Beeldmanipulatie NOS Putin


Zg liep Putin door, maar hij gaf juist uitgebreid antwoord, zo zie je hoe de media ons manipuleert!

 

En nog één!

Pauw, vara, propaganda.

Propaganda en leugens in de Nederlandse media. delen aub (y)Weer een fraai staaltje knipwerk in een interview met Poetin, al eerder gedaan ook door de NOS (zie link onder)In uitzending van (vara) Pauw donderdag 14 april is een fragment te zien hoe Poetin antwoord geeft op de vraag wie hij het eerste zou redden als hij zou zien dat Poroshenko en Erdogan aan het verdrinken zijn. Ook hier is de helft geknipt om een negatief beeld over Poetin te creëren. (op 36.50 in de uitzending, zie link onder) En zo worden jullie belazerd.https://www.youtube.com/watch?v=hLfPgtxUvyohttp://www.elsevier.nl/cultuur-televisie/article/2014/09/nos-manipuleert-beelden-poetin-met-videomontage-1594843W/http://pauw.vara.nl/media/355749

Geplaatst door Ronald van Amerongen op donderdag 14 april 2016

 

We worden bewust voorgelogen

 

En zij durfden te spreken over nepnieuws?
😉

Nederland/Rutte heeft Syrische leger in Afrin aan 21 miljoen euro gesteund.

Irritatie tussen premier Rutte en Pieter Omtzigt. Het CDA-kamerlid wil weten of NL/EU-landen het Vrije Syrische Leger hebben gesteund. Rutte vindt dat vraag niet hoort bij debat en weigerde te antwoorden.

De NOS en RTL (en andere Nederlandse media) hebben jullie voorgelogen en dit nieuws uit de schijnwerpers gehouden.

Maar ondertussen wel Erdogan en Poetin zwart maken maar tegelijkertijd terroristen (PKK en YPG) stiekum steunen samen met de VS.

Gerelateerde Berichten