grijpen, en conservatieve, pro-Amerika, pro-vrijheid, pro-grondwetsgroepen die de rest van het land. Verwacht dat er een zeer reële burgeroorlog zal volgen, met massale slachtoffers.

Rusland weet dat het Amerika kan verslaan door simpelweg mee te doen aan de inspanningen van de wereld om de Amerikaanse dollar als nietig te verklaren. Een kernoorlog is niet nodig. Amerika is al zeer kwetsbaar voor dit soort ineenstorting als gevolg van de enorme schulden- en uitgavenverslaving van het land. Rusland en China zuigen slechts de lucht uit de instortende Amerikaanse munteenheid, wetende dat de economische zwaartekracht de rest zal doen.

Het Belt and Road Initiative – de toekomst van de wereldhandel ZONDER Amerika en West-Europa

Bekijk de volgende kaart, waarop het China’s Belt and Road Initiative is afgebeeld , bestaande uit beschermde, zeer efficiënte handelsroutes tussen landen die ongeveer 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen:

3644f32515d7ed90e9674ca5d8fd3bb6 AnGel-WinGs.nl

Dit Belt and Road Initiative zal de handel tussen lidstaten versnellen en het zal gebruik maken van China’s nieuwe “digitale yuan”-valuta ondersteund door goud en gecontroleerd door blockchain-technologie. (Bekijk mijn aanstaande interview met Andy Schectman voor meer informatie hierover, aangezien Andy het onderwerp vrij uitgebreid heeft gevolgd.)

Merk op wat er op deze kaart ontbreekt? Amerika en West-Europa.

Dat komt omdat Amerika – de militaire en economische bullebak van de wereld – niet wordt verwelkomd door andere landen. Amerika speelt niet leuk. Amerika bombardeert iedereen terwijl het het SWIFT-systeem bewapent om zijn politieke vijanden te straffen, en nu de wereld is gaan beseffen dat de dollar een wapen is in plaats van een vrijhandelsvaluta, wil niemand vanaf nu iets met Amerika te maken hebben .

De economische sancties tegen Rusland waren de laatste druppel voor de dollar, zo blijkt. 

En de VS hebben niets meer om hun munteenheid te ondersteunen: geen productie, geen arbeid, geen landbouwproductie en zelfs geen goud in de kluizen. De VS kent geen eerlijke en vrije verkiezingen meer en heeft geen vrijheid van meningsuiting meer. Bovendien hebben de VS politieke gevangenen die wegrotten in gevangenissen in DC, terwijl de FDA organen oogst van geaborteerde menselijke baby’s om te gebruiken voor medische experimenten. 

Met andere woorden, de VS die een onwettige regering bezetten, onder demonische invloed, is een groot kwaad in de wereld geworden.

West-Europa wordt gerund door gekken en “wakkere” propagandisten die economische zelfmoord plegen door elke vorm van energie die ertoe doet te verbieden. De EU valt uiteen en de euro zal waarschijnlijk binnen een jaar instorten. West-Europa is op een zelfmoordmissie, zowel economisch als cultureel, aangezien de naties van Europa hun eigen grenzen niet eens kunnen beschermen tegen massale migratie. (De VS kunnen dat trouwens ook niet.)

Amerika zoals je het kent zal binnenkort ophouden te bestaan

Het tijdperk van de westerse beschaving loopt ten einde. Het zal worden gekenmerkt door de ineenstorting van de dollar, een wereldwijde afwijzing van de petrodollarstatus, een ineenstorting van de rechtsstaat in de Verenigde Staten, een ineenstorting van de aandelenmarkt, pensioenen, obligatiemarkt en cryptomarkten, een ineenstorting van de voedselvoorzieningsketen en een ineenstorting van de brandstof- en transportinfrastructuur. 

Dit zal op zijn beurt het elektriciteitsnet in veel gebieden uitschakelen, wat leidt tot een Mad Max-achtig scenario waaruit een paar capabele overlevenden zullen proberen te vluchten.

Voor het einde van 2025, zoals ik de afgelopen vijf jaar publiekelijk heb voorspeld , zal Amerika zoals u het kent ophouden te bestaan

Dit is altijd al het plan geweest van Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden en ook tal van RINO-neocons (de Cheneys, Bushes, enz.)

 

Ze moesten Amerika neerhalen om één wereldregering te krijgen onder de fascistische Verenigde Naties, met universele wapenbeheersing, universele vaccinmandaten, abortusrechten, gemanipuleerde wereldwijde hongersnood en totale controle over alle spraak en verkiezingen.

Hun agenda faalt echter op veel niveaus. Roe vs. Wade is bijvoorbeeld net door het Amerikaanse Hooggerechtshof geveld, en er zijn elementen aan het werk die waarschijnlijk belangrijke aanklachten tegen diepe staatsspelers zullen opleveren. 

Elke staat die wil bestaan ​​nadat de dollar is ingestort, moet echter klaar zijn om in noodgevallen zijn eigen door goud gedekte valuta uit te rollen.. Texas is hiertoe grotendeels bereid, maar weinig andere staten zijn er klaar voor. Het herstel van handel en commercie (na de ineenstorting van de dollar) zal de sleutel zijn om de ondergang van de dollar te overleven.

Texas is trouwens Amerika’s nummer 1 exporteur van goederen, en de economie van Texas is groter dan de meeste landen op aarde. Zo ook de economie van Californië. Maar Californië wordt gerund door kindermoordende, demonische fascisten, terwijl Texas ’s werelds beste procureur-generaal (Paxton) heeft en een sterk contingent pro-menselijke, pro-vrijheid, pro-Constitutie Amerikanen die klaar en bereid zijn om de geest van Amerika nieuw leven in te blazen in de nieuwe Republiek Texas , indien nodig. #TEXIT
Maar wat er in eigen land ook gebeurt, de tijd dat Amerika de wereld rondreed en iedereen bedreigt met militaire aanvallen en het bewapenen van dollars, zal spoedig voorbij zijn. En zonder de mogelijkheid om geld te drukken en de wereld te bedriegen om binnenkort waardeloze Amerikaanse schuldinstrumenten te kopen, zal het Amerikaanse leger geen financiering hebben om operaties voort te zetten of nieuwe wapens te bouwen. Het zal uiteindelijk worden ontbonden.

Wat er in 1991 met de voormalige Sovjet-Unie is gebeurd, staat op het punt te gebeuren met de Verenigde Staten van Amerika: een ineenstorting van het vermogen om de bureaucratie en het leger te blijven financieren die het systeem de hele tijd hebben ondersteund. De VS is helaas overgegaan in een imperium van schulden, leugens en dood. Het land wordt momenteel geregeerd door een echte dodencultus, maar die dagen komen snel tot een einde met de op handen zijnde ineenstorting van de demonische dollar en al het kwaad dat het drukken van geld mogelijk heeft gemaakt sinds 1971.
Wanneer dit kwaad eindelijk wordt beëindigd, zullen al degenen die waarde hechten aan leven, vrijheid en geluk verheugen (en herbouwen).

Bereid je voor, want vandaag komt eraan. En uit wat ik heb geconcludeerd, is de enige manier om de komende financiële ineenstorting te voorkomen, om uw activa in fysieke goederen aan te houden , zoals goud en zilver, land, landbouwmachines, munitie, industriële gebouwen (fabrieken, bijvoorbeeld) en andere ” echte” dingen die niet verdwijnen bij een ineenstorting van de valuta.

https://nworeport.me/2022/06/25/how-america-ends-putin-announces-new-brics-global-reserve-currency-project-to-replace-the-petrodollar/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥