web analytics

Maanafwijkingen Structuren met lichten die ’s nachts aangaan

Mysterieuze structuren met lichten die ’s nachts op de maan aangaan. Zijn dit maanbases? Maan kolonies? Een inheemse buitenaardse bevolking? Deze video is gemaakt met Google Earth in maanweergave. Het heeft een timer en een daglichtfunctie die, indien gebruikt, laat zien hoe het satellietbeeld eruitziet op verschillende tijdstippen van de dag.

Tijdens het gebruik merkte ik de lichten op. De meeste lijken om ongeveer 16.30 uur aan te gaan en om ongeveer 6.00 uur weer uit te gaan … alsof er een dag / nacht-cyclus is zoals hier op aarde …. op aarde doet niet iedereen zijn licht aan tegelijkertijd aan, dus sommige gaan eerder/later aan/uit dan andere… in het algemeen lijken de meeste lichten echter zichtbaar te zijn na 16.30 uur… iedereen kan Google Earth downloaden en een kijkje voor zichzelf … het is gewoon fascinerend.

Lees ook:   5 Nieuwe mandela effecten

Gerelateerde artikelen

Back to top button