web analytics
...

Bewijs dat gevaccineerden Covid doorgeven aan omgeving

Een nieuwe studie, “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity” toont aan dat gevaccineerde volwassenen een grotere kans hebben om SARS-CoV-2-infectie door te geven aan hun kinderen die in hetzelfde huishouden wonen. Onderzoekers van de Universiteit van Colorado ontdekten de aanwezigheid van SARS-CoV-2-specifieke IgG’s en IgA’s in uitstrijkjes van kinderen die bij “volledig gevaccineerde” ouders wonen. Kinderen die in niet-gevaccineerde huishoudens leven, hebben minder kans op SARS-CoV-2-specifieke antilichamen in hun neusgangen en speeksel. Dit bewijs toont aan dat niet-gevaccineerde kinderen specifieke immuunreacties kunnen ontwikkelen op de spike-eiwitten die gevaccineerde mensen via hun huid en in de lucht afstoten.

https://www.worldunity.me/feit-onderzoekers-bevestigen-bewijs-van-virale-verspreiding-van-covid-19-vaccins/

Raad eens… een griepvaccin zal dat dus ook vast doen!?

Lees ook:   Stem op prikspijt als Woord van het Jaar 2021!

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!