web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNWeerWetenschap & Ontwikkeling

Door de opwarming van de aarde wordt Sochi een nieuw Miami

Door de opwarming van de aarde wordt Sochi een nieuw Miami

Rusland
Hoewel het grootste deel van de wereld zich zorgen maakt over klimaatverandering, hebben de Russen – dit wordt bevestigd door talrijke opiniepeilingen – er vertrouwen in: voor ons land is dit “niet het ergste scenario”.

Door de opwarming van de aarde wordt Sochi een nieuw Miami
Overigens denken sommige wetenschappers dat ook. Bijvoorbeeld, Vladimir Semyonov , adjunct-directeur van de Oboechov Russische Institute of Atmospheric Physics, zegt dat het weer in Rusland als gevolg van de opwarming van de aarde veel milder zal worden, net als in een meer gematigd klimaat.

Semyonov zei in de uitzending van de Mir TV-zender:

“Voor Rusland zijn de veranderingen niet gevaarlijk, misschien zelfs gunstig. Het klimaat zal hetzelfde zijn als in Warschau, Hamburg. In Sochi zal alles zijn zoals in Miami. Maar de meest noordelijke regio’s van Rusland zijn misschien niet zo blij met het veranderende weer – in de afgelopen 20 jaar. ijs smelt in een versneld tempo. De Laptevzee is bijvoorbeeld nog niet bevroren. ”

De problemen komen uit het noorden
Bedenk dat de Russische president Vladimir Poetin in oktober opmerkte dat Rusland bijzonder kwetsbaar is voor de gevolgen van de opwarming van de aarde, aangezien 65% van het grondgebied van het land uit permafrost bestaat. Elke verandering in het milieu zal enorme gevolgen hebben voor de Russische economie en infrastructuur.

“Dit is van toepassing op pijpleidingsystemen, woonwijken die op permafrost zijn gebouwd, enzovoort,” legde Putin uit in de Valdai Discussion Club. 2100 zullen we het effect heel sterk voelen. ”

Volgens de president kan de klimaatcrisis in Rusland snel een sneeuwbal slaan, aangezien het smelten van permafrost de methaanuitstoot zal stimuleren en mogelijk uit de hand loopt.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/districts/1549704-globalnoe_poteplenie/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥