29 november 2020

 

Vrouw schildert droomprins

Vrouw schildert droomprins
AMSTERDAM –
Dat een vrouw haar droomprins vindt is niet zo bijzonder. Dat gebeurt immers iedere dag. Toch was het voor de Britse kunstenares Chloe Mayo wel een speciale ontmoeting. Zij schilderde ooit haar droomman en vond hem niet veel later terug op het internet.

De kunstenares schilderde een romantisch plaatje van een grote, donkerharige man met snor en baard die haar liefdevol omarmt. Een aantal maanden later kwam ze Michael Goeman tegen, die verdacht veel op haar geschilderde droomprins leek.
Onder het bed
Na twee maanden intensief contact besloten de twee een date te plannen. Chloe schrok zich een hoedje toen ze Michael voor het eerst zag, zoveel gelijkenissen had hij met haar schilderij. Bang dat hij haar zou aanzien voor een gekke stalker, schoof ze het doek onder haar bed, tot ze een week later de moed bijeenraapte om het portret te tonen. “Hij was behoorlijk verward, maar vond het hilarisch toen ik het hele verhaal vertelde”.
Het lot
Na 18 maanden vroeg Michael Chloe ten huwelijk. Chloe: “Ik had nooit gedacht dat ik mijn echtgenoot had kunnen voorspellen en ik geloof ook normaal niet in dergelijke dingen, maar ik gok dat ik nu toch wel moet zeggen dat het lot haar werk gedaan heeft.”

Foto
https://images0.tcdn.nl/incoming/article21604330.ece/BINARY/q/chloe4702.jpg
en de echte prins!

https://daizszyxbqbb5.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/05/Chloe-Mayo21-550×354.jpg

https://www.telegraaf.nl/vrouw/relatie/daten_relatie/21604339/__Vrouw_schildert_droomprins__.html

 

Lees ook:   Inmiddels in Frankrijk...

Gerelateerde berichten