web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MysterieGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Enorme vlinder ter grootte van een vogel gevonden in de stralingszone van Tsjernobyl

Meerdere Russische media bronnen een van de meest gevaarlijke en radioactieve plekken op aarde – zijn schokkende rapporten en foto’s van een reusachtige vlinder ter grootte van een vogel die wonen en schijnbaar bloeiende in de Vervreemdingszone vrijgegeven. Moeten de dappere zielen die proberen terug te gaan naar hun huizen in de buurt van de mislukte reactor, grotere netten krijgen?

Hoe groot is te groot voor een vlinder?

“Een vlinder met een spanwijdte ter grootte van een kleine vogel werd in de uitsluitingszone van Tsjernobyl gespot door medewerkers van het stralings- en ecologische biosfeerreservaat in de regio, die de ontmoeting op de Facebook-pagina van de organisatie meldden.”

Terwijl duizenden mensen zijn gestorven of getroffen door de straling die vrijkomt tijdens en na de ramp met de kerncentrale in Tsjernobyl in 1986, houden wetenschappers toezicht op de uitsluitingszone rond de overblijfselen van de plant – een “zone van vervreemding” die zich uitstrekt over 30 km (19 mijl) in alle richtingen van de fabriek waar onderhoudsmedewerkers maar vijf uur per dag kunnen blijven – zeg maar dat het een radioactief natuurreservaat is geworden waar flora en fauna hebben overleefd en in veel gevallen gedijen door het gebrek aan mensen. Een groep die dat niet deed, zijn insecten. Vrijwel alle ongewervelde dieren verdwenen uit de uitsluitingszone, waardoor sommige dieren en vogels ander voedsel gingen zoeken of verhuizen. Dat is de reden waarom de vlinder ter grootte van een vogel die in het gebied werd gespot onlangs mensen zowel enthousiast maakte over zijn bestaan ​​als bezorgd over zijn schijnbaar gemuteerde grootte. (Zie de foto’s hier – die in de afbeelding bovenaan zijn niet die in Tsjernobyl.) Gelukkig kwamen entomologen snel tussenbeide met een uitleg.

“Het kantoor van de wetenschappelijke afdeling bezocht een onverwachte gast – een zeldzame vlinder Blue Ribbon ( Catocala fraxini ). Hij heet nog steeds de blauwe orderband. De vlinder staat vermeld in het Rode Boek van Oekraïne (kwetsbare soorten).

Dit insect is een van de grootste vertegenwoordigers van vlinders die in Oekraïne en in het algemeen in Europa leven. De lengte van zijn voorvleugel kan oplopen tot 45 mm en de spanwijdte tijdens de vlucht tot 110 mm. Butterfly is leuk tijdens de vlucht.

Blauwe tape – ’s nachts actief, vliegt naar het licht. Je kunt de wetenschappers ′ ′ op het licht zien “.
Als de regen stopt, wordt de vlinder verplaatst naar zijn favoriete boom: populieren. “

Het Chornobyl Radiation and Ecological Biosphere Reserve heeft op sociale media een verklaring afgegeven waarin de vlinder wordt geïdentificeerd als een bekende blauwe underwing ( Catocala fraxini ). Met vleugels die zich tijdens de vlucht uitstrekken tot 4,33 inch, worden blauwe underwings vaak aangezien voor vogels in gebieden waar ze nog leven. Een soort waarvan het grondgebied ooit Europa besloeg, is nu bijna uitgestorven in het VK en een bedreigde soort in Oekraïne.

Moeten degenen die in Tsjernobyl werken zichzelf beschermen tegen deze enorme vlinders?

Waarom is deze monstervlinder teruggekeerd als andere insectensoorten uit het uitsluitingsgebied blijven? Hoewel het er misschien uitziet als een normale blauwe underwing, weten de onderzoekers niet of het negatief is beïnvloed of zelfs gemuteerd door de straling. Insecten verdwenen aanvankelijk rond het rampgebied van Fukushima in 2011 in Japan, maar sindsdien zijn vlinders teruggekeerd en vertonen ze tekenen van afwijkingen. Vooral lichtgrasblauwe vlinders zijn kleiner, groeien langzamer en hebben hogere sterftecijfers dan voorheen. Bijna 30 jaar later en met veel meer vrije en open berichtgeving in de media, is er meer bekend over de gevolgen van die ramp dan in Tsjernobyl, dat nog steeds onder het overheidsgeheim lijdt.

De wetenschappers van Tsjernobyl en Fukushima zeggen dat ze de stralingsschade op wilde dieren bestuderen om zich beter voor te bereiden op toekomstige rampen. Dat is helemaal niet geruststellend. Hoewel het voor hen opwindend kan zijn dat een enorme vlinder ter grootte van een vogel in een radioactief gebied kan leven, zijn er nog steeds genoeg dode kanaries in deze kolenmijn.

-De planeet Pluto vergroot of verkleind.
Als men het heeft over dinosauriers, wie zegt dan dat dat niet gebeurd is juist dankzij nucleaire oorlogen in een zeer ver verleden, waarna dier en mens groter werden ?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥