...

26 oktober 2021

 

Waarom gaven de Anunnaki voorkeur aan de voortplanting via halfzus

“Waarom gaven onze ET-voorouders de voorkeur aan voortplanting met de stiefzuster boven de lijn van anderen? Welke genen probeerden ze te behouden en welk voordeel zouden nakomelingen hebben? Intelligentiegenen? Of was het een bevlieging zoals baarden? Er was duidelijk een reden om aan te nemen dat ze meesters waren in genetische manipulatie. Lijkt vreemd als keer op keer van drosphila tot planten: wildtype hybriden zijn genetisch robuuster en succesvoller als inteelttype.

Freer schreef: ‘Procreëren met een halfzus [was] de goedgekeurde Anunnaki-manier om een ​​erfgenaam te verwekken. Onze biologische studies tonen aan dat dit een wijdverbreide praktijk is onder aardse soorten, waaronder zelfs wespen, die duidelijke genetische voordelen heeft voor het produceren van superieure nakomelingen. ” [ Sapiens Arising , pagina 38]

Onze makers, de volledig menselijke, meer dan 7 voet (1 voet is 30 cm=2.10 en de mensen waren toen veel kleiner dus leken de Anunnaki erg lang voor hen ) lange buitenaardse ” Goldmining Expedition” kwamen 450.000 jaar geleden naar de aarde vanaf de planeet Nibiru(?) , die om de 3.600 jaar langs de aarde passeert. De ET s zochten en vonden goud om terug te sturen naar Nibiru voor poeder en om deze verspreiden als een schild over de planeet om zijn atmosfeer te behouden.

Nibirans op aarde hebben hun genen gemanipuleerd met die van Homo Erectus (een mens die is overgebleven van overlevenden van eerdere catastrofen op uitstervingsniveau) om kortlevende, wegwerpbare mijnslaven te creëren en vervolgens de slaven genetisch opgewaardeerd om plantagebedienden te creëren. De Nibiran-commandant, Enlil (Yahweh) besloot om alle slaven in de zondvloed van 13.000 jaar geleden te laten verdrinken, maar de hoofdwetenschapper van de expeditie, Enki (Adonai), redde zijn hybride zoon Ziasudra (Noah) en van de nakomelingen van Noah, kweekte een genetische lijn van Earthlings die ons regeerde, in eerste instantie namens hen en vervolgens voor eigen rekening, tot op de dag van vandaag.

Lees ook:   ENKI (Lucifer): ONZE VADER DIE UIT DE HEMEL IS GEKOMEN

Nibirans huwden met een halfzus om een ​​erfgenaam te creëren. Halfbroer / halfzus huwelijken haalden volgens hun geloof het meeste uit hun genetische pool. Bevelhebber Enlil, die ernaar verlangde Earthlings verdoofd te houden voor gemakkelijkere controle, verbood het halfbroer – halfzusterhuwelijk, anders zouden ze wijs worden voor de controle van de Nibirans. Toen de meeste Nibiranen de aarde verlieten, in 2025 v.Chr., Gebruikten de hybriden die zij de controle hadden, religie en overheid om de paringen voort te zetten waarvan zij geloofden dat ze de meest robuuste nakomelingen zouden geven.

Als je een halfbroer of -zus hebt, stel je dan een kind voor dat jullie misschien creëren die het beste van jullie beiden manifesteert. Welke eigenschappen en kwaliteiten zou dit kind, gefokt door Anunnaki erfgenaam-fokvoorkeur, vertonen?

Nog recenter heeft tijdreiziger John Titor II Enlil (nu bekend als Yahweh-Elohim ???) bezocht, die volwassen, vredelievend is geworden om ons te helpen een vreedzame beschaving op te bouwen.


Op Kepler 69c zei Yahweh-Elohim tegen Titor: “ Ik heb een samenleving gesticht op basis van vrede, sereniteit en kennis die de Anunnaki bestendigt. De aarde bevindt zich op het kruispunt. Ik wens dat er een alliantie tussen de soort bestaat. Alliantie tussen alle Anunnaki, Tall Whites, Greys en Reptilians zou een goed begin zijn.(???)

“Ik ben geen god. Elk levend wezen moet gerespecteerd worden voor wie en wat het is. Elke man, vrouw en kind is gelijk op jouw planeet en niemand is meer gelijk dan anderen. ” [ Vervolg: Chronicles of John Titor II : 104-105]

Het verklaart wel weer waarom de Egyptische farao’s trouwden met hun halfzus…

https://enkispeaks.com/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten