web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Er is een internationale samenzwering om de wereldbevolking te verminderen

Vertaald uit het Russisch…

 

Bisschop zegt, er is een internationale samenzwering, om de wereldbevolking te verminderen.
Juan Antonio Reig Pla, de bisschop van Alcala de Henares, beschuldigt universiteiten, politieke partijen, vakbonden, evenals de VN, UNESCO en een aantal NGO’s om projecten die gericht zijn op het verminderen van de bevolking, te financieren. Aldus de priester welke is betrokken bij de discussie over de Spaanse wet op abortus.

 

“Dit is een ambitieus project van deze internationale complex – om het aantal consumenten te beperken tot de tafel niet te verhogen voor de mensen,” – zei Reig Pla in een interview, verwijzend naar de woorden van paus Johannes Paulus II encycliek Evangelium Vitae van 1995 .

Volgens de bisschop, de oorzaak – het paradigma gegenereerd door de ‘seksuele revolutie’ en heeft tijdens het vervolg “antropologische revolutie die wil de natuur van de mens te veranderen.” In Spanje, hij gemiddeld 17 wetten en decreten “tegen het leven, het huwelijk en het gezin.”

Veel van de ‘global elite “geloven dat de groeiende wereldbevolking – de nummer een probleem van de hele wereld. Velen van hen zijn er absoluut van overtuigd dat overbevolking – de belangrijkste oorzaak van “klimaatverandering” vernietigt ons milieu en dreigt de hele planeet om te zetten in een gigantische krottenwijk derde wereld landen.

Op hetzelfde moment, Russische wetenschappers – SP Kapitsa, A. Podlazov, ADPanov, AV Molchanov, en anderen – hebben overtuigend aangetoond dat de wereldbevolking zich zal stabiliseren door 11 miljard. Maar die behoren tot woeker gevoed door een smalle etnisch-religieuze groep die een reële impact heeft en bezetten invloedrijke posities waar ze echt veel kunnen doen om hun plannen uit te voeren.

Hier zijn fragmenten uit openbare bronnen, verzamelen van middelen, “The American Dream», die duidelijk wijzen op wat ze zeggen “achter de gesloten deuren van de mondiale politieke clubs.”

1) Samenvatting van de Policy Unit UN Population, maart 2009: “Wat zou nemen om de vruchtbaarheid daling in de minst ontwikkelde landen te versnellen?” (Vergelijk dit met de bovenstaande aanbevelingen voor de legalisatie van drugs, homoseksualiteit en prostitutie, maar verwerpt de enquête en dwangbehandeling).

2) Bill Gates, de oprichter van “Microsoft”: “De wereld van vandaag heeft 6,8 miljard mensen De bevolking nadert met rasse schreden 9000000000 Als we echt een goede baan op nieuwe vaccins, gezondheidszorg, bijstand op het gebied van.. reproductieve gezondheid, kunnen we in staat om deze te verlagen met 10 procent – 15 “.

3) John P. Holdren (John P. Holdren) wetenschap adviseur van de Amerikaanse president Barack Obama: “Het zou gemakkelijker zijn om een ​​programma van sterilisatie van vrouwen voeren na de geboorte van hun tweede of derde kind, ondanks de relatief grotere moeilijkheid van de operatie dan vasectomie, dan te proberen om mannen te steriliseren. Ontwikkeling van een capsule sterilisatie tijd, die zou kunnen zijn om de huid te naaien en verwijderd wanneer de zwangerschap wordt gewenst opent extra mogelijkheden voor dwang vruchtbaarheidscontrole. De capsule wordt gehecht aan de periode van de puberteit en in beslag genomen op de officiële toestemming voor een beperkt aantal geboorten. ”

Lees ook:   Studie: Zweden heeft scholen open, miljoenen kinderen, geen maskers, geen lockdown en geen sterfgevallen

4) Paul Ehrlich (Paul Ehrlich), wetenschappelijk adviseur van de voormalige Amerikaanse president George W. Bush: “Elke persoon die is nu geboren is, maakt het gebrek aan evenwicht in het milieu en life-support systemen van de planeet.”

5) US Supreme Court Justice Ruth Bader Ginsburg (Ruth Bader Ginsburg): «Eerlijk gezegd, ik dacht dat, wanneer het besluit over de zaak van Rau (Roe), was bezorgdheid over het groeiend aantal mensen en in het bijzonder de groei van de dat deel van waar we willen het minst. ”

6) Verslag van de United Nations Population Fund, “Geconfronteerd met een veranderende wereld: vrouwen, bevolking en klimaat» (“Facing een veranderende wereld: Vrouwen, Bevolking en Klimaat”): «Geen mens is echt” neutraal-aan-carbon ‘, vooral wanneer allen broeikasgassen in evenwicht. ”

7) David Rockefeller: “De negatieve impact van de bevolkingsgroei op al onze planetaire ecosystemen wordt steeds ontstellend duidelijk.”

8) Jacques Cousteau (Jacques Cousteau): «Om de wereldbevolking te stabiliseren, moeten we elke 350.000 mensen te elimineren”.

9) De oprichter van het persbureau, “CNN, NBC, ‘Ted Turner (die ook lid is van de zogenaamde« Goede club », waarin, naast het omvat Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, George Soros , Michael Bloomberg en Oprah Winfrey): “De gehele bevolking van 250-300,000,000, gesneden 95% van het huidige niveau – zou ideaal zijn.”

10) Dave Foreman (Dave Foreman), mede-oprichter van “Earth First!”: “Mijn drie hoofddoelen zou zijn: om de menselijke bevolking te verminderen tot 100 miljoen wereldwijd, vernietig de industriële infrastructuur en zie woestijn, met zijn volledige gamma van species, terug op de hele wereld. ”

11) Prins Philip, Hertog van Edinburgh, “Als ik zou reïncarneren, zou ik willen terugkeren naar het land van de killer virus om de menselijke bevolking te verminderen.”

12) David Brower (David Brower), de eerste directeur van de milieu-NGO “Club” Sierra »» (Sierra Club): «Childbearing [moet] een strafbare misdaad tegen de maatschappij, tenzij de ouders hebben een vergunning van de overheid … Alle potentiële ouders [zou verplichten] om contraceptieve chemicaliën, geeft de overheid een tegengif voor de burger gekozen voor de geboorte van een kind te gebruiken. ”

13) De oprichter van Planned Parenthood Federation of America Margaret Sanger (Margaret Sanger), gesponsord door de Rockefeller clan: “De hoogste manifestatie van barmhartigheid, waarvan de familie een van hun kinderen kunnen hebben – is om het te doden.”

14) De oprichter van Planned Parenthood Federation of America Margaret Sanger (Margaret Sanger). “Vrouw, Moraal en anticonceptie» (Vrouw, moraal, en Birth Control) New York Ed… “New York”, 1922 blz. 12): “Geboortebeperking moet uiteindelijk leiden tot een schoner ras”.

15) Filosoof van Princeton University Peter Singer (Peter Singer): «Waarom gaan we niet de laatste generatie op de planeet? Als we het allemaal eens op haar sterilisatie, dan zou het niet duren elk offer – we konden onze weg te vieren in uitsterven! “.

16) Thomas Ferguson, voormalig ambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken voor de bevolking, “Er is maar een thema van al onze werkzaamheden -. We moeten de bevolking te verminderen Ofwel regeringen doen het op onze manier, door middel van mooie, schone methoden, of ze zullen moeten problemen in de gelijkenis van degenen die we hebben in El Salvador, of in Iran of in Beiroet Bevolking -.. een politiek probleem Eenmaal bevolking is uit de hand, het vereist autoritaire regering, zelfs fascisme, om het te verminderen … “.

Lees ook:   Het waarom van al die asielzoekers die massaal binnenkomen?

17) Dr Sam Keen op een ronde tafel, Michail Gorbatsjov, San Francisco, 1996: “We moeten meer openlijk te praten over seksualiteit, anticonceptie, over abortus, over het belang van anticonceptie omdat de ecologische crisis – is, kortom, . een demografische crisis Snijd de bevolking met 90% – en gewoon niet genoeg mensen om een ​​milieuramp veroorzaken “.

18) John Gvillebod (John Guillebaud), hoogleraar gezinsplanning aan het University College London: “Op een wereldwijde schaal het effect van het feit dat de gezinnen minder dan een kind, veel meer dan alle andere maatregelen zouden zijn, bijvoorbeeld door het uitschakelen van de lichten Een ander kind -.. het equivalent van een groot aantal vluchten over de planeet ”

19) Docent Biologie aan de Universiteit van Texas in Austin, Eric A. Pianka (Eric R. Pianka): «Deze planeet zou een half miljard mensen die in relatief comfort zou leven zonder nadelige gevolgen voor de natuur bevatten. Populatie moet sterk worden verminderd, en zo snel mogelijk schade aan het milieu te minimaliseren. ”

20) Het hoofd van het departement van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton:. “Dit jaar, de Verenigde Staten hernieuwde financiering van reproductieve gezondheidszorg door middel van de United Nations Population Fund, en zal naar verwachting verdere investeringen Onlangs heeft het Amerikaanse Congres heeft toegewezen meer dan $ 648.000.000 van buitenlandse hulp programma’s voor gezinsplanning en reproductieve gezondheid wereldwijd Mocht toevoegen dat dit de grootste toewijzing van middelen voor meer dan tien jaar -. al sinds we een Democraat als president hebben gehad “.

21) Nina Fedoroff, Hillary Clinton adviseur: “We moeten blijven om het tempo van de groei van de wereldbevolking te verminderen, de planeet is niet in staat om meer mensen te houden.”

22) Vergeet niet dat de genoemde GH Popov, “de voorman van de perestrojka”: “… te trekken uit de nationale bevoegdheid en pas onder internationale controle van nucleaire wapens, energie … en al de raket-ruimte apparatuur … koolwaterstofbronnen … moeten strengere grenswaarden voor de vruchtbaarheid gezien … de geaccumuleerde rijkdom van elk land kan niet worden … om de snelste gefokte bedelaars … veelbelovend is de genetische controle in het stadium van het embryo worden ingesteld , en dus een constante reiniging van de genenpool van de mensheid. ”

23) Het is kenmerkend dat al deze verklaringen samenvallen met de eerste van de ‘nieuwe 10 geboden “op Dzhordzhiyskih tablets – 6 meter 100-ton granieten monument in Elbert County, Georgia, USA. Het monument bestaat uit een lange inscriptie in acht moderne talen, en op de top van het monument is er een korte inscriptie op 4 dode talen.

Lees ook:   Transgenders

In juni 1979, een onbekende persoon verstopt onder de spottende bijnaam RS Christian (RC Christian), opdracht tot de bouw van het monument van de firma «Elberton Granite Finishing Company». De eerste van de afvoer van die luidt: “Laat de wereldbevolking zal nooit meer dan 500.000.000, een verblijf in voortdurend evenwicht met de natuur.” Hoe gaan ze om het te doen – niet gemeld.

 

Op de enorme vleugels om 28 ton per stuk klopte in acht talen, waaronder Russisch, de volgende tekst:

1. Stel de menselijke bevolking van minder dan 500.000.000 mensen en een constante balans met de natuur.
2. Zorgvuldig gecontroleerde reproductie, de gezondheid en diversiteit.
3. Verenigen mensheid nieuwe natuurlijke taal
4. Beheren geduldig, eerlijk gezegd. traditionele en redelijke alle dingen
5. Bescherm mensen en naties van eerlijke wetten en gewoon rechtbanken
6. Laat alle naties gecontroleerd worden vanuit en externe problemen in de Magistrates Court te lossen
7. Vermijd onnodige wetten en nutteloze ambtenaren.
8. Op persoonlijke vrijheid evenwicht te brengen met sociale verantwoordelijkheden
9. Beloning waarheid, schoonheid en liefde … op zoek naar harmonie met het oneindige.
Zijnde 10 is geen kanker van de aarde –
– Maak manier waarop de natuur
– De aard van de vrije ruimte
“Limit” 500 miljoen mensen “waardig te blijven en te leven,” in verband met de mythologie die 144.000 leden van de “geestelijk Israël” (letterlijk opgevat buurt sekten spreken over “speciale” 12 stammen met 12 duizend personen) en “het concept moet blijven van Mashiach, “waar elk van de belofte aan de Joden tot 2800 slaven goyim.

‘S “Koning Masjiach”: “Ze leerden de wijzen: Op het uur wanneer Masjiach zal worden onthuld, zei hij, staande op het dak van de Heilige Tempel, zal al de Joden zeggen:” De nederige! Het is tijd voor uw bevrijding! .. En als je me niet gelooft, kijk naar mijn licht, steeg over je heen. “In dat uur, openbaart God het licht van de Masjiach, en al de Joden tot hem komen en alle naties van de wereld vallen naar beneden voordat Masjiach en uitroepen:.” We zullen slaven. “En elke Jood zullen slaven zijn in 2800 …”. Nummer 2800 is zodanig: (70 personen, volgens de Thora) x (10 personen uit elke natie) x (greep de zoom van een Jood (4 rand van kleding, worden ze vastgebonden tzitzit – de hand) wordt 2.800 slaven elk “verkozen.”

We begrijpen dat deze plannen met een opmerkelijke vasthoudendheid geïmplementeerd. Naast de fanatieke vaccin moet wachten aanvallen en “pas uitgekomen” bacteriën. Er is geen twijfel, kunnen ze stoppen op niets – dit vertelt de geschiedenis van het ontstaan ​​van “Biomathematics”, en de praktijk van opzettelijke besmetting “cavia Guatemalteken” geslachtsziekte, juveniele technologie en meer.

Volgens de materialen inopressa.ru, communitarian.ru

Tjah niet meer dan 2 kids…oid…en bij 3 geen kinderbijslag meer ofzo?
Je gaat de al  levende mensen toch niet ziek maken om zo het aantal teveel terug te dringen…?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken