...

28 januari 2022

 

Zwanger worden via de maan astrologie

Zwanger worden met de Lunar Conception en de Jonas-methode

I can't wait to see u (valentines sweets favorite things)
De maan kan helpen om geplande kinderen te krijgen, respectievelijk dus om uw kinderwens vervullen. Als de observaties van de psychiater en gynaecoloog Eugen Jonas en anderen correct zijn, kan de maan helpen zwanger te worden. Zijn conclusie werd bevestigd in een later onderzoek. Hij beweert een onderlinge relatie tussen maanstanden bij de geboorte van een vrouw en haar eigen vruchtbaarheid .

“Als de maan in dezelfde fase staat als bij de geboorte van de vrouwen”, zo concludeerde de studie “is het vruchtbaarheidscijfer aanzienlijk hoger.” (Uta König, Das grosse Buch der Fruchtbarkeit, blz. 60). Beste voor conceptie is de dag die voorafgaat aan de maanhoek bij de geboorte. (dat betekent de hoek tussen zon en maan, die uiteindelijk de maanfase bepaalt.)

Voorbeeld : U probeert zwanger te worden. Je werd zelf geboren op 1.1.1970 om 8 uur. Als je het maantype berekent, leer je dat het tijdens de afnemende maan was,

met een maanhoek van 274 °.

Nu test je met een maanhoekcalculator de datum op  1 augustus 2006 om 12 uur en dan ontdek je dat de maanhoek 80 “bijna” correct was 😉 Dus je probeert 20 augustus, zonder veel te berekenen, maar dit is en zal 323 ° tonen. Omdat de maanhoek elke dag 12 ° verandert (0-360), kun je jezelf helpen om 323 ° – 274 ° = 44 te berekenen en dit te delen door 12. Dan krijg je 3,66 komma, dat is het geschatte aantal dagen (per 12 °), die ontbreken op 274. Als je de 16 augustus 2006 om 12 uur berekent, blijkt dat je bijna gelijk had: 275 °! Aangezien de dag ervoor de dag met de grootste waarschijnlijkheid is, kunt u beter de 15e met  rood in uw kalender markeren.

Lees ook:   Astrologie plaatjes

Om de volgende bijzonder gunstige dagen te vinden, moet je je herinneren dat de maan ongeveer 29,5 dagen nodig heeft totdat hij in dezelfde fase in de lucht is. Daarom is het het beste om eerst de 12.4 te testen. (weer 8 uur). Je zult ontdekken dat de maanhoek 272 ° is. Met zijn informatie kun je – zonder veel berekening – concluderen dat de 11.4. is een bijzonder gunstige dag om zwanger te kunnen raken.

Sexe: jongen of meisje?

De maan kan het geslacht van een kind beïnvloeden, afhankelijk van of het op een mannelijke of vrouwelijke dag wordt verwekt. Een kind, dat op een dag wordt verwekt, wanneer de maan in vrouwelijk teken staat (Stier, Kreeft, Maagd, Schorpioen, Ram, Vissen) is meestal een meisje, een kind, dat op een mannelijke dag wordt verwekt (Ram, Tweeling, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter, Waterman) is meestal een jongen.

Gerelateerde berichten