web analytics

Dokter doet vreemde ontdekking: mechanische structuren in vaccins

Rare mechanische structuren in vaccins: ‘Ze zien eruit als circuits en microchips’ De Amerikaanse arts Ana-Maria Mihalcea doet een vreemde ontdekking: afgeknot of afwezig mRNA in injectieflacons met covid-19-vaccin.

dr Ana-Maria Mihalcea, de in Roemenië geboren Amerikaanse arts die de inhoud van deze Covid-vaccins bestudeert en samenwerkt met Dr. Nixon zei in een  interview met journalist Stew Peters dat recente ontdekkingen over deze vreemde structuren twijfel doen rijzen over het verhaal van spike-eiwitten.

Onlangs dr. David Nixon, een huisarts in Brisbane, de hoofdstad van Queensland, Australië, ging op zoek naar wat er in het Covid-19-vaccin zit door druppels van het vaccin en bloed van gevaccineerde patiënten onder een donkerveldmicroscoop te onderzoeken, meldt  The Spectator-Australia  in een post over het onderwerp.

Volgens Sasha Latypova, een wetenschapper met 25 jaar ervaring in het doen van klinische proeven voor farmaceutische bedrijven, verbiedt het contract tussen Pfizer en de Amerikaanse regering onafhankelijke onderzoekers om vaccins te bestuderen.

Ze beweren dat dit deze waardevolle bronnen zou “afleiden” van hun werkelijke doel om in een “urgente” behoefte te voorzien.

Zit er dus grafeenoxide in vaccins van Pfizer? Zoals The Spectator opmerkt, wat Dr. Nixon ontdekte en filmde, op zijn zachtst gezegd bizar. In een zaaddruppel zitten vreemde mechanische structuren.

In eerste instantie lijken ze onbeweeglijk, maar toen Nixon een techniek gebruikte die 48 uur aan beeldmateriaal in twee minuten comprimeerde, ontstonden wat leek op mechanische armen, die lichtgevende rechthoekige structuren in elkaar zetten en uit elkaar haalden die eruitzien als circuits en microchips.

Dit zijn geen “gefabriceerde producten” zoals de CDC het stelt, aangezien ze zichzelf samenstellen en zichzelf afbreken, maar kristalvorming lijkt te worden gestimuleerd door elektromagnetische straling en stopt wanneer het mes met de zaaddruppeltjes wordt geplaatst met een Faraday-zak is afgeschermd . ( Nu wordt het absurd: vermijders van injecties zouden verantwoordelijk zijn voor vaccinschade… )

De bevindingen van Nixon zijn vergelijkbaar met die van onderzoeksteams in Nieuw-Zeeland, Duitsland, Spanje en Zuid-Korea.

Een Italiaanse groep onder leiding van Dr. Riccardo Benzi Cipelli analyseerde het bloed van meer dan 1.000 mensen per maand nadat ze waren gevaccineerd en voor testen waren gestuurd vanwege bijwerkingen.

De leeftijd van de groep varieerde van 15 tot 85 jaar en de bestudeerde mensen kregen tussen de één en drie doses. Meer dan 94% van hen had abnormale, misvormde rode bloedcellen die in aantal waren verminderd en geclusterd rond gloeiende vreemde lichamen die ook fibrinestolsels aantrokken.

Lees ook:   Ab sukkel lult weer over nieuw virus

Sommige van de vreemde lichamen vergoten bloed, andere vormden zich tot kristallijne structuren, weer andere tot dunne takken en buisjes.

De Italiaanse wetenschappers geloven dat de objecten metaaldeeltjes zijn die lijken op “grafeenoxide en mogelijk andere metaalverbindingen”.

Ze geloven dat beschadigd bloed de oorzaak is van stollingsstoornissen na vaccinatie, die op hun beurt bijdragen aan de ontwikkeling van kwaadaardige tumoren, terwijl materialen uit de grafeenfamilie in verband zijn gebracht met oxidatieve stress, DNA-schade, ontsteking en schade aan die componenten van het immuunsysteem. systeem dat kwetsbaar is, onderdrukken tumoren.

Het kunstmatig vervaardigen van mRNA dat “verborgen” is voor het immuunsysteem van de ontvanger, kan ook de immuunfunctie van de ontvanger verminderen, waardoor de kans op nieuwe of terugkerende tumoren toeneemt.

dr Nixon deelde haar bevindingen met Wendy Hoy, hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Queensland, die de Australische regering en gezondheidsautoriteiten heeft gevraagd om een ​​verklaring voor deze ogenschijnlijk spontane vorming van chips en circuits in mRNA-vaccins wanneer ze bij kamertemperatuur worden bewaard. in het bloed van gevaccineerden.

Wereldwijd is het sterftecijfer ongewoon hoog – sterfgevallen door allerlei oorzaken – hartaanvallen, superkankers, hartstilstand, diabetes, het sterftecijfer is hoger door bijna alle oorzaken.

In Australië lagen de tarieven in juli 17% boven het gemiddelde van dezelfde maand vorig jaar. In Engeland ligt het 16% boven het gemiddelde, in de VS is de sterfte onder zowel 80-plussers als 30-plussers met 18% gestegen.

Dat 15 of 20% hogere percentage mensen dat maand na maand sterft, kan niet worden ontkend.

dr Ana-Maria Mihalcea, de in Roemenië geboren Amerikaanse arts die de inhoud van deze Covid-vaccins bestudeert en samenwerkt met Dr. Nixon zei in een interview met journalist Stew Peters dat recente ontdekkingen over deze vreemde structuren twijfel doen rijzen over het verhaal van spike-eiwitten.

Volgens haar heeft dr. Kevin McCurne onderzocht de inhoud van de vaccins van Pfizer en Moderna en vond noch fosfor noch stikstof, die nodig zijn voor de constructie van mRNA. Het team van Steve Curtis vond hetzelfde.

Lees ook:   Nog even over * Subliminal + Binaural Beats *

“We hebben nu gegevens van het Europees Geneesmiddelenbureau waaruit blijkt dat het mRNA [in de vaccins] gefragmenteerd is, het is afgeknot mRNA, dus het is defect.

Als het defect is, kun je geen spike-eiwitten maken, en de gevonden eiwitten zijn anders dan wat vaccinfabrikanten ons vertellen.” Volgens Dr. Mihalcea leidt dit defecte mRNA in de sera naar de ernstige ziekten die zijn geïdentificeerd.

Wat is shedding precies, de mogelijke overdracht van spike-eiwit van gevaccineerd naar niet-gevaccineerd? Mijn collega’s en ik hebben levende bloedtesten onderzocht – en vonden ongewone structuren in het bloed van de gevaccineerden die enorm zijn en dezelfde zijn als we vonden in de Pfizer-flesjes. dr Nixon ontdekte voornamelijk deze “banden” (strengen) die zich in de flesjes ontwikkelen.

Wat de eliminatie betreft, ontdekten we dat dezelfde structuren die in het bloed van de gevaccineerden worden aangetroffen, ook worden aangetroffen in het bloed van de niet-gevaccineerden – dit zijn mensen die nog nooit Covid hebben gehad maar de zogenaamde verlengde Covid-symptomen hebben gehad.

Maar wat zijn deze banden? Het kan grafeen zijn, hydrogel. Reageren ze op omgevingsinvloeden?

Het enige waar ik zeker van ben, is dat er tegen ons is gelogen, dat de hele plandemie oplichterij was, en mijn zorg is dat het verhaal over de spike-eiwitten weer een oplichterij zou kunnen zijn.’

Stew Peters herinnerde zich de mening van onderzoeker Matt Taylor dat dit zelforganiserende circuits zijn en dat deze structuren veranderen in de buurt van een internetrouter, een mobiele telefoon of een 5G-mast. Gescheiden van deze facties, demonteren ze zichzelf.

Op de vraag van de journalist wat volgens haar mensen ziek maakt, antwoordde Dr. Ana-Maria Mihalcea: “We hebben natuurlijk geen miljoenen flesjes onderzocht, maar sommige flesjes bevatten geen mRNA of alleen fragmenten van mRNA.

Er zijn deze metalen die extreem giftig zijn, we hadden het over aluminium, radioactief cesium, tellurium, wolfraam, die op zichzelf ernstige toxiciteit en symptomen van schade en invaliditeit veroorzaken. We hebben ook technologie die lijkt te evolueren uit lipide nanodeeltjes – is dit het transmissiesysteem voor het internet der dingen, [zal het] mensen tot cyborgs maken, hun bewustzijn echt veranderen door deze zeer complexe nieuwe technologie? Ik denk dat we deze vragen moeten stellen.

Lees ook:   En Elmo gaat dood ofzo...? Vaccin propaganda en normaalmakeritis

Ons moet verteld worden wat deze zelf-assemblerende en zelf-organiserende structuren zijn. Je zou daar niet moeten zijn. [Structuren] gevoelig voor wifi. Ze moeten uitleggen wat ze doen in een vaccin.

Mensen moeten opstaan ​​en de straat op gaan om te protesteren en verontwaardigd te zijn dat deze inhoud zonder hun toestemming in mensen wordt geïndexeerd.”

Volgens Stew Peters: “Vijf en een half miljard mensen zijn gevaccineerd met deze serums. Als ze erachter komen wat hen is aangedaan, zullen deze monsters zich nergens kunnen verstoppen.

Op 28 april 2020 verscheen ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” (ook beschikbaar op Amazon   ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020 verscheen ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” (ook beschikbaar op Amazon  ), met een spannend hoofdstuk: ” Popstars as Elite Marionettes in the Service of de nieuwe “. Corona-wereldorde “.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Adrenochroom en bevrijde kinderen van de DUMBs “.

Op 18 maart 2022 werd ” The Modern Music Conspiracy: Popstars, Hits and Video Clips – for the Perfect Brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

Op 26 augustus 2022 verscheen The Hollywood Code 2: Prophetic Works, Alien Agenda, New World Order and Pedophilia – They Tell Us Through Movies (ook beschikbaar op Amazon ), met een Hollywood Predicted the Pandemie.spannend hoofdstuk

U kunt een gesigneerd boek krijgen voor EUR 30 (alle vijf boeken voor EUR 150) inclusief verzending wanneer u een bestelling stuurt naar: [email protected] .

Bronnen: PublicDomain/ anamihalceamdphd.substack.com  op 12/06/2022

https://www.pravda-tv.com/

Gerelateerde artikelen

Back to top button