web analytics
11:11 Dubbele getallen
Films en Muziek

Serge Gainsbourg & Jane Birkin – Je t’aime… moi non plus

Prachtig nr…
Qua manifestatie komt dat ineens op nr 1 in mijn yt kanaal…
🙂
Oké ik moest lachen…maar een mooi nr, dat zeer zeker!
De prachtige vertaling…
ik hou van jou Ik hou van jouJe t’aime, je t’aimeOh ja, ik hou van jeOh oui, je t’aimeIk ook nietMoi non plusOh mijn liefOh, mon amourzoals de onbesliste golfComme la vague irrésolueIk ga, ik ga en ik komJe vais, je vais et je viensTussen je lendenenEntre tes reinsIk ga en ik komJe vais et je viensTussen je lendenenEntre tes reinsEn ik houd me inEt je me retiens
ik hou van jou Ik hou van jouJe t’aime, je t’aimeOh ja, ik hou van jeOh oui, je t’aimeIk ook nietMoi non plusOh mijn liefOh, mon amourJij bent de golf, ik het naakte eilandTu es la vague, moi l’île nueJe gaat, je gaat en je komtTu vas, tu vas et tu viensTussen mijn nierenEntre mes reinsje komt en gaatTu vas et tu viensTussen mijn nierenEntre mes reinsEn ik doe meeEt je te rejoins
ik hou van jou Ik hou van jouJe t’aime, je t’aimeOh ja, ik hou van jeOh oui, je t’aimeIk ook nietMoi non plusOh mijn liefOh, mon amourzoals de onbesliste golfComme la vague irrésolueIk ga, ik ga en ik komJe vais, je vais et je viensTussen je lendenenEntre tes reinsIk ga en ik komJe vais et je viensTussen je lendenenEntre tes reinsEn ik houd me inEt je me retiens
Je gaat, je gaat en je komtTu vas, tu vas et tu viensTussen mijn nierenEntre mes reinsje komt en gaatTu vas et tu viensTussen mijn nierenEntre mes reinsEn ik doe meeEt je te rejoinsik hou van jou Ik hou van jouJe t’aime, je t’aimeOh ja, ik hou van jeOh oui, je t’aimeIk ook nietMoi non plus
Oh mijn liefOh, mon amourLichamelijke liefde is hopeloosL’amour physique est sans issueIk ga, ik ga en ik komJe vais, je vais et je viensTussen je lendenenEntre tes reinsIk ga en ik komJe vais et je viensIk houd mezelf inJe me retiensNee nuNon, maintenantGewoonViens
Lees ook:   When I Grow Too Old To Dream
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥