30 september 2020

 

Wetenschappers hebben ontdekt waarom de tijd sneller lijkt te gaan

Wetenschappers hebben ontdekt waarom de tijd sneller lijkt te gaan
In de afgelopen jaren, vooraanstaande wetenschappers van onze planeet begonnen op te merken dat de tijd versnelt. We horen meer en meer van verschillende mensen: “Het lijkt er op dat ik zal nooit de tijd heb om alle klusjes te doen.” Of: “Waar blijft de tijd?

We veranderen snel en een aantal redenen die leiden tot deze tijdsrelevantie is ook gerelateerd aan de versnelling van de stroom van de tijd. Mensen worden steeds meer bewust, en meer dan ooit wenden zij zich tot spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom gebeurt dit?

Wetenschappers hebben ontdekt vele jaren geleden dat de Aarde een puls heeft. Deze puls of ritme, als een hartslag, was stabiel en evenaarde ongeveer 7,8 cycli per seconde voor duizenden jaren.

Aangezien in ongeveer 1980 begon de hartslag van de aarde versnellen. Op dit moment, is het gelijk aan 12 cycli per seconde, maar het meest ongelooflijke – sommige wetenschappers geloven dat de aarde eigenlijk zal stoppen met draaien wanneer deze puls 13-cycli per seconde bereikt.

Er wordt aangenomen dat de rotatie stopt gedurende drie dagen, en de aarde zal gaan draaien in de tegengestelde richting.

Dit zal leiden tot een omkering van de magnetische polen, maar wat gebeurt er na – het is niet duidelijk …

Het is vanwege deze toename in aarde polsslag, voelen we de tijd is gaan versnellen. Waarom “voelen” we dat de tijd sneller dan voorheen lijkt te gaan? Het feit dat de termijn eerst werd gezien als 24 uur, maar er is nu nog maar 16 uur. Onze uurwerken zijn nog gedoseerd in de bekende seconden, minuten en uren, en nog steeds is zijn nieuwe dag 24 uur, maar door de versnelde hartslag van de aarde, zien we ze als de duur van de 2/3 van de nu normale 16 uur.

Lees ook:   Honderden duiven dood in Italië

Gerelateerde berichten