web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Oproep tot de totale evacuatie van Oost-Palestina vanwege extreem giftige “dioxine-neerslag”

DRINGEND: Vandaag voegen we ons bij Eric Coppolino door op te roepen tot de onmiddellijke, totale evacuatie van Oost-Palestina, Ohio vanwege de dioxine-neerslag die daar nu plaatsvindt. Het volledige interview met Eric Coppolino is nu beschikbaar onderaan dit artikel. Het interview verschijnt ook op de HR Report-kanaalpagina op Brighteon.com.
De giftige wolkgebeurtenis die extreem giftige dioxines over een groot gebied van woonhuizen en landbouwgrond laat vallen, werd opzettelijk veroorzaakt door de open verbranding van vinylchloride, waardoor verbrandingsbijproducten van dioxines ontstonden die vele ordes van grootte giftiger en gevaarlijker zijn dan de oorspronkelijke stof.
Begrijp dat de verbranding van gechloreerde verbindingen altijd resulteert in de vorming van dioxines.Dit simpele feit is bekend bij alle competente scheikundigen en wordt openlijk toegegeven door de EPA zelf op haar dioxinewaarschuwingspagina, waarop staat:
Studies hebben aangetoond dat er slechts kleine hoeveelheden gechloreerde materialen in afval nodig zijn om de vorming van dioxines te ondersteunen bij het verbranden van afval… Veel van de dioxinen die ontstaan ​​en vrijkomen in de lucht door verbranding in de achtertuin, nestelen zich op planten. Deze planten worden op hun beurt gegeten door vlees- en melkdieren, die de dioxines opslaan in hun vetweefsel. Mensen worden voornamelijk blootgesteld aan dioxines door het eten van vlees, vis en zuivelproducten, vooral vetrijke producten. Verbranding in de achtertuin komt het meest voor in landbouwgebieden op het platteland waar dioxine-emissies gemakkelijker kunnen worden afgezet op veevoedergewassen en weilanden. Deze dioxines hopen zich vervolgens op in de vetten van melkkoeien, rundvlees, gevogelte en varkens, waardoor menselijke consumptie van deze schadelijke chemicaliën moeilijk te vermijden is.

Bijna permanente ecologische vernietiging op een nooit eerder geziene schaal

 

De EPA stelt zelfs dat dioxines PBT’s zijn, wat betekent 1) Persistent. 2) Bioaccumulerend. 3) Giftig.

 Dit betekent dat ze niet verdwijnen, ze hopen zich op in de voedselketen om steeds hogere concentraties te bereiken, en 3) ze zijn giftig. Zoals de EPA uitlegt:
Dioxines worden geclassificeerd als persistente, bioaccumulerende en toxische verontreinigende stoffen (PBT’s). PBT’s zijn zeer giftige, langdurige stoffen die zich in de voedselketen kunnen ophopen tot niveaus die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en ecosysteem. Persistent betekent dat ze gedurende langere tijd in het milieu blijven. Bioaccumulerend betekent dat hun concentratieniveaus toenemen naarmate ze hoger in de voedselketen komen. Bijgevolg hebben dieren aan de top van de voedselketen (zoals mensen) vaak de hoogste dioxineconcentraties in hun lichaam.
Wat voor soort gezondheidsproblemen worden veroorzaakt door blootstelling aan dioxine?
1) Immuunonderdrukking.
2) Onvruchtbaarheid, spontane abortussen.
3) Extreme hormoonontregeling.
4) Ontwikkelingsstoornissen bij baby’s en kinderen.
5) DNA-mutaties.
6) Kanker.
Via de EPA:
Dioxines zijn krachtige toxische stoffen met het potentieel om een ​​breed spectrum van nadelige effecten bij de mens te veroorzaken. Dioxines kunnen de fundamentele groei en ontwikkeling van cellen veranderen op een manier die tot velerlei effecten kan leiden. Deze omvatten nadelige effecten op voortplanting en ontwikkeling, onderdrukking van het immuunsysteem, verstoring van hormonale systemen en kanker.

De “gecontroleerde verbranding” transformeerde in feite een relatief onschadelijke chemische stof in een uiterst giftige, dodelijke chemische stof die eeuwenlang in Ohio, Pennsylvania en de staat New York zal blijven bestaan.

De media en de overheid gebruiken beide herhaaldelijk de uitdrukking “gecontroleerde verbranding” om het in brand steken van het vloeibare vinylchloridemonomeer te beschrijven dat werd vervoerd door de Norfolk Southern-spoorweg.
Vinylchloride bestaat uitsluitend uit drie elementen: koolstof, waterstof en chloor. In zijn eenvoudigste vorm ziet het er zo uit (de monomeer, vloeibare vorm is aan de linkerkant en de vaste polyvorm is aan de rechterkant)

Lees ook eens:  Blinde hond, zwanger en gebroken poten

Hoewel vinylchloride enigszins giftig is, is het lang niet zo giftig als de dioxines die ontstaan ​​bij het verbranden van vinyl chloride zonder het volledig te verbranden. Verbranding bij lage temperatuur produceert met andere woorden veel meer giftige stoffen dan waarmee je begon.
Anders gezegd, als je het als gevaarlijk afval verbrandt bij > 2000 graden (F), vernietig je de morfologie van het molecuul en krijg je alleen de afzonderlijke elementen over, zoals koolstof en waterstof, die elk op zichzelf relatief onschadelijk zijn.

Maar als je vinylchloride in een open sloot aansteekt, creëer je een dioxinefabriek die uit de combinatie van warmte en zuurstof uiterst giftige moleculen produceert.
 De waterstof, koolstof en chloor worden gecombineerd met zuurstof uit de open lucht (vandaar het feit dat de verbranding eigenlijk ongecontroleerd was , niet gecontroleerd), en je produceert moleculen zoals deze: (2,3,7,8 TCDD)
[ltr]Acht Alarmerende doofpotaffaires en tegenstrijdigheden in het Oost-Palestijnse treinwrak Chemische nachtmerrie verspreidt zich nu over meerdere staten[/ltr]

9749618c55f571ee51ca126df53c1518 AnGel-WinGs.nl

Afbeeldingsbron: Restoration and Remediation Magazine Online, RandRmagonline.com

Na deze verbranding op relatief lage temperatuur (een open vuur in een sloot) heb je nu het relatief onschadelijke vinylchloride omgezet in uiterst giftige, hardnekkige gifstoffen, de zogenaamde dioxines .

Het verbranden van vinylchloride was een daad van ecologisch terrorisme en een misdaad tegen de natuur en de menselijke beschaving

In feite heb je zojuist de toxiciteit van deze stof verhoogd met misschien wel 10 orden van grootte of meer , gezien het feit dat dioxines giftig kunnen zijn bij blootstellingen van ver onder miljardsten van een gram. Een femtogram is een miljoenste van een miljardste van een gram, en dioxines kunnen toxische effecten veroorzaken bij blootstelling aan femtogrammen.
Bekwame wetenschappers hebben zelfs geconcludeerd dat er geen veilig niveau van blootstelling aan dioxines bestaat . Niet eens één femtogram. Dat komt omdat dioxines op elk niveau toxische effecten op de biologie beginnen te produceren, hoe klein de blootstelling ook is.
Anders gezegd, door het vinylchloride in brand te steken, veranderde de spoorweg hun relatief niet-giftige product in een waanzinnig giftige chemische bom en liet het in de open lucht los..
Dit een “gecontroleerde brandwond” noemen is een misdaad. De media belichten de hele natie door te weigeren te berichten over dioxines.
Degene die dit vinylchloride in een open greppel in brand heeft gestoken, heeft zojuist de ergste daad van ecologisch terrorisme gepleegd die ooit in Noord-Amerika is geregistreerd.
Zoals het tijdschrift Restoration and Remediation uitlegt, zijn deze dioxines de meest giftige chemicaliën die de mensheid kent …
Post-structure brand en bosbranden, vooral die waar plastic, synthetische materialen, elektronica of PVC zijn verbrand, uiterst gevaarlijke en kankerverwekkende chemicaliën worden gemaakt die zijn meestal helemaal over het hoofd gezien. Eén chemische stof in het bijzonder, dioxine, wordt door sommigen beschouwd als een van de meest giftige chemicaliën die de mens kent.
Deze stof is niet alleen extreem giftig voor al het leven en veel dodelijker dan asbest of lood, maar staat bij de Wereldgezondheidsorganisatie ook bekend als lid van de zogenaamde “Dirty Dozen” – een groep gevaarlijke chemicaliën die ook wel worden genoemd. als persistente organische verontreinigende stoffen (POP’s).
POP’s zijn chemische stoffen die wereldwijd zorgen baren vanwege hun potentieel voor transport over lange afstanden, hun persistentie in het milieu en de atmosfeer, hun vermogen tot bioaccumulatie in ecosystemen en hun significante negatieve effecten op de gezondheid van de mens en het milieu. Bioaccumulatie is de accumulatie van chemicaliën in organismen uit de omgeving door opname door de huid, inslikken en inademen.
Zoals in dit artikel wordt uitgelegd — een feit dat door elke bekwame scheikundige kan worden bevestigd, ontstaan ​​dioxines wanneer gechloreerde verbindingen worden ontstoken of verbrand: Dioxines worden gevormd wanneer
producten die koolstof en chloor bevatten verbranden, met name plastic, papier, pesticiden, herbiciden of andere producten waar chloor wordt gebruikt in het productieproces. Dioxines komen meestal niet voor in materialen voordat ze worden verbrand en komen vooral voor bij structuurbranden en bosbranden.

Lees ook eens:  Smeek nooit om iemand in je leven

Wanneer ze in brand worden gestoken, worden dioxines gevormd die zich vervolgens chemisch binden aan rookdeeltjes

Uit het tijdschrift R en R, link hierboven:
Afhankelijk van de temperatuur bij een brand kunnen dioxines worden geadsorbeerd of chemisch worden gebonden aan rookdeeltjes of in een dampfase blijven. Adsorptie is wanneer deeltjes zich aan elkaar binden, vergelijkbaar met hoe een magneet zich bindt met ijzer, in plaats van te worden geabsorbeerd zoals een spons vloeistoffen absorbeert.
Dit betekent dat wanneer je de gigantische rookkolom observeert die uit Oost-Palestina opstijgt en zich als een gigantische giftige doemwolk over het hele gebied verspreidt, je dioxines met de rook door de lucht ziet verspreiden . De volgende foto laat in wezen een dioxinewolk zien die zich op een ongecontroleerde manier in de atmosfeer verspreidt

e81d5f7c31a901521e2256ca8d35ad1f AnGel-WinGs.nl

:inademen van zeer giftige dioxines :
TCDD kan uw lichaam binnendringen als u verontreinigde deeltjes inademt, huid- of oogcontact hebt met verontreinigd roet, as of andere materialen, of besmet voedsel eet. Vanwege het feit dat ultrafijne rookdeeltjes die bij branden worden gegenereerd vaak minder dan 3 micron groot zijn (half zo groot als een rode bloedcel), kan inademing van met dioxine beladen deeltjes gemakkelijk de longen omzeilen en in de bloedbaan terechtkomen.

Hier is nog een lijst met enkele effecten van blootstelling aan dioxine, via dezelfde bron die hierboven is gelinkt:
Andere nadelige effecten op de gezondheid kunnen hart- en vaatziekten, diabetes, kanker, porfyrie, endometriose, vroege menopauze, verminderde testosteron- en schildklierhormonen, veranderde immunologische respons, huid-, tand- en nagelafwijkingen, veranderde groeifactorsignalering en veranderd metabolisme zijn.
Ziekten die in verband zijn gebracht met dioxine lijken eindeloos. Het innemen van dioxine kan ook leiden tot aangeboren misvormingen, spontane miskramen en een fataal, slow wasting-syndroom vergelijkbaar met AIDS. Dioxine wordt er sterk van verdacht bij te dragen aan pathologie van de urinewegen en hematologische systemen, gezwellen in de dikke darm, galblaascomplicaties, multipel myeloom en long-, strottenhoofd- en prostaatkanker.
Volgens onderzoeker Joe Thornton: “De gezondheidseffecten van dioxine omvatten hormoonontregeling, verminderde voortplanting, onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, verminderde neurologische ontwikkeling, schade aan de nieren en metabole disfunctie. Er is geen bewijs dat er een veilig niveau van blootstelling aan dioxine is waaronder geen van deze effecten zal optreden.”

Lees ook eens:  Groente en fruit nog duurder door 7 dagen droogte!!!!

Langdurige DNA-mutaties / DNA-schade, zelfs bij zwangerschappen TWINTIG JAAR na blootstelling

TCDD is genotoxisch en een bekende mutageen stof. Een mutageen is een fysisch of chemisch agens dat een mutatie veroorzaakt, wat een verandering is in het DNA van een cel. DNA-veranderingen veroorzaakt door mutagenen kunnen cellen beschadigen en bepaalde ziekten veroorzaken, zoals kanker. TCDD verandert de genetische structuur van levende cellen. Het effect dat TCDD heeft op celstructuren en genen kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties. In 2012 ontdekte een wetenschappelijke studie dat dioxine niet alleen de gezondheid van een blootgestelde rat aantast, maar ook niet-blootgestelde nakomelingen door een mechanisme van epigenetische transgenerationele overerving. Michael Skinner, Ph.D., een professor in het Center for Reproductive Biology aan de Washington State University, ontdekte dat “blootstelling aan dioxine veranderingen veroorzaakte in de DNA-methylatiepatronen van sperma die van generatie op generatie werden doorgegeven en de gezondheid van meerdere generaties nakomelingen beïnvloedden. De kleinkinderen van blootgestelde ratten vertoonden door dioxine geïnduceerde effecten variërend van polycysteuze ovariumziekte tot nierziekte. Vanwege de extreem lange halfwaardetijd kan dioxine zelfs 20 jaar na blootstelling nog steeds invloed hebben op zwangerschappen.
Dit betekent dat de giftige dioxinegasbom die zojuist boven Ohio is vrijgegeven, ook een genetische mutatiebom is die de levens van miljoenen mensen voor toekomstige generaties zal vernietigen.
Dit is in feite veel erger dan Tsjernobyl , een nucleair ongeval in de Sovjet-Unie dat in de loop van de tijd tientallen mensen het leven heeft gekost en honderdduizenden heeft vergiftigd. Wat er net in Ohio is gebeurd, zal miljoenen Amerikanen vergiftigen en waarschijnlijk tienduizenden doden, zo niet veel meer.
Deze gebeurtenis doet Tsjernobyl in het niet vallen, maar toch zijn de hele Amerikaanse bedrijfsmedia medeplichtig aan deze criminele cover-up waarbij ook de EPA, CDC, het Witte Huis, de gouverneur van Ohio, de spoorwegmaatschappij en meer betrokken zijn.
We zullen de komende jaren baby’s gaan zien die worden geboren met misvormde gezichten en ledematen. We zullen getuige zijn van massaal menselijk leed, het uitsterven van dieren en “dode zone”-gebieden waar geen dieren kunnen overleven.
Hier komt nog veel meer bij kijken. Kijk uit naar mijn volledige interview met Eric Coppolino dat hier wordt geplaatst, en kijk ook naar het aanstaande rapport van NaturalNews.com over natuurlijke fytochemicaliën die kunnen helpen dioxines uit het lichaam te blokkeren en te ontgiften, volgens gepubliceerd medisch en wetenschappelijk onderzoek.
Merk ten slotte op dat we dioxinetesten toevoegen aan ons laboratorium voor voedingswetenschap met behulp van een van onze mass spec-instrumenten (een tandem ms/ms gecombineerd met een GC-interface) en we hopen de dioxinetesten binnen 90 dagen operationeel te hebben. 
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥