web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

World Economic Forum publiceert de Davos-agenda voor 2023 voor een geweldige reset-overname

WEF-agendapunten omvatten de energie-/voedselcrisis, inflatie, innovatie in de particuliere sector, ‘sociale kwetsbaarheden’ en de geopolitieke risico’s van een ‘multipolaire wereld’ .”

Het World Economic Forum (WEF) heeft de belangrijkste agendathema’s vrijgegeven voor de aanstaande Davos-confab in 2023.

De Davos-conferentie is de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Zwitserland, waar de elite van de regering en het bedrijfsleven bijeenkomt om globalistische initiatieven wereldwijd coördineren zonder democratisch toezicht.

Het belangrijkste agendapunt voor de 53e Davos 2023 confab van het WEF, die loopt van 16 tot 20 januari, heet “Samenwerking in een gefragmenteerde wereld”, daarbij verwijzend naar het conflict in Oekraïne, de gevolgen van COVID-19, stijgende energie- en voedselkosten en ongebreidelde inflatie als factoren de wereld naar “onzekerheid en kwetsbaarheid” duwen.

De wereld van vandaag bevindt zich op een kritiek keerpunt. De dubbele triggers van de COVID-19-pandemie en de oorlog in Oekraïne brachten een toch al broos wereldwijd systeem in beroering. De economische groei in ’s werelds grootste economieën stagneert, terwijl de stijgende voedsel- en energieprijzen tegenwind bieden. Voor het eerst sinds de jaren zeventig wordt de wereld geconfronteerd met een precaire onevenwichtigheid waarbij groei en inflatie in tegengestelde richtingen bewegen. Dit gebeurt naast een verhoogde geo-economische fragmentatie, kwetsbaarheden in de financiële sector, waaronder gespannen activaprijzen en hoge schuldniveaus, en een uit de hand lopende klimaatcrisis, die elke groeivertraging zou kunnen versterken, met name in opkomende markten. Als deze systemische en onderling verbonden risico’s niet worden aangepakt, kan de belofte van een “decennium van actie” een decennium van onzekerheid en kwetsbaarheid worden.

Het WEF beweert dat deze problemen kunnen worden opgelost met een gecentraliseerd wereldwijd controlesysteem, “vooral in de context van de metatrends van de Vierde Industriële Revolutie en klimaatverandering.”
Het WEF somt 5 onderwerpen op die op de Davos-top aan de orde zullen komen: energie-/voedselcrisis, inflatie, innovatie in de particuliere sector, ‘sociale kwetsbaarheden’ en de geopolitieke risico’s van een ‘multipolaire wereld’.

1. De huidige energie- en voedselcrises aanpakken in de context van een nieuw systeem voor energie, klimaat en natuur
Vertaling: Eet de insecten, gebruik minder energie in naam van de klimaatverandering
2. De huidige hoge inflatie, lage groei, hoge schulden aanpakken Economie in de context van een nieuw systeem voor investeringen, handel en infrastructuur
Vertaling: Poetin en COVID, niet eindeloos geld drukken, zullen de schuld krijgen van de torenhoge wereldwijde inflatie
3. De huidige tegenwind in de industrie aanpakken in de context van een nieuw systeem voor het benutten van grenzen Technologieën voor innovatie en veerkracht in de particuliere sector
Vertaling: verdubbeling van ESG (Environmental Social Governance) als noodzakelijke opoffering om klimaatverandering te bestrijden in het licht van het instorten van het ESG-beleid voor sociale kredietscores van bedrijven
4. De huidige sociale kwetsbaarheden aanpakken in de context van een nieuw systeem voor werk, vaardigheden en zorg
Vertaling: persoonlijke soevereiniteit moet worden afgestaan ​​aan het mondiale overheidssysteem via vaccinpaspoorten en digitale valuta van de centrale bank
5. De huidige geopolitieke risico’s aanpakken in de context van een nieuw systeem voor dialoog en samenwerking in een multipolaire wereld
Vertaling: U zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn

Het WEF zegt dat de bijeenkomst “toespraken zal bevatten van belangrijke staatshoofden en regeringsleiders, evenals verschillende geo-economische en geopolitieke beraadslagingen”.
In het bijzonder zijn er uitnodigingen gestuurd naar 2.500 leiders van de overheid, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld, waaronder chief executives en voorzitters van de 1.000 partnerbedrijven van het globalistische orgaan, publieke figuren uit de G7- en G20-landen, “leiders van het belangrijkste maatschappelijk middenveld, de arbeiders-, media- en organisaties, maar ook topdenkers en academici,” en het Forum of Young Global Leaders van oprichter Klaus Schwab.
De raad van toezicht van het WEF bestaat uit een who’s who van wereldwijde topelites zoals BlackRock CEO Larry Fink, IMF-directeur Kristalina Georgieva, CERN-directeur Fabiola Gianotti, voormalig vice-president van de VS Al Gore, president van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde, MIT-president L. Rafael Reif, Nestlé CEO Mark Schneider, Canadese vice-premier Chrystia Freeland en directeur van de Wereldhandelsorganisatie Ngozi Okonjo-Iweala.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥