web analytics

Pentagon geeft toestemming aan Amerikaanse natuurkundige om gegevens over nucleaire gebeurtenissen op Mars te publiceren

De Anunnaki die van Mars (rode planeet) kwamen gingen naar de aarde, omdat Mars kapot ging, de dampkring was daar zwaar beschadigd. Met goud van de aarde hebben ze dat nog lange tijd weten te redden. Maar uiteindelijk hielp dat ook niet meer.
Mars staat ook bekend als een oorlogsplaneet, ook in de astrologie.
Misschien zegt dat iets over de ooit bewoners van Mars?

Mars is vergaan, ooit heel erg lang geleden, dankzij de oorlogen die zij voerden.
Laat dit een waarschuwing zijn voor ons de mensheid op aarde. Want ook wij kunnen weer zo eindigen, zodat er ooit mensen zijn, op een andere planeet, die speuren tzt online, of via foto’s op zoek gaan naar brokstukken en deuren op de Aarde… en er gebouwen in zien bv, of beelden die kapot zijn gegaan…..

 

Lees ook:   De oude 'computer' die gewoon niet zou moeten bestaan ​​- BBC

Gerelateerde artikelen

Back to top button