web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Pfizer zou miljoenen Amerikanen moeten compenseren die beschadigd zijn door COVID-vaccins

Pfizer moet miljoenen mensen compenseren die beschadigd zijn geraakt door hun gevaarlijke en experimentele COVID-vaccins, heeft een Britse topcardioloog voorgesteld.

(Niet alleen Amerikanen! Veel meer mensen, die ziek worden dankzij het nieuwe dna vaccin!!!)

Dr. Aseem Malhotra sloot zich vrijdag aan bij “The Ingraham Angle” om te reageren op de CEO van Pfizer, Albert Bourla, die lastige vragen van verslaggevers over het COVID-vaccin van zijn bedrijf ontweek tijdens de jaarlijkse Davos-top van het WEF.

“We hebben te maken met een van de slechtst werkzame farmacologische interventies met het slechtste veiligheidsprofiel, die de meest winstgevende in de geschiedenis van de geneeskunde is geworden,” zei Dr. Malhotra.

Infowars.com meldt: “En dat vat echt een systeemfout samen waarom we in dit stadium zijn gekomen. Ik heb dit eerder beschreven als waarschijnlijk de grootste miskraam van de medische wetenschap waarvan we in ons leven getuige zijn geweest.”

Malhotra legde verder uit hoe het meest “flagrante” aspect de ineenstorting van de overheids- en medische veiligheidsnormen is.

Lees ook eens:  De mensen die het BSN het burgerslavennummer noemen, ''hebben vaak al persoonlijke problemen''

“Deze farmaceutische bedrijven hebben een wettelijke verplichting om winst te maken voor hun aandeelhouders. Ze hebben geen wettelijke verplichting om u de beste behandeling te geven, ‘zei hij. “De echte schandalen zijn dat regelgevers er niet in zijn geslaagd wangedrag door de industrie te voorkomen. En dat artsen, academische instellingen en medische tijdschriften samenspannen met de industrie voor financieel gewin.”

Om te voorkomen dat dit soort medische wanpraktijken zich opnieuw voordoen, zou Pfizer degenen die gewond zijn geraakt door de experimentele COVID-injectie, moeten vergoeden, betoogde hij.

“De boetes zouden zo hoog moeten zijn dat farmaceutische bedrijven het risico lopen failliet te gaan en senior executives naar de gevangenis zouden moeten als ze wisten dat hun medische tussenkomst schade zou aanrichten”, zei hij.

“Er zijn veel mensen die door vaccinatie gewond zijn geraakt. Ik moet voor ze zorgen en ook met ze omgaan. Het is echt verschrikkelijk hoe ze zijn belicht.”

“En ik denk dat een van de dingen die de CEO van Pfizer misschien zou kunnen doen om zichzelf te verlossen, is door te zeggen: ‘We gaan een aanzienlijk deel van onze winst besteden aan het helpen behandelen van gewonden door vaccins en onderzoek doen naar verwondingen door vaccins’.” hij voegde toe.

Ingraham was het daarmee eens en merkte op dat ze persoonlijk mensen kent die “pijn” hebben als gevolg van het nemen van de prik.

Lees ook eens:  Het waarom van massa immigratie en de EU!

In 2020 verleenden de VS Pfizer en Moderna algemene  immuniteit  tegen aansprakelijkheid voor letsel als gevolg van hun COVID-mRNA-opnamen, ondanks dat ze een stempel hadden gekregen met autorisatie voor gebruik in noodgevallen in plaats van goedgekeurd na uitgebreide klinische onderzoeken.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥