web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofEgypteGeschiedenis

Hoe Marduk zijn religie gebruikte om de aarde en thuisplaneet te regeren

EGYPTISCHE GODSDIENST & ZIJN UITBREIDINGEN door MARDUK (Satan) COMPLOT OM AARDE & THUISPLANET NIBIRU TE REGEREN

 

“Hoewel Marduk [Satan voor veel christenen] zijn suprematie over alle andere goden verkondigde en veel ongeluk veroorzaakte onder de andere Anunnaki, was hij niet begiftigd met kennis van het eeuwige leven door zijn vader Enki [Lucifer, aan man y]. Maar Marduk maakte deze claims aan de farao’s en priesters van Egypte en legde een strikte set regels en rituelen vast die ze moesten uitvoeren om het eeuwige hiernamaals in de hemel te bereiken. Hij verwees naar het leven op de planeet Nibiru. 

‘Marduk heeft bepaald dat koningen over Egypte nakomelingen van de Anunnaki en aardbewoners moesten zijn om ze superieur te maken aan louter aardbewoners. Dit verklaart waarom de farao’s geloven dat ze goden waren. leven. ‘Nibiru King Anu had een verdrag getekend met Alalu, zijn voorganger, dat Marduk Alalu zou opvolgen. Maar Anu had Marduk verplaatst en regeerde nu over Nibiru. Marduk bereidde de mensheid in wezen voor op de tijd dat hij en zijn volgelingen Nibiru zouden veroveren en zijn rechtmatige kroon zouden schenken, als Koning van zowel de Aarde als Nibiru.   [ Slave Soort : 169-170]
In Egypte noemden mensen Marduk Ra en trokken hem met een door de zon bekroonde valkkop en cobra. Zijn priesters, die ook als priesters van zijn zoon Osiris optraden, runden zijn cultuscentrum vanuit Heliopolis (nabij Caïro). Marduks priesters in Karnak en Luxor aangeprezen Marduk als “Koning van de Goden en vader van alle farao’s.” Hatshepsut, de vrouw die Mozes adopteerde, beweerde dat Marduk haar vader was.

religion of mesopotamian civilization - Google zoeken

Toen Marduk als ballingschap uit Egypte leefde, noemden Egyptenaren hem Ra-Amon [verborgen]. “Marduk dicteerde het Book of the Dead, dat de farao’s instructies gaf over hoe het hiernamaals te bereiken.”

Marduk gaf Egypte aan zijn kinderen, vervolgens aan zijn zoon Osiris en zijn kleinzoon Seth – beide kinderen van Nut. Marduk verwekte Osiris met haar; Marduk’s zoon Geb verwekte Seth met Nut.

Osiris, “om de kans van Seth om nakomelingen te fokken om Egypte te besturen, te blokkeren, nam Seth’s halfzus Isis als zijn echtgenoot.” Seth trouwde met zijn volle zus Nephthys.

Osiris en Isis woonden in de buurt van Marduk in Neder-Egypte. Seth en Nephthys leefden stroomopwaarts in de buurt van Shamgaz’s Libanon-villa. Shamgaz vertelde Seth dat terwijl Osiris leefde, Marduk hem zou verkiezen boven Osiris, slechts een kleinzoon.

SETH, NEPHTHYS & SHAMGAZ DODEN OSIRIS

 


Shamgaz en Seth nodigden Osiris uit voor een feest voor koningin Aso in Ethiopië. Op het feest heeft Shamgaz de wijn van Osiris met een middel verdoofd dat hem openstelde voor hun suggesties. Ze vertelden Osiris een prachtige sarcofaag te testen die ze voor hem hadden gemaakt. Hij stapte in en viel flauw. Ze spijkerden de kist dicht en gooiden hem met de dode Osiris in de Nijl. Hoewel Seth verkondigde: “Ik, de enige levende kwestie van Marduk, regeer heel Egypte,” visten Sarpanit en Marduk de doodskist van Osiris uit de rivier. Marduk vroeg de hulp van Enki.

Enki liet Isis zichzelf impregneren met sperma van het lijk van Osiris.

‘Ik draag de zoon van Osiris,’ zei ze. “Onze zoon, niet Seth, zal in Neder-Egypte regeren.” Terwijl de astronauten haar negeerden, droeg ze Horus en bereidde hem voor om tegen Seth te vechten en Osiris te wreken.

Osiris ‘oom Gibil leerde Horus om vliegtuigen te besturen, maakte multi-head raketten voor hem en leerde hem en zijn aardbewoners om ijzeren wapens te maken. Goed bewapend marcheerde Horus ‘leger naar de Sinaï.

HORUS BEAT SETH; DE RAAD VERZONDEN SETH NAAR CANAAN

Seth lokte Horus om te vechten, van piloot tot piloot in plaats van zich te verschuilen achter een met ijzer bewapende vijand. Horus vloog met zijn vliegtuig naar Seth, maar Seth raakte Horus met een gifraket. Ningishzidda bracht Horus nieuw leven in met een tegengif en gaf hem vervolgens een “verblindend wapen”. Horus raakte Seth met het wapen en vervolgens met een raket die “de harpoen” werd genoemd. Blind, Seth stortte neer. Horus bond hem vast, verpletterde zijn testikels en sleepte hem voor de Anunnaki-raad.

De Raad liet Seth Kanaän regelen, hoewel de Enlilieten Kanaän als de hunne beschouwden.

Osiris nam zijn plaats in latere Egyptische dynastieën in als de herrezen Heer van de Goddelijke Wet (Maat) en ‘god van de onderwereld, creatieve krachten van de natuur en de onvergankelijkheid van het leven.’ Tellinger identificeert Isis als de Egyptische versie van Inanna.

“Toen Marduk na een lange afwezigheid terugkeerde naar het Land van de Twee Narrows [Egypte] , vond hij daar Ningishzidda [Thoth]. Met de hulp van de nakomelingen van de [Igigi / Nephilim] Anunnaki die Earthlings omhelsde, deed Ningishzidda het land overzien, wat Marduk ooit had gepland en geïnstrueerd door Ningishzidda werd vernietigd. ”

De volgende drie eeuwen botsten de strijdkrachten van Marduk en Ningishzidda over Egypte. Enki, hun vader, zei tegen Ningishzidda om met hem mee te gaan naar Groot-Brittannië en Egypte naar Marduk te verlaten. Marduk’s farao, Mentuhotep II, nam toen de nadering van Egypte naar de Sinaï Spaceport.

 

Om Ninmah en Enlil in Egypte af te wijken, toonden de priesters van Marduk in Memphis en Heliopolis het Stierenstandbeeld dat stond voor Enlil en Ninmah ‘doorboord en leeggelopen’. Ze maakten een enorm Ram-standbeeld om Marduk oppermachtig te tonen en vervangen Ningishzidda’s gezicht op de Sfinx door het gezicht van Osiris (Marduk’s zoon met noot).
KLM Guide de voyage - Les pyramides de Gizeh et le Sphinx
Marduk hoorde dat Inanna de aardbewoners vertelde dat goden zoals zij eeuwig leefden. Hij zag Inanna’s Uruk-koning Gilgamesh en andere aardbewoners obsederen om voor altijd te leven. Anunnaki ‘Goden’ leefden lang maar stierven na millennia of iemand zou ze kunnen doden. Hun leven verkort op aarde. Hun Nibiran / aardbewoners nakomelingen leefden nog kortere levens. Maar voor kortere aardbewoners leek Anunnaki onsterfelijk.

Marduk beloofde het eeuwige leven van farao’s op Nibiru. Hij  gebruikte de wensen van zijn farao’s om voor altijd te leven om ze te beheersen. Als hij loyaal aan hem was, zou hij ze ook mummificeren en ze naar Nibiru afschieten om de eeuwigheid te delen.
1536 × 923

Marduk verenigde Egypte en vocht tegen Inanna en de Enlilieten.

Hij liet Egypte één oppergod aanbidden, hem. “Zo deed Marduk, als Ra, boven alle andere goden zelf hun macht en attributen die hij aan zichzelf had toegewezen.

‘Wat heb je overweldigd?’ Enki tegen zijn zoon Marduk zei. ‘Ongehoord zijn uw pretenties.’ ‘

“‘De hemel mijn suprematie bespeak’ ” zei Marduk; ‘ Het komende tijdperk van de Ram, mijn teken, mijn regel verkondigt.’ ”

Marduk maakte Babylon Sumer’s Capitol en, 2000 v.Chr., Zelf God van de goden.

Hij leidde een ritueel om zijn autoriteit over ons en de Anunnaki te laten drukken. Toen we het ritueel zagen en voelden, zouden we accepteren hoe hij elke Anunnaki Royals in zichzelf had opgenomen. ” Kom naar mijn Nieuwjaarsritueel “, vertelde hij hun en bouwde voor elk van hen tempels in Babylon, als ze hem als Topgod zouden bijwonen.

De Royals kwamen niet opdagen voor het ritueel van Marduk. Desalniettemin speelden zijn priesters elk nieuwjaar het verhaal van de aarde – de Marduk-versie. Een priester speelde Marduk, zoals hij – een planeet – 4,5 miljard jaar geleden de aarde schiep.

Marduks ritueel riep hem uit: ‘een hemelgod uit de ruimte. Hij vocht tegen Tiamat [Proto-Aarde] en maakte de Asteroïdengordel en Aarde met de onderdelen van Tiamat. Hij draait rond alle andere goden (planeten).

Marduk’s ritueel maakte de planeet van Neptune Papa Enki. Marduk hernoemde Mercurius tot zoon Nabu. Hij hernoemde Venus (eerder genoemd naar rivaal Inanna) tot vrouw Sarpanit. “Anunnaki-leiders werden ondergeschikt verklaard aan Marduk.” Aan wie “hun eigenschappen en bevoegdheden werden overgedragen.”

Marduks ritueel prees hem als de Anunnaki die Earthlings maakte.

NUCLEAIRE HOLOCAUST LINKS MARDUK SUPREME

In 2025 v.Chr. Stuurde Enlil zijn zoon Ninurta om de Sinaï Spaceport te vernietigen voordat Marduk en zijn Egyptische troepen het konden innemen. Tegelijkertijd stuurde Enlil Marduks broer Nergal om Nabu, Marduk’s zoon en profeet, te vernietigen en de steden Kanaän te vernietigen die Nabu had gerekruteerd voor de campagne van Marduk om de aarde te winnen. Nergal bombardeerde de zuidkant van de Zoutzee. De zee daalde plotseling 100 meter toen het water Sodom, Gomorra, Zoar en hun mensen wegspoelde . De resulterende nucleaire windstorm (The Evil Wind) van de kernwapens van Ninurta en Nergal doodde Sumer’s Earthlings, maar niet de Anunnaki-heren (ze vluchtten in vliegtuigen, subs en oppervlakteschepen), noch de mensen van Eridu en Bab-il, die Enki en Marduk haastte zich naar de schuilkelder.

“Voor Marduk werd een fout rechtgezet, zijn ambitie bereikt, zijn profetieën vervuld. De verwoesting van Sumer, de vlucht van zijn goden, de decimering van zijn volk was niet zijn taak. Degenen die leden werden gestraft voor het belemmeren van het lot. De onvoorziene nucleaire storm bevestigde het tijdperk van Marduk, de Ram. ”

MARDUK LINKS EGYPTE VOOR BABYLON & WERD ONZICHTBAAR (Amon) IN EGYPTE

Marduk’s farao’s begonnen zijn Middenrijk in Egypte. Marduk vertrok naar Egypte, waar zijn priesters zichzelf en Egypte aan Marduk wijdden in zijn afwezigheid als Marduk / Ra Amon (ongezien), terwijl hij naar Bab-il zou verhuizen, om Babylon daar zijn “Eeuwige Stad” te maken.

Marduk’s zoon Nabu, hoewel Nergal hem met kernwapens mikte, ontsnapte naar een mediterraan eiland. Toen Marduk het overnam als hoogste Anunnaki-god, werd Nabu Heer van Borsippa (in de buurt van Babylon) en kan ook, als Zarathustra, de profeet van Marduk in Iran worden.

“Marduk verliet Egypte, waar zijn priesters zichzelf en Egypte aan Marduk wijdden in zijn afwezigheid als Marduk / Ra Amon (ongezien), terwijl hij naar Bab-il zou verhuizen, om Babylon daar zijn” Eeuwige Stad “te maken.

Marduk’s zoon Nabu , hoewel Nergal hem met kernwapens mikte, ontsnapte naar een mediterraan eiland. Toen Marduk het overnam als hoogste Anunnaki-god, werd Nabu Heer van Borsippa (in de buurt van Babylon) en kan ook, als Zarathustra, de profeet van Marduk in Iran worden.

De religie van Babylon vergroot de beheersing van Marduk en benadrukte zijn rivaliteit met de resterende Enlilite-macht – Enlil’s zoon Nannar van Ur, Heer van de Sinaï Penisula en Assyrië.

 

BABYLON’S STAR-RELIGIE MAAKTE MARDUK DE “STAR” NIBIRU

Nadat Enlil en Enki Marduk als de hoogste Anunnaki-heer van de aarde hadden herkend, verliet Marduk de priesters om Egypte voor hem te leiden. Egyptenaren noemden Marduk Ra . Toen hij Egypte verliet om zijn wereldhoofdstad te creëren in Babylon in Irak, noemden de Egyptenaren hem Ra -amon (ongezien)

Marduk’s zoon Nabu reviseerde de Sumerische Enuma Elish voor de religie van Babylon. Hij stelde Marduk gelijk aan Nibiru, de homeplanet van de Anunnaki, en gaf de naam Marduk aan de ster / planeet vanuit de ruimte. Het maakte Marduk de Heer in de hemel als op aarde.

In een twaalfdaags Nieuwjaarsfestival elke lente-equinox, dramatiseerden de priesters van Marduk in Babylon de herziene Enuma. Ze voerden Marduk uit toen hij de aarde schiep en ons aardbewoners schiep. De Babyloniërs zagen hoe de priesters de geschiedenis van de Anunnaki Goldmining Expedition to Earth uitvoerden. Het volk drukte de oorlogsverhalen van de priesters op de piramides van Gizeh af. Ze zagen hoe Thoth, net op tijd, Marduk redde van de verstikkingstraf voor de dood van hun broer Dumuzi. Uiteindelijk leerden de priesters de Babyloniërs hoe Marduk, als de lijdende god, overwinnend terugkeerde.

Priesters paradeerden toen met de koning van Babylon door de stad; priesters beeldden de andere goden af ​​die ondergeschikt waren aan Marduk. 

 

Ze maakten zeven rituele stops – naar de aarde, de zevende planeet. 

Het festival legde Babylon uit hoe Marduk op Nibiru de wettelijke opvolger was van het koningschap voordat Anu zich daar zijn kroon toe-eigende.

De sterreligie van Marduk / Ra-amon verspreidde zich terug naar Egypte, waar zijn priesters hem  Aten noemden – de ster van een miljoen jaar.  [ Einde dag:  110-123].

Na 2024 v.Chr. Keerden de meeste Anunnaki Royals terug naar Nibiru. Maar Marduk van de Enkiite Clan en Nannar en zijn assistent Nusku van de Enlilite clan bleven op aarde. “Aan elke kant van de grote religieuze kloof was er nu slechts één grote God van hemel en aarde: Marduk voor de Enkiieten, Nannar / Sin [uiteindelijk ook Allah] voor de Enlilieten.” [ Einde: 267]

In 2000 v.Chr. Marduk uitgeroepen Babylon Capitol van Sumer en, 2000 voor Christus, zelf God van de goden. Hij hernoemde Nibiru “Marduk”. Hij hield de rituelen van NewYear waarbij priesters hem uitvoerden, toen hij – een planeet – het binnenste zonnestelsel binnenviel, de aarde schiep en vervolgens aardbewoners maakte. Marduk noemde Neptunus ‘Nidimmud’, (Enki), veranderde de naam van Mercurius van Adad in Nabu en Venus van ‘Inanna’ in ‘Sarpanit’.

Marduk trainde priesters om voortekenen te bestuderen en een horoscoop die laat zien hoe planeten – en hun naamgenoten – Aardlingen beïnvloeden. Hij degradeerde astronomische observaties, steun van Earthling en vrouwenrechten. Hij verbood vrouwen van hoog ambt en kunst. Hij verving Nabu door de Nibiraanse vrouw Nisaba als Deity of Writing. [ZS,  Tijd:  350-368]

Veel Sumeriërs die de fall-out overleefden, vluchtten uit Marduk. ‘Vluchtelingen kregen overal in Mesopotamië asiel. Ze zetten hun gastlanden om in bloeiende staten. Sommigen waagden zich in meer afgelegen landen, vergezeld van de ontheemde goden. ‘Indo-Ariërs uit het zuidwesten van de Kaspische Zee vermengden zich met de Sumerische vluchtelingen en migreerden naar de Indus-vallei en brachten de verhalen van Sumer mee, die, in combinatie met de cultuur die Inanna had gezien haar domeinen in India, evolueerde naar het hindoeïsme. [ZS,  Tijd:  370-371]

Onder Marduk’s New Age ‘hebben goden het beleid van hun landen geleid door tekenen en voortekenen. Voor vele millennia, Anu, Enlil en de andere Anunnaki leiders [had] genomen besluiten die de Anunnaki; Enlil was zelf Lord of Command wat de mensheid betrof. Nu tekenen en voortekenen in de hemelen geleide beslissingen. Hemelse voortekenen – planetaire conjuncties, eclipsen, maanhalo, sterrenachtergronden waren op zichzelf voldoende. Er was geen goddelijke tussenkomst of deelname vereist; alleen de hemel voorspelde het lot.

“Astrologie ontwikkeld met waarzeggers bij de hand om waarnemingen van hemelse fenomenen te interpreteren. Astronomische tabletten van de Babyloniërs waren computerafdrukken (Ephemerides), kopieën van reeds bestaande bronnen van sterrenbeelden. Het enige dat de Babyloniërs wisten, was hoe ze te gebruiken, de Sumerische procedureteksten in het Babylonisch vertalen. Hellenistische, Perzische en Indiase astrologie afgeleid van dergelijke gegevens.

“Verslechtering van de astronomie was symptomatisch voor de algehele achteruitgang en regressie in de wetenschappen, kunst, wetten, het sociale kader” onder Marduk. “De geneeskunde verslechterde tot tovenarij. Hardheid en grofheid vervangen het vroegere mededogen en elegantie. ”

Onder Marduk was er “een afname van de rol van vrouwen en hun status in vergelijking met de Sumerische tijd.” Marduk haatte vrouwen. Ninmah had aangedrongen op het primaat van zijn rivaal, Ninurta, Inanna liet hem levend begraven in de Piramide. Godinnen die verantwoordelijk zijn voor de kunsten en wetenschappen hebben bijgedragen aan de bouw van de Eninnu in Lagash als een symbool van verzet tegen Marduks beweringen dat zijn tijd was gekomen. [ZS,  Tijd : 356- 368]

2024 v.Chr., Toen de neerslag van de Enlilites ‘sukte op de Sinaï en de steden aan de zuidoever van het zout (dat de Dode werd) de zee over Sumer stormde:’ In Ur, Sumers stad van koningschap, riep Nannar naar zijn vader Enlil om hulp , “ Vader die mij grote god verwekte die aan Ur koningschap had verleend. draai de boze wind weg , smeekte Nannar. ‘Maar de commandant antwoordde:’ Grijp je echtgenoot Ningal, vlucht de stad . ‘Nannar en Ningal vertrokken op tijd, maar hij werd verlamd door de nucleaire storm en zijn stad decimeerde [ Enki : 21] . 

Hij vluchtte naar de maan en keerde toen terug naar zijn andere tempel in Harran, Sumers handels- en leerstad. 

In 610 v.Chr. Trok het Assyrische leger van Nannar zich terug naar Harran voor een laatste standpunt tegen de Babyloniërs en verloor het. Nannar verliet boos de aarde opnieuw voor zijn plaats op de maan. 

NANNAR / SIN / ALLAH TERUGGETROKKEN NAAR AARDE (555 BCE) OM ASSYRIA & BABYLON TE REGEREN

ADAPA GUPI, de hogepriesteres in de Harran-tempel van Nannar, op 95-jarige leeftijd, bracht hem ertoe terug te keren naar Harran en kreeg het goed met Marduk. Ze had ingeschreven op stenen zuilen in Harran: ‘ ‘ In het 16e jaar van Nebukadnezar, koning van Babylon, toen Nannar boos werd op zijn stad en zijn tempel en opging naar de hemel en de stad en de mensen daarin verwoestten. ‘Maar Adapa Gupi bleef. Dagelijks ging ze jarenlang naar de verlaten heiligdommen van de Nannar. Toen ontdekte ze in het verlaten heilige district een gewaad dat toebehoorde aan Nannar. ‘Ze hield de zoom van het gewaad vast [had er een com-apparaat aan bevestigd?] ,’ Ze wierp zich neer ‘, bad hem terug te keren en Sumer weer te regeren. .

 

“Adapa Gupi bood Nannar een deal: als hij zou terugkeren en zijn autoriteit en goddelijke krachten zou gebruiken om haar zoon NABUNA’ID de volgende keizerlijke koning te maken, die in Babylon regeert over zowel de Babylonische als de Assyrische domeinen, zou Nabuna’id de tempel van Nannar herstellen in Ur en herstel Nannar als Messias, in alle landen waar Sumeriërs woonden. ‘Nannar stemde in’ droomvisie ‘in met haar deal. 

Adapa Gupi schreef: ” Nabuna’id aan het koningschap van Sumer en Akkad, alle landen van de grens met Egypte, van de Bovenzee tot de Nederzee, in zijn handen die hij toevertrouwde. ‘Adapa Gupi smeekte Nannar om Nibiran-leiders te overtuigen “Om aan Nabuna’id ‘zijde te zijn terwijl hij tegen zijn vijanden vocht” zodat hij “de Ehulhul-tempel kon herbouwen” in Harran en Harran in zijn grootheid kon herstellen. 

In 556 vGT keerde Nannar terug naar Harran in zijn ruimtevaartuig, “The Boat of Heaven.” Enlil’s kanselier, Nuksu, die de goedkeuring van commandant Enlil aangaf, voegde zich bij Nannar in een ceremonie ter nagedachtenis aan de herbouwde tempel. 

Nannar, kampioen van de Enlilite Assyriërs, steunde Nabuaid om heel Irak te regeren; dit maakte Marduks priesters woedend in Babylon. Nannar hielp Nabuaid met ‘het wapen van Anu’ dat vanuit de lucht boven ‘vijanden op de aarde beneden kon verpletteren met een lichtstraal’  [ZS, 12th Planet:  113 – 116]

In 539 v.Chr. Ontstond Cyrus (Koresh) van Perzië van de Achaemenische stam, “een medley van volkeren en staten op het Iraanse plateau, waaronder de oude Soemerische Anshan, Elam en Medes, uit de noordelijke buitenwijken van Babylon.” 

De Achaeërs namen Nabuaid gevangen die de priesters van Marduk in Babylon was ontvlucht die hem vervolgden voor het eren van Nannar, de rivaal van Marduk. De priesters van Marduk verheugden zich toen de Perzen Nabuaid omver wierpen. Ze beschouwden Cyrus als een redder tegen Nannar en de Enlilite Assyrians. Toen de Perzen Babylon binnengingen, verwelkomden Marduk’s priesters en Marduk hen door Cyrus.

 

Cyrus bracht de Israëlische gijzelaars en hun sacramenten terug naar Jeruzalem voor een nieuwe tempel daar voor Jahweh.

 

ZOROASTRIANISME: MARDUK ALS AHURA MAZDA

 

ZOROASTERISM

Rond 1000 CE stuurde Marduk (AKA Ra, Zeus, Satan), Anunnaki Lord of Babylon, zijn zoon Nabu naar het noorden naar Perzië (Iran) om hem aan te kondigen.
Nabu, Zarathoestra (hieronder) genoemd in Perzië, predikte dat zijn vader – zowel de Messias als de Allerhoogste God – Perzië groot zou maken.

 

Nabu’s proclamatie weergalmde zijn herschrijving van Marduk’s Babylonische Nieuwjaarsritueel. Het ritueel bevatte een priester die Marduk uitvaardigde door titels, krachten en persoonlijkheden op te nemen van elke Anunnaki Royal die was aanbeden voordat Marduk en Babylon de wereld wonnen.

 

De rite drukte Earthlings op Marduk als hoogste god.

De ‘Avesta’, het Zoroastrische heilige boek, bevat 17 hymnes voor Ahura Mazda en zegt: volg het [Anunnaki-model van] Goed [enthousiaste slavernij] , zei hij, en Goed verslaat het kwade.

Het zoroastrisme prijst Marduk als baas van engelen (andere Anunnaki) die doen wat Marduk zegt. [Bramley, 1990: 114; Save Species: 301-302]

Marduk speelde de hoogste god, niet alleen voor de Perzen, maar ook voor hun rivalen, de Myceense Grieken. De eenwording van Griekenland, Alexander van Macedonië (de zoon van Marduk met Olympia, koningin van de Macedoniërs) won Perzië, Babylon en Egypte.

Nadat moslims in de zevende eeuw Perzië veroverden, migreerden de overlevende Zoroastrische Ariërs naar India, waar ze bekend staan ​​als de PARSEES en 2,5% van India’s religieuze [World Factbook, C! A 2005] uitmaken .

Meer op https://wp.me/p1TVCy-5zV

Minoïsche CRETE gemodelleerd partnerschap paradigma mogelijkheden voor de Anunnaki-spawned religie

Rond 6000 v.Chr. Brachten immigranten uit de leengoederen van Ninmah in Anatolië “de godin met zich mee. Gedurende de volgende vierduizend jaar was er een evolutie van een levendige en artistieke levensstijl die in zijn hoogste vorm evolueerde naar de godin-religie van Kreta – een voordeel en een belofte in plaats van een probleem zoals dat van de andere door Anunnaki voortgebrachte religies.

 

“In 2000 v.Chr. Kwam Kreta de Midden-Minoïsche periode binnen, toen de godin in de beschaafde wereld werd verplaatst door oorlogszuchtige mannelijke goden. Mensen die de Anunnaki beïnvloedden, vereerden nog steeds als [of verward met] – Hathor en Isis in Egypte, Astarte of Ishtar in Babylon, of als Arina in Anatolië. “Maar door Marduk gecontroleerde gebieden beschouwden Godin Ninmah als secundair – een partner of moeder van een krachtigere man goden. Overheersing door mannen, veroveringsoorlogen en tegenverovering grepen het grootste deel van Eurazië. Toen nomadische mensen van de steppen bronzen wapens kregen, namen ze de domeinen van Ninmah in en verspreidden oorlog en de invloed van Marduk in Europa en India.

“Maar op Kreta, waar de Godin nog steeds de hoogste was, waren er geen tekenen van oorlog.” Kretenzers volgden afstammingslijnen via vrouwen, niet mannen. Kreta, het laatste bastion van de op partnerschap gebaseerde samenleving van Ninmah, vertegenwoordigde god als vrouwelijk.

Op Kreta, zelfs in de latere Marduk / Zeus / Myceense periode, ‘was de aanbidding van de natuur alles doordringend. Priesteressen van de Godin, geen priesters, spelen de centrale rol in rituelen. ‘Het leven op Kreta’ was doordrongen van vurig geloof in de natuur, de bron van alle schepping en harmonie. Dit leidde tot de liefde voor vrede, een horror van tirannie en respect voor de wet. Mensen van verschillende rassen werkten samen aan het algemeen belang.

“Er was het delen van rijkdom” en een hoge levensstandaard, zelfs voor boeren. “

De Minoïsche hoofdstad en haven, ‘Knossos’, had honderdduizend inwoners, geplaveide straten met leegloop, vooraan met nette huizen met drie verdiepingen. Bij sporten en sporten waren zowel mannen als vrouwen betrokken. Openbare ceremonies, meestal religieuze, processies, banketten en acrobatische shows, waaronder stierenspellen in theaters en arena’s. [Eisler: 30-31, 35-36, 43]

Ninmah predikte seksuele, etnische en binnenlandse samenwerking. Haar land prees geweldloosheid, handel en reizen. Haar vredige, niet-versterkte steden misten wapencaches, legers of slaven. Mensen aanbaden Ninmah over de oostelijke mediterrane eilanden in de Minoïsche Federatie (genoemd naar de Minos, koning van Kreta).

De partnerschapsmaatschappij van Kreta geeft ons een model van de overtuiging dat “de overheid de belangen van de mensen moet vertegenwoordigen” in plaats van de belangen van de heersers.
MARDUK-ZEUS’S MYCENEANS GRIEKSE BEAT NINMAH’S MINOANS
Top-down polytheïsme met Zeus Marduk aan de Top

Marduk’s Ariërs (AKA Kurgians) en zijn profeet Nabu brachten Marduk’s model van topgod met mindere goden belast met specifieke taken naar Griekenland en andere Europese landen die Ninmah, de Grote Godin, aanbaden. 


Mensen aanbaden Ninmah over de oostelijke mediterrane eilanden in de Minoïsche Federatie (naar de Minos, koning van Kreta).

In de 16 ste eeuw, BCE Marduks Ariërs gemigreerd naar het zuiden in Griekenland in de richting van de Egeïsche Zee. Ze werden de MYCENEAN Grieken; ze aanbaden Marduk die ze Zeus noemden . 

De Minos, de koning van Ninma op Kreta, lieten de Myceense koningen hem hun erfgenamen sturen als gijzelaars in zijn paleis in Knossos. De Myceense koningen durfden geen oorlog uit, tenzij de Minos hun kinderen zouden doden. De gegijzelde prinsen en prinsessen vormden teams van stierengevel met stieren die ze trainden. Ze gewelfde bij rituelen die Hogepriesteres Ariadne leidde. 

 

Ariadne nam Theseus, de gijzelaar van Thebe voor haar geliefde. Ze planden een gijzelingopstand. Een astronomische gebeurtenis – waarschijnlijk het naderen van Nibiru – veroorzaakte de uitbarsting van Thera (Stromboli) en de Nijlvloed van Mozes ’tijd. Op Kreta zonken vloedgolven de Minoïsche vloot in de haven van Knossos. In de chaos wierpen Ariadne, Theseus en de Royal Mycenean gijzelaars de Minos en zijn rijk omver en zeilden weg.

 

In de chaos van de stormen slaagde de opstand van Ariadne en Theseus. 

 

Hij verliet haar en haar priesteressen op het eiland Lesbos en zeilde terug naar Thracië.

 Dat was het lot van Ninmah’s op partnerschap gebaseerde samenlevingen in heel Eurazië, terwijl Marduk in zijn vele persona’s ons trainde te denken in termen van dominator-bewustzijn. Ninmah’s toegewijden beoefenden eerder spiritueel, politiek en huishoudelijk partnerschap dan het dominator-bewustzijn van de religies voortgebracht door ofwel Enlil (in zijn rol als Yahweh) of Marduk (in zijn gedaanten als Ra, Yahweh en Ahura Mazda). Voor de Myceneen was Marduk Zeus; zijn zoon Nabu, Dionysus. [Eisler, 1988: 27-77]

De Myceneers verdrongen de Minoïers en voegden Minoïsche goden (de Anunnaki-goden) samen met Marduk-Zeus ‘opstelling van Anunnaki Royals. Myceneans mengden Marduk’s nieuwjaarsbepaling van de planeten met hun gemengde versie. Ze brachten Ninmah samen met Gaia (godin van de aarde). Alalu en soms Anu werden Uranus voor de Grieken. In een dramatische ommekeer zei Myceneans dat Cronus (Anu) Uranus castreerde, terwijl Enki schreef dat het andersom was: Alalu “beet Anu’s mannelijkheid af.” De Grieken beschouwden Enki als Prometheus en vermengden hem met zijn broer Epimetheus.

Arische veehouders en hun priesters die de nu oorlogszuchtige voorkeuren van Marduk omarmden, vielen Zuid-Europa binnen vanuit het Aziatische en Noordoost-Europa. De indringers vervingen Ninmah’s op partnerschap gebaseerde, matrilineale (sporenafstamming en erfenis door vrouwen). 

Minoïers en aan Ninmah toegewijde samenlevingen beoefenden matrilocaliteit (mannen verhuisden naar de huizen van hun vrouwen) en werkten in een gevestigd gebied. Goddessamenlevingen creëerden grote geplande steden. Hun spirituele overtuigingen, “gericht op de agrarische cyclus van geboorte, dood en regeneratie belichaamd in het vrouwelijke principe, een Moeder Creatrix.”

In plaats van de Grote Moeder als het spirituele hoogtepunt voor de samenleving, dwongen de indringers Marduk’s Anunnaki-religiemodel en mannelijke oorlogsgoden, onderdrukking en opoffering van vrouwen, wapenwedstrijden, slavernij en doordringende hiërarchische onderdrukking. Ze ‘verheven viriele, heroïsche krijger-goden van de stralende, donderende hemel. Dolk en strijdbijl “vertegenwoordigen de krachten van de goden” en domineren de symboliek van de indringers.

De indringers leefden in ‘patrilineaire, sociaal gestratificeerde kudde-eenheden die in kleine dorpen of seizoensgebonden nederzettingen woonden, grazende dieren over uitgestrekte gebieden.   

In Griekenland zijn de op godinnen gebaseerde culturen bezweken aan de Myceense, toen Dorische Grieken en patrilineair, patrilokaal en geobsedeerd door hiërarchie en steeds dodelijker brons en vervolgens ijzeren wapens “om te doden, te plunderen en tot slaaf te maken.”

Eisler schrijft: ‘De indringers hechtten meer waarde aan de kracht die nodig is – gesymboliseerd door het mannelijke mes – in plaats van leven te geven. De indringers aanbaden het mes in hun dominante samenleving, geregeerd door goden en mensen. Mannelijke dominantie, oorlogvoering en slavernij van vrouwen werden de norm. De verheerlijking van de dodelijke kracht van het scherpe mes ging gepaard met de georganiseerde slachting van andere menselijke wezens, vernietiging en plundering van hun bezittingen en onderwerping van hun personen. mannen en kinderen, maar spaarden enkele vrouwen, die ze voor zichzelf namen als bijvrouwen, vrouwen of slaven ”die de indringers opofferden toen de mannen die hen namen stierven.  [Eisler: 43-50]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In voormalige gebieden van godinaanbidding ‘verdwenen de steden en dorpen, het beschilderde aardewerk verdwenen; net als heiligdommen, fresco’s, sculpturen, symbolen en scripts. “Waar Marduks volgelingen de overhand hadden,” vinden we krijgsgevangene-graven met menselijke offers van vrouwen, kinderen, dieren en caches van wapens rondom de dode leiders. “In plaats van de niet-ommuurde woonplaatsen van Godin tijden, de indringers gemaakt versterkte structuren op heuveltoppen. ”Voormalige Godinnen gebieden van Europa stopte met de weergave van de alomtegenwoordige vrouwelijke beeldjes [Eisler: 51-53]

 

BOEDHA, DAN JEZUS, HERBELDE TEGEN ANUNNAKI-HIERARCHISCHE, DOMINATOR-BEWUSTZIJN RELIGIES

BOEDHA UITDAGING ANUNNAKI DOMINATOR BEWUSTZIJN

Rond 560 v.Chr. Droeg een Anunnaki Royal Guatama (Boeddha, The Awakened One) als erfgenaam van de koning van Kapilavastu (Nepal). 

Guatama sloot zich aan bij een groep mediteerders die voortdurende spirituele ervaringen zochten en stopten met seks en materieel plezier. Hij bestudeerde het werk van deze ‘proto-boeddhisten’, stierf bijna van de honger en woonde in de provincie Ganges als getrouwde huishouder. In 535 v.Chr. “Trad hij het transcendentale wezen in.”

Boeddha verwierp de duw van Anunnaki-hindoeïstische religieuze praktijken en predikte niet “elk type god, behoefte aan een redder, gebed, religieuze rituelen, eeuwig leven na de dood, of het Indiase kastensysteem van het scheiden van klassen.” Boeddha en de boeddhisten accepteren alle mensen als gelijk. 

“Boeddhisten geloven dat men verschillende geboortecycli moet doorlopen.”

Wanneer je de gehechtheid loslaat van wat je wilt of wilt vermijden om de waardering voor wat je hebt, zeggen ze, kun je aan verdere wedergeboorten ontsnappen.

Gautama was ’s werelds eerste echte rebel tegen de Anunnaki-religie. Jezus bestudeerde vijfhonderd jaar later in India en Nepal de leer van Boeddha en kwam ook “in opstand tegen de gewelddadige Anunnaki-goden van Sumer, met wie Gautama face-to-face omging.

Boeddhisme verspreidde zich naar Sri Lanka, Thailand, Cambodja en Laos als Theravada-boeddhisme, naar China (in 500 CE), Korea en Japan als Mahayana-boeddhisme.

De wereldboeddhisten in 2006 telden 338’621,00 en bestonden uit 6% van de religieuze aanhangers van de wereld.  [ Slave-soorten: 303-306; Encyclopedia Britannica & Adherents.com]

 HET CHRISTENDOM Keerde HET ONDERWIJS VAN JEZUS OM

Jmmanuel werd geboren op 20 maart, niet op 25 december (dat is het Romeinse moordritueel van Saturnalia). Veel en tegenstrijdige verhalen verwijzen naar het fractale of archetype van Jezus als de belichaming van empathie, mededogen, liefde. Het archetype van de liefde resoneert nu krachtig terwijl de mensheid op zichzelf en zijn plaats in de kosmos reflecteert.

Ik blijf met veel mensen die zeggen dat ze Jezus waren in een vorig leven of ze vertellen me dat ze nu Jezus belichamen. Sommige van dergelijke zoekers zeggen dat het Jezus-deel van hen bewoog toen de aarde in lijn kwam met de kern van de Melkweg. Het archetype van Jezus van compassie, onvoorwaardelijke liefde en empathie resoneerde in deze zoekers. Voor hen is alles wat was, is en is een potentieel van een meesterhologram waar elk aspect van alle universums en dimensies een fractal bevat van elk subatomair deeltje, molecuul, oceaan, continent, wezen, planeet, ster, melkweg, universum.

Brinegar zegt dat Jezus misschien Bramley’s Maverick ET-race vertegenwoordigt in zijn campagne tegen het Illuminati / Custodial Race dat ons doet lijden voor hun doeleinden. Jezus en de buitenbeentjes zijn “hier om zielen van de aarde naar de hemelse sferen te oogsten, een deel van de mensheid te redden van deze matrix waarin we ons allemaal gevangen voelen” [2016: 419]

Jezus leidde het verzet tegen Enlil-Yahweh, de genocidale commandant van de goudwinningsexpeditie van de planeet Nibiru naar de aarde. Jezus, vanuit zijn huis in Frankrijk en in Noord-Amerika, tartte Jahweh en leerde: ‘ ‘ Help de armen. Houd de zwakken vast. Doe niemand kwaad. Begeer niet wat u niet bezit. Eerbiedvrouw, de basis van alles wat goed en mooi is. ‘”

Bloedlijnen, royalty’s, kaste zijn allemaal instrumenten van de hiërarchische obsessie van de Anunnaki die hiërarchie opleggen om hun verlangen naar macht, controle en hebzucht te voeden.

Alle bewustzijnen, die van de armen, de zwakken, gehandicapten, onderdrukt, dieren, planeten, zonnestelsels, sterrenstelsels en universums maken evenzeer deel uit van de Eerste Schepper als koningen, priesters, profeten, messiassen en Illuminati.

we zijn allemaal holografische delen die het licht van alle andere bewustzijns bevatten, evenals het licht van de Schepper van Alles. De Schepper bevat ons allemaal.

MITHRAISME: ANUNNAKI CULTE ROMEINEN VERSPREIDEN WAAR ZE OVERLEGDEN 

Rond de eerste eeuw CE verspreidden Romeinse legionairs die Zuid-Europa, het noordoostelijke Middellandse Zeegebied, Noord-Afrika en de Britse eilanden veroverden de cultus van Mithras – een samensmelting van Anunnaki-aanbidding doctrines en rituelen – onder de lokale bevolking. 

Toen Augustus over Rome regeerde, riep hij zichzelf uit tot een god en eiste hij dat onderdanen van het rijk hem aanbaden. Maar de cultus van Ninja (Cybele) van Phrygia (Anatolië), de religie Osiris en Isis in Egypte, en de Iranese cultus van Zoroaster, Romeinse soldaten en gewone mensen, aanbaden naast de aanbidding van de keizer Mithras als redder en verlosser van de mensheid. 

In Iran verzetten de toegewijden van Zoroaster zich aanvankelijk tegen de cultus van Mithras, maar Mithrians nam de toewijding van Zoroaster (Nabu) aan Ahura Mazda (Marduk / Zeus) op in het Mithrianisme, met zonnegod Sol Invictus als hoogste god. 

Mithras was ‘de overlevende kampioen van de zonnegod in zijn strijd met de god van de duisternis. Als erkenning voor zijn moord op de heilige stier werd Mithras tot onsterfelijke bemiddelaar gemaakt voor het menselijk ras onder de goden. ‘

Drie keer per dag aanbaden zijn volgelingen in grotten, zongen en dronken het bloed van dieren die ze ritueel offerden.  

Op 25 december vierden Mithrians, in de rituele modernen nu samen met de verjaardag van Jezus, het Festival van Mithas. Het sacramentele bloed dat ze op het festival dronken, zorgde voor het eeuwige leven en ging over naar de boezem van Mithas tot het oordeel.  

Op de Dag des Oordeels zouden de sleutels van de hemel worden geopend voor de gelovigen, maar alle niet-gedoopten van levenden en doden zouden worden vernietigd bij de terugkeer van Mithras naar de aarde. Toen een man stierf, ging hij voor het oordeel van Mithras. Aan het einde van de wereld zou Mithras alle doden oproepen om het laatste oordeel onder ogen te zien, de goddelozen zouden door vuur worden verteerd en de rechtvaardigen zouden voor altijd met Mithras regeren.

De tempels van Ninmah grenzen aan Mithras ‘; Mithra’s mannen lieten hun vrouwen en dochters haar daar aanbidden.  Urantia : 98: 4.1-98: 5.6]

Mithraïsme vouwde zich op in het georganiseerde Romeinse christendom en verdween als een afzonderlijke religie in de 4e eeuw CE.

 

Dominator-bewustzijn voor de moderne tijd:
ANGEL HOLOGRAM Gaf JOSEPH SMITH EEN ANDERE ANUNNAKI RELIGIE


In de jaren 1920 bevorderden de Anunnaki een nieuwe religie met de formule van profeet, redder, martelaar, religie in tegenstelling tot rivaliserende religies die we hebben gezien met Nabu en Marduk, Johannes en Jezus, Zarathustra en Ahura Mazda. Amerikanen uit die tijd werden warm voor de profeet Joseph Smith, die herhaald contact en instructie van reus Anunnaki claimde. 
 [ Slavensoorten : 403]

PROFEET, REDDER, MARTYR, RELIGIEUZE ORGANISATIE TEGEN ANDEREN

Nadat rivalen Martyred Smith, de religie die hij predikte, het mormonisme, Amerika een andere Anunnaki-religie gaf. Mormonisme volgde dezelfde dominator-bewustzijnsmodellen Jodendom, christendom en islam volgden: profeet, redder, martelaar, religieuze organisatie opgezet tegen anderen.   

De Anunnaki zetten ons nog steeds tegenover elkaar en trokken de aandacht af van het systeem – dominator-bewustzijn – dat doordrong tot de denkwijze van alle religies waartegen Boeddha en Jezus hadden gewaarschuwd.

In 1920 bad de 16-jarige Joseph Smith in het bos bij zijn huis in Upstate New York (Palmyra). God en zijn zoon, Jezus, zei Smith, verschenen aan en spraken met hem.  “Ik zag een lichtpilaar die neerdaalde tot hij op mij rustte”, schreef Smith. “Ik zag twee personen boven me in de lucht staan,” zei hij.

De een wees naar de ander en sprak: ‘Dit is mijn geliefde zoon. Hoor hem . ‘

In 1823 zag Smith een engel die zich voorstelde als MORONI. Moroni vertelde Smith over oude begraven platen. Het werk van Smith, zei Moroni: graaf, vertaal en publiceer de ware geschiedenis van Noord-Amerika, onthulden de platen. Moroni keerde vaak terug naar Smith.

In 1827 verwees Moroni Smith naar een heuvel in het huis van Smith. Smith en zijn vrouw Emma groeven een stenen kist op waarin de platen lagen.


Smith vertaalde de platen, niet door ernaar te kijken, maar door naar een  zienersteen op de bodem van zijn hoed te kijken. Smith publiceerde de vertaling in 1830 als het Boek van Mormon . 
Nadat  de vertaling voltooid was, zei Smith dat hij de platen terugbracht aan de engel Moroni, zodat ze nooit konden worden onderzocht. Het Boek van Mormon beschrijft Gods  omgang met drie  beschavingen in Noord- en Zuid-Amerika, voornamelijk met de Nephieten van de Grote Meren (die de Iroquis werden) en de  Lamanieten , die – zo luidt – in de Amerika’s bestonden van ongeveer 600 v.Chr tot ongeveer 400 n.Chr. Het Mormon-boek gaat ook over de opkomst en ondergang van een Jareditische natie uit Irak dat naar Noord-Amerika migreerde nadat  Yahweh’s zoon Ninurta de lanceertoren van Marduk in Babylon had gebombardeerd. De Jareditische beschaving in Amerika arriveerde rond 590 v.Chr. In de Nieuwe Wereld. Het mormoonse boek beweert dat Jezus het gebied van Iroquois heeft bezocht.


Smith zei dat Moroni naar hem terugkeerde in zijn slaapkamer en dezelfde, blijkbaar opgenomen boodschappen woord voor woord herhaalde over de
komende apocalyps. Moroni’s boodschap ‘werd in zijn slaapkamer gestraald en liet de’ engel ‘van de grond zweven. Het bericht eindigde met de zwevende engel die het raam verliet in een pilaar van licht totdat het in de lucht verdween. De volgende dag had hij dezelfde boodschap naar hem uitgezonden door dezelfde engel terwijl hij in het veld was.

gemarteld

Dit is wat Wikipedia [https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Joseph_Smith] het martelaarschap van Smith vertelt. In tegenstelling tot Jezus vocht Smith terug en schoot een paar van zijn aanvallers.

In 1844 publiceerden de ontevreden volgelingen van Smith in Nauvoo  en  Hancock County, Illinois een krant – de Nauvoo Expositor . De krant onthulde dat Smith polygamie beoefende. Acht vrouwen van Smith waren al met andere mannen getrouwd toen ze met Smith trouwden. 

De gemeenteraad van Nauvoo  keurde een verordening goed en verklaarde de krant tot  openbare overlast bedoeld om geweld tegen Smith en zijn volgelingen te bevorderen.  Smith, aangezien de burgemeester van Nauvoo de stadsmaarschalk opdracht gaf het papier te vernietigen en de pers over Vernietiging van het perstype was ordelijk en vredig. 

Smiths critici  vroegen juridische aanklachten tegen Smith voor de vernietiging van de pers,  verraad  en het aanzetten tot  oproerEen ets van de gevangenis van Carthago, 1885

Warrants werden tegen Smith gebracht en ontslagen in Nauvoo-rechtbanken op basis van een habeas corpus . Smith verklaarde de staat van  beleg en riep zijn Nauvoo-legioen , een georganiseerde stadsmilitie van ongeveer 5000 man, om Nauvoo te beschermen tegen geweld van buitenaf.

Gouverneur  Thomas Ford uit Illinois reisde naar Hancock County naar de provinciale zetel in Carthago. Ford garandeerde Smith’s veiligheid. Joseph en zijn broer Hyrum gaven zich samen met de andere vijftien gemeenteraadsleden en enkele vrienden over aan Carthago-  agent William Bettisworth op beschuldiging van oproer. Bij aankomst in Carthago werden de gebroeders Smith beschuldigd van verraad  tegen de staat Illinois voor het verklaren van de staat van  beleg in Nauvoo. De rechter beval de gebroeders Smith in de gevangenis te houden totdat ze konden worden berecht wegens verraad – een kapitaaldelict .

De anti-mormoon “Carthage Grays”, een lokale militie, werden toegewezen om de Smiths te beschermen.

Cyrus Wheelock ging op bezoek bij Joseph Smith. Hij kreeg een pas van de gouverneur die de gevangenbewaarders opdroeg hem ongehinderd te laten passeren. Hij verborg een pistool in zijn overjas, die van John Taylor was geweest.  De meeste bezoekers werden rigoureus doorzocht, maar de bewakers vergaten om de overjas van Wheelock te controleren, en hij was in staat om het pistool naar Smith te smokkelen. 

Voordat een proces kon worden gehouden , bestormde een menigte van ongeveer 200 gewapende mannen, hun gezichten zwart geverfd met nat buskruit, de gevangenis. Een van de gevangenbewaarders schreef dat Smith, in afwachting van het Nauvoo-legioen, zei: “Maak je geen zorgen … ze zijn gekomen om me te redden.”

Naar verluidt deden de Carthago Greys de verdediging van de gevangenis door schoten of spaties over de hoofden van de aanvallers af te vuren, en sommige van de Grijzen voegden zich bij de menigte, die de trap op rende.De menigte probeerde eerst de deur open te duwen. Joseph Smith en de andere gevangenen duwden terug en verhinderden dit. Een lid van de menigte schoot een schot door de deur. Hyrum Smith werd neergeschoten en stierf onmiddellijk.

Taylor en Richards gebruikten een lange wandelstok om de geweren af ​​te buigen terwijl ze de kamer binnen werden geduwd, van achter de deur. Smith gebruikte het pistool dat Wheelock hem had gegeven en sloeg verschillende aanvallers ( Wills, Voras, Gallaher) . Smith begaf zich naar het raam. Terwijl hij zich voorbereidde om naar beneden te springen, schoten de aanvallers hem van achteren uit een musket op de grond buiten.  Smith viel uit het raam van het tweede verhaal.

 

Wills, Voras, Gallaher werden aangeklaagd voor de moord op de Smiths. Wills, Voras en Gallaher ontvluchtten het graafschap en werden nooit berecht.  

xxxxxxxx

BREEK GODSPELL & TOEGANGSGIRITUALITEIT

Je kunt, met de formule in CAPS hieronder, de werkelijke spirituele ervaringen behouden die je had binnen een religieuze instelling, maar jezelf bevrijden van de intoleranties van de instelling.

Onthoud, als het je ervaring is, toen je een extatische verbinding voelde met iedereen, alles en het goddelijke in een kerk, synagoge, moskee of tempel gerund door georganiseerde, hiërarchische religie. Denk aan de schoonheid van de omgeving, het gevoel van eenheid met mensen die leiding geven aan en deelnemen aan religieuze rituelen en liederen in het huis van aanbidding. Concentreer je op de feitelijke, interne ervaring die je hebt terwijl je het wonder van eenheid met allen voelt.

Als je jezelf wilt bevrijden van het intellectuele dogma, het inzamelen van geld en de druk om je te conformeren aan de sociale verwachtingen van de religie, doe dan wat de aanwijzingen hieronder GEKAPITALISEERD suggereren.

ENVISIE DE KERK, SYNAGOGE, MOSKEE OF TEMPEL WAARIN U GEESTELIJKE ERVARINGEN HAD. DOMPEL JEZELF WEER IN DE GELUIDEN, GEUREN EN EMOTIES DIE JE OP DE PLAATS HEBT. HOOR EN ZIE DE MUZIEK, SONGS, SERMONS. ERVAAR DAN JE GEESTELIJKE GEVOELENS.

Stel je voor dat je uit het gebouw loopt. NEEM HET GEESTELIJKE GEVOEL DAT JE HEBT IN HET HUIS VAN AANBIDDING MEE. ALS U MET EEN GIDS OF SPIRITUELE ARCHETYPE VERBONDEN IS, STEL U VOOR DAT DE GIDS BEGELEIDT ALS U LOOPT.

BRENG HET GEBOUW IN UW GEEST IN, EN BRENG DAARVAN DE HONDEN, VERWACHTINGEN EN DE TANDDRUK VERWIJDERD.

ALS JE DE KERK OF TEMPEL VERLATEN MET EEN GIDS (Jezus, bijvoorbeeld), VRAAG DE GIDS DIE JE MET JE HEBT GETROKKEN ALS HIJ OF ZIJ NU HET BESTE VOOR JE IS OF OF ZE OF HIJ JE NAAR EEN ANDERE GIDS MOET NEMEN (zeg, Kwan Yin of Boeddha ).

ALS ER NU EEN BETERE GIDS VOOR U IS, LAAT DE GIDS MET WIE U TOEGANG HEBT TOT UW SPIRITUALITEIT IN HET HUIS VAN AANBIDDING UW HAND IN DE HAND VAN UW NIEUWE SPIRITUELE GIDS GEVEN.

LAAT DE NIEUWE HANDLEIDING TOEGANG TOT UW BEWUSTZIJN EN ANTWOORDEN OP UW DIEPSTE ZORGEN MET
* ADVIES,
* EEN VISIE OM U TE LEIDEN,
* SUGGESTIE VAN EEN FYSIEK VOORWERP OM TE OVERWEGEN EN
* EEN TALISMAN OM U TE HERINNEREN AAN UW VERBAND MET HAAR OF HEM.
….

* ANUNNAKI EVOLUTIE VAN DE GODEN door Sasha Alex Lessin, Ph.D. (Antropologie, UCLA) & Janet Kira Lessin (CEO, Aquarian Radio)

amazon.com/Anunnaki-Gods-Dr-Sasha-Lessin/dp/1479372218  

(Preview)

Langlevende (honderdduizenden jaren) buitenaardse Homo Sapien Goliaths van de planeet Nibiru ontgonnen goud op aarde 400.000 jaar geleden. 300.000 jaar geleden creëerden ze vanuit de aarde aangepaste, kortlevende mijnslaven – dat zijn wij. We noemden ze ‘Anunnaki’, People-from-the-Sky of Serpent-People. Ze leerden ons hiërarchie, geweld, hebzucht, slavernij, schulden. Ze lieten ons hen aanbidden, ze ‘goden’ noemen.

200.000 jaar geleden verwekte Enki, hun hoofdwetenschapper, een reeks aardbewoners die hij verhoogde. In 11.000 [alle data die volgen zijn – vóór het gewone tijdperk – tenzij anders aangeduid] verwekte Enki en zijn geliefde Batanash Noah. Na de zondvloed van Noach regeerde Anunnaki door de nakomelingen van Noachs zonen.

De Anunnaki hebben hun oostelijke mediterrane steden verwoest met nucleaire explosies en neerslagstormen. Het grootste deel van Anunnaki keerde terug naar Nibiru door 311 BCE.

Maar sommigen bleven. Zij en hun nakomelingen (de machtselite) regeren ons tot op de dag van vandaag.

De Anunnaki onderwezen one-upmanship. We zagen hoe ze elkaar doodden om te regeren; de elite vermoordt vandaag nog steeds elkaar en elkaars volgers. Onze voorouders plunderden, maakten tot slaaf of doodden wie hun meester, de dominante Nibiran in hun omgeving, het hun vertelde. Wij aardbewoners plunderen nog steeds, maken ons tot slaaf en doden alles wat onze elites ons vertellen.

De Anunnaki hebben plagen, nucleaire bommen en andere massavernietigingswapens losgelaten. Ze dwongen elkaar onbegrijpelijke talen en scripts op ons en hielden kennis achter. Zij en hun spawn maakten exclusieve, vijandige naties en religies om ons verdeeld te houden. Ze hebben ons verslaafd aan kredietinstellingen om ons slaaf te houden.

De Anunnaki staan ​​langer en leven millennia langer dan wij. We hebben gedood in hun namen: Allah (= Sumerische Nannar), Yahweh (Enlil, soms Adad) en Inanna (Ishtar) –Nibiran expeditiepersoneel allemaal. Ze fokten ons als slaaf in mijnen, legers, bedrijven, scholen, overheden, boerderijen, fabrieken, bordelen en bouwprojecten.

We aanbaden en zij en de ‘koninklijke’ lijnen van altijd moordende hybride heersers en priesters – de elite – verwekte.

De meeste Anunnaki keerden terug naar Nibiru. Een paar die op aarde bleven en de hybriden door wie ze nog steeds heersen, geven alle facties en naties krediet en wapens en ingenieursoorlogen onder hen. De elite runt concurrerende religies die elk zeggen dat ze de Anunnaki-god van hun geloof terugbrengen en goden en volgelingen van andere religies verslaan.

De oude scenario’s van verdeel en heers, maken ons tot op de dag van vandaag onze middelen uitputten, ons milieu vervuilen en oorlog voeren. De matrix van de Anunnaki gemodelleerd maakt dat we roekeloos onze hulpbronnen exploiteren en vervuilen. De elite en hun ET-controleurs zien dat we onze eenheid als een planeet van vrede nooit voelen.

Anunnaki en hybride opzieners hebben hun hebzucht, one-upmanship en dominator-bewustzijn op ons gedrukt. Ze gemodelleerd, gedicteerd en geïndoctrineerd gierigheid, overheersing, slavernij, competitie, haat en geweld.

Yahweh en Allah-Nannar hebben velen vermoord. Deze Anunnaki misten compassie, toonden noch liefde noch goddelijkheid.

Andere Anunnaki – Enki, Ningishzidda en Ninmah – houden van ons en blijven werken om ons te bevrijden van het mentale virus waarmee Yahweh en Allah ons hebben besmet. Enki, Ninmah en Ningishzidda kunnen, wanneer we stoppen met oorlog voeren, onze astronomie, medicijnen, energie, raketwetenschap en overlevingsstrategieën bevorderen.

De Anunnaki dicteerden hun wereldbeeld aan aardbewoners van Irak (toen Sumer genoemd). Kleitabletten die de goden dicteerden zeggen dat terug op Nibiru een koning en zijn leger regeerden. De goden dicteerden verhalen over hoe ze, 450.000 jaar geleden, goud van de aarde kregen en hoe, tot 300.000 jaar geleden, toen ze ons voor de mijnen creëerden, ze het goud terugstuurden naar Nibiru. Hun verhalen over hun verblijf op aarde voordat ze onze voorouders maakten, en wat onze voorvaderen direct zagen, brachten ons de waarden van hun hiërarchische, door mannen gerunde, meester-slaaf-vijandige mentaliteit. We gingen uit van waarden als winning, vervuiling, monetair monopolie en obsessie met goud.

Miljoenen jaren voordat de Anunnaki op aarde kwamen, zaaiden andere ET-terraformers hier hominoïden. De terraformers introduceerden geavanceerde hominoïden, voorouders van Erectus, Neanderthal en Bigfoot, op aarde zodat de Anunnaki Erectus-genen in hun Homo Sapien-genoom konden implanteren en zo hun genoom aan de aarde konden aanpassen. De Anunnaki creëerden wat de terraformers voor ons hadden gepland – ze maakten ons Homo Sapien zoals zij, maar aangepast aan de aarde [Pye, 2013]. Tachtig procent van ons DNA komt van buiten de planeet [Tellinger, 2011b].

We boekten vooruitgang toen de Anunnaki ons nieuwe technologieën gaf. Elke 3600 jaar gaven ze ons geweldige apparaten, astronomische en geologische informatie, nieuwe gewassen, nieuwe chemie en steeds dodelijkere wapens. Plots ontstonden onze architectuur, openbare projecten, wapens en militaire training en we bouwen nieuwe steden, tempels en legers.

Onze Sumerische voorouders dachten niet aan goden die hen geletterd maakten en hen vertelden wat ze moesten schrijven. In plaats van make-upgoden, zagen, hoorden en fokken Sumeriërs met Anunnaki als zeer lang, langlevend. Sumeriërs zagen de reuzen machines en computers bedienen; ze zagen hen wapens van massavernietiging afvuren. Ze zagen Anunnaki met kleine apparaten, ME’s, andere Anunnaki overmeesteren.

Sumeriërs zagen Anunnaki in apparaten praten en hoorden stemmen reageren. De Anunnaki zeiden dat de stemmen afkomstig waren van ruimtevaartuigen voorbij het zicht en de maan, Zuid-Afrika, de Andes en de Indus-vallei, evenals van zichtbare raketten, shuttle-vliegtuigen, cirkelende stations en vliegtuigen.

In Sumer gaven de goden op deze planeet onze voorouders altijd geavanceerde technologieën en modellen zodat hun halfrassen konden regeren, relateren, mijnen, gegevens opslaan, berekenen, schrijven, bouwen, ruilen en oorlog voeren.

Mesopotamiërs, Egyptenaren, Indiërs, Noors, Chinees, Tibetanen, Midden- en Zuid-Amerikanen spraken allemaal over deze goden die hemelse strijdwagens reden, gooiden bliksemschichten en, toen Nibiru de aarde naderde, gaf ons gewassen, kuddes, apparaten, medicijnen, wetten, kennis en meer Nibiran-genen.

In 2000 toonde Zecharia Sitchin ons klei- en steenbestendig. Rotsen en ingeschreven archieven astronomische, geologische, geografische, chemische en biologische info Sumeriërs zeiden dat goden ze gaven, info onze wetenschappers kregen pas millennia later.

Sitchin loste de mysteries op van vermiste mensachtige links die nooit zijn gevonden, omdat ze niet bestonden. Hij liet zien hoe zij onze samenleving en haar industrieën periodiek hebben verhoogd. Er waren geen ontbrekende fysieke links meer sinds we plotseling verschenen, toen Enki en zijn cohorten Erectus-genen aan hun genoom toevoegden. We kregen geavanceerde technologie toen Sumerische “goden” het ons gaven.

Sumeriërs tagden Anunnaki-vliegtuigen, onderzeeërs, helikopters, ruimteschepen, wapens en computers met hun eigen woorden en woorden die de goden hen leerden. Onze voorouders noemden vliegtuigen en raketten ‘luchtschepen’, ‘hemelse strijdwagens’ en ‘vuurspuwende draken’. Ze noemden helikopters ‘wervelingen’. Een walvis die Jonas inslikte = een onderzeeër; wapens = “brilliances.” We noemden Nibiran medische en wetenschappelijke prestaties “wonderen”.

Onze voorouders hebben de geschiedenis, wetenschappelijke woorden en concepten vastgelegd die de goden hen hebben geleerd. Wat goden ‘ME’s’ noemden, noemen we computerprogramma’s. Onze culturen voegden beschrijvingen, metaforen, vergelijkingen en analogieën toe aan de woorden die de goden ons gaven. We kunnen nu de metaforen van onze voorouders voor de goden en hun technologie decoderen in plaats van de wapens, voertuigen en persoonlijkheden van goden af ​​te doen als bijgelovige mythen.

Tenzij ET’s tussenbeide komen om ons te redden of het gewicht van Sumerisch bewijs overtuigt moslims, joden en christenen om hun angstgoden op te geven, hun dwang om zonder twijfel overheids- en religieuze autoriteiten te gehoorzamen, hun impuls om anderen te verpletteren en de mentale programma’s waarmee de genocidale Anunnaki oplegde om ons verdeeld en overwonnen te houden, zullen we blijven strijden.

We zijn één familie en we zijn allemaal gedupeerd door de Anunnaki en hun halfbloedige opvolger van moorddadige manipulators. We moeten onze eenheid als soort herstellen. Terwijl we geconfronteerd worden met nieuwe ET-eisen voor onze trouw en goud, kunnen we onderhandelen over levensverlenging, medicijnen, gratis energie, ruimtetransport en andere ET-technologieën. Wij en zij kunnen elkaar ondersteunen en onze gemeenschappelijke uitdagingen aangaan – ecologisch, sociaal en psychologisch.

De waarheid van onze genetica bevrijdt ons van het meester-slaaf, god-toegewijde, baas-werker, heer-huurder model dat de ET’s ons oplegden. We kunnen een einde maken aan fysieke en economische slavernij, hiërarchische obsessie, afwijzing van vrouwen, gouden lust, antagonistische religies en naties die de goden en de hybride elite die ze hebben opgelegd, hebben gedicteerd.

Vrij van korte, wanhopige levens, zullen we onze toekomst creëren. We activeren onze latente Nibiran-genen, verbeteren ons genoom en sluiten ons aan bij de galactische beschaving.
….

 

 

ANUNNAKI & OUDE ANTHROPOLOGIE BEWIJS, REFERENTIES, TIJDLIJN & WIE IS WIE

https://enkispeaks.com/satan-marduk-spread-dominator-religions-from-nibiru-iraq-to-egypt-babylon-iraq-persia-greece-india-romes-empire-utah/

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥