web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

DIT is wat er ’s nachts GEBEURDE terwijl je sliep

https://youtu.be/xMMSi-1HxYE

Reacties:

Heel erg bedankt voor het aanspreken van de enorme witte olifant in de kamer!! We hebben de afgelopen 5 jaar het sproeien van fijnstof over onze boerderij gedocumenteerd en in die tijd zijn veel van onze prachtige bomen, waaronder fruitbomen, gestorven. Elk jaar maken we foto’s om onze verliezen te documenteren. Vorig jaar werd het grootste deel van onze tuinoogst, waar we op vertrouwen om ons door de strenge winters in Maine te helpen, vernietigd. door onze omgeving te vergiftigen. Ze proberen ons de schuld te geven van “wereldwijde klimaatverandering” … wat eigenlijk gewoon cyclische klimaatmensen zijn … maar zij zijn het die onze aarde vernietigen, niet wij. We willen gewoon met rust gelaten worden om onze kinderen groot te brengen, te verbouwen en ons voedsel te verbouwen…
Ik praat hier al jaren over met mijn familie, en niemand gelooft wat ik zeg. Elke dag als ik naar buiten ga en de lucht perfect blauw is, duurt het maar een paar uur en een stuk of tien chemtrails, en tegen de middag kun je het blauw niet meer zien. Ik weet niet waarom ze een perfect blauwe lucht moeten zaaien en waarom we niet kunnen genieten van het weer zoals het is. Ik ben een nieuwe volger en ik ben blij dat je hebt gepost wat je hebt gepost. Ik ben ook een tuinliefhebber, die onlangs haar eigen kas heeft gebouwd en binnen is gaan planten. Ik ging door en schreef me in voor alle nieuwe updates.
Je bent niet de enige die zich zo voelt. Ik woon in Californië en we worden elke dag overspoeld met chemische sporen. Het heeft het plantenleven zo sterk beïnvloed dat je kunt zien dat ze hun levendigheid in kleur en smaak (groenten en fruit, enz.) hebben verloren. Ik bid dat dit stopt. We hebben regen en een gezonde heldere blauwe lucht nodig. Zoals het vroeger was toen ik jong was (nu 50). Niet de chemicaliën waarmee ze ons voortdurend overspoelen. Het is triest hoe ze ons huis vervormen tot iets levenloos. Ik word er zo gek van! Het moet stoppen en er moeten meer mensen over praten, zodat het overal onder de aandacht van alle mensen wordt gebracht. Want ik weet zeker dat het niet alleen hier gebeurt.
Dit slechte weer bij ons nu…komt ook dankzij hun climatechange!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥