...

02 december 2021

 

Hoe mensen er in de toekomst uit kunnen zien

De Schotse geoloog Dougal Dixon publiceerde een boek met de titel Man After Man: An Anthropology of the Future. Dit speculatieve werk is bedoeld om voorbeelden te geven van toekomstige menselijke evolutie. Als een eerlijke waarschuwing moeten we specificeren dat de afbeeldingen aanstootgevend kunnen zijn, omdat ze al behoorlijk wat opschudding hebben veroorzaakt toen het boek werd gepubliceerd. Volgens het verhaal begonnen de mensen van de nabije toekomst de mogelijkheden van genetische manipulatie te verkennen. In een periode van 200 jaar slaagden ze erin om verschillende soorten te creëren met extreem vreemde aanpassingen die mensen nooit eerder hadden gehad

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Licht aan de achterkant van een zwart gat

Gerelateerde berichten