web analytics

Bewijs dat gevaccineerden Covid doorgeven aan omgeving

Een nieuwe studie, “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity” toont aan dat gevaccineerde volwassenen een grotere kans hebben om SARS-CoV-2-infectie door te geven aan hun kinderen die in hetzelfde huishouden wonen. Onderzoekers van de Universiteit van Colorado ontdekten de aanwezigheid van SARS-CoV-2-specifieke IgG’s en IgA’s in uitstrijkjes van kinderen die bij “volledig gevaccineerde” ouders wonen. Kinderen die in niet-gevaccineerde huishoudens leven, hebben minder kans op SARS-CoV-2-specifieke antilichamen in hun neusgangen en speeksel. Dit bewijs toont aan dat niet-gevaccineerde kinderen specifieke immuunreacties kunnen ontwikkelen op de spike-eiwitten die gevaccineerde mensen via hun huid en in de lucht afstoten.

https://www.worldunity.me/feit-onderzoekers-bevestigen-bewijs-van-virale-verspreiding-van-covid-19-vaccins/

Raad eens… een griepvaccin zal dat dus ook vast doen!?

Lees ook:   Pas op: ABV-ziekte (Anything But Vaccins) zorgt ervoor dat mensen overal DOOD VALLEN

Gerelateerde artikelen

Back to top button