24 november 2020

 

Rusland start de bouw van de eerste tesla toren in de wereld!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/alaverdadmundial/videos/1183620675017451/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Rusland start de bouw van de eerste tesla toren in de wereld!

De russische fysici bouwen de toren van tesla om gratis energie te genereren voor de hele planeet. Een team van rt heeft gesproken met de twee russische fysici die proberen de legendarische wardenclyffe tower te kopiëren, die werd gecreëerd in het begin van de twintigste eeuw door de grote nikola tesla, om schone energie te genereren om naar draadloos te sturen. De toren van tesla nikola tesla zei: ” het zal de meest intense emotie zijn voor een uitvinder om een van zijn creaties te zien is een van de meest beroemde citaten van natuurkunde van nikola tesla (1856-1943), voor sommige, de grootste uitvinder. De geschiedenis van de mensheid. En, hoewel in de natuurkunde deze verklaring na het zien van veel van zijn projecten, misschien de belangrijkste van hen niet zo gelukkig was.
De wardenclyffe toren, ook bekend als de toren van tesla, werd gebouwd in de buurt van het eiland manhattan (ee. In het begin van 1900, maar niet voor onbekende redenen is het al te ver gekomen, hoewel het beweerde dat zijn rits door financiële problemen was. Volgens de theorieën van tesla zou dit project het meest efficiënte systeem van de wereld kunnen zijn voor de productie en de transmissie van elektrische energie. De russische fysici leonid en sergej plechanov stellen de uitvoering van dit project voor, waarbij gebruik wordt gemaakt van de hedendaagse materialen en technologie. ” stel je voor de mogelijkheid van zonnepanelen op een afstand van 100.000 km in de sahara woestijn, en om een toren van hoge spanning te bouwen.
Dat zal genoeg zijn om de wereld te leveren. Kunnen we niet vergeten en dienst, kolen, nucleaire installaties, enz. ” hij zei: ” rt broers ” en leonid willen een experimenteel laboratorium ontwikkelen om aan te tonen dat het tesla-project mogelijk is. maar voor de omvang van het prototype dat ik 800.000. dollar nodig had, had ik een crowdfunding campagne nodig. (crowdfunding) via internet om geld te verhogen. In rusland zijn experimenten of praktijken met betrekking tot de energie niet nieuw.
In de jaren ‘ 1980 heeft de sovjet-staat een toren gebouwd om de elektrische stralen die in de stormen ontstaan, te kanaliseren en dus zijn invloed te kunnen analyseren. De broers plechanov begonnen de documenten en tesla ‘ s patenten te bestuderen voor vijf jaar. Om de voordelen van het project te kunnen bieden, zorgt ervoor dat de bronnen van groene energie in het algemeen hun centra van consumptie ver hebben en dat een grote kosten voor het vervoer is, terwijl deze uitgaven niet noodzakelijk zijn.
Volgens de russische fysici “woestijnen van de planeet ontvangen de zon in zes uur, dezelfde energie dat de wereld een jaar” van de 800.000 dollar nodig heeft om het project uit te voeren, op dit moment alleen verzameld rond 50.000. echter, plechanov brothers Denk je, als ze in werkelijkheid kunnen worden omgezet in de realiteit, de mythe rondom de toren van tesla niet alleen de geloofwaardigheid van zijn schepper teruggeven, maar ook op de wereld is gebleken, een revolutionaire manier om de elektriciteit te beheren.
Volgens de project, de moderne versie van wardenclyffe, ook bekend als “planetaire zender” gaat de energie overbrengen. Door de aarde op elke afstand op de planeet, wat zal helpen om veel problemen op te lossen.

Lees ook:   Is de ontdekking 'Aarde 2.0' nabij?

 

Het is eh vertaald door google…dus ja?

Gerelateerde berichten