web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Astrologie en haar doelstellingen en betekenis magische hoeken en teleportatie

ASTROLOGIE EN HAAR DOELSTELLINGEN, PRAKTISCHE TOEPASSING EN BETEKENIS VAN MAGISCHE HOEKEN. TELEPORTATIE

ASTROLOGIE – WAT ZIJN DE WERKELIJKE TAKEN.

Op zoek naar het geheim.

c8b051d00437e71bd2bd3f36931a6a14 AnGel-WinGs.nl

ASTROLOGIE EN HAAR DOELSTELLINGEN, PRAKTISCHE TOEPASSING EN BETEKENIS VAN MAGISCHE HOEKEN. TELEPORTATIE

Astrologie behoorde tot de derde geheime  leer niet zozeer in welk sterrenbeeld en huis een persoon werd geboren, maar hoeveel dagen en uren van de planeten die de aarde omringen heilige hoeken vormden tussen henzelf en de aarde in het vlak van de ecliptica (magische , goddelijk, betoverend, prachtige hoeken).

Het is in deze tijd dat alles werkt voor mensen, het is in deze tijd dat ze kunnen verjongen, zichzelf kunnen reinigen, herstellen, het waarnemingsgebied van de zintuigen kunnen uitbreiden en voorheen afwezige kansen kunnen verwerven.

Het is geen toeval dat astrologie werd verboden en er lange tijd geen informatie over werd gegeven, omdat de naam “LOGIA” (de omgekeerde lezing van dit woord “hoek”) wijst op een verband, of liever, het vermogen om vast te stellen een verbinding met de Almachtige (Logos).
Alle volgende wetenschappen die eindigen op “logie” (zoölogie, biologie, cytologie, filologie) hebben eigenlijk niets te maken met de Almachtige en zijn een product van kunstmatige oorsprong, gecreëerd door “ss” in de afgelopen decennia specifiek om mensen af ​​te leiden van de wonderbaarlijke .

Onze voorouders gebruikten de formuliervelden waar we het eerder over hadden in de onmiddellijke beweging van mensen in de ruimte. Op aarde is er een oud transportsysteem dat teleportatie naar elk punt in het universum mogelijk maakte.

Het eenvoudigste teleportatienetwerk en stations op het aardoppervlak werden “CITIES” genoemd (onthoud bijvoorbeeld de namen van Kansas City).

4f3d9fbef7ef112902d2e78b3f699d21 AnGel-WinGs.nl

De uitgangen in de woorden “TAU” (Alatau) duiden niet op een stad, maar op een teleportatiestation tussen ondergrondse steden.

Voor lokale bewegingen werden de arrangementen van bomen gebruikt – “FOROST” (Engels bos), het moderne “fort”.

Voor interplanetaire bewegingen werden plaatsen genaamd “PORT” gebruikt, onthoud hoeveel toponiemen er met deze naam bestaan ​​(Portugal, Port Arthur …).

Het feit dat mensen op de maan worden gevonden, wijst er niet op dat meedogenloze buitenaardse wezens ze ontvoeren en vervolgens op de onbewoonde oppervlakten van de planeten gooien (aliens zijn erg praktisch en hebben niets meer over van de experimentele persoon), maar dat het transport blijft werken op aarde Het systeem van de ouden, dat teleportatie naar de belangrijkste planeten van het heelal mogelijk maakte en vooral naar de planeten van het zonnestelsel, waaronder de maan.

Een grote rol werd gespeeld door het vlak van manifestatie van het potentieel van de vorm (lading), vandaar dat het duidelijk is waarom in de oudheid de hoeken en vlakken van locatie zo belangrijk waren, waarom de vormende oppervlakken “heuvels” werden genoemd (vanaf de woord “hoek”), speelde het vlak van de ecliptica een bijzonder grote rol.

Astrologie = Astra + Logos is een discipline die methoden bestudeert en toepast waarmee je in een fysiek lichaam (vanwege teleportatie) naar alle planeten van ons universum kunt reizen.

Lees ook:   Verborgen kamer ontdekt in Grote Piramide

PRAKTISCHE TOEPASSINGEN VAN ASTROLOGIE
ASTROLOGIE EN HAAR DOELSTELLINGEN, PRAKTISCHE TOEPASSING EN BETEKENIS VAN MAGISCHE HOEKEN. TELEPORTATIE, afbeelding #2
Astrologie is niet voor niets verboden.
Wanneer goddelijke hoeken ontstaan ​​tussen de planeet van het zonnestelsel, de aarde en de zon (of tussen de planeet, de aarde en de maan), wordt er een kracht in de natuur opgewekt die een persoon kan gebruiken. Om dit te doen, op het moment dat deze hoek ontstaat, neem je deze hoek met je hefbomen of lichaam (boog) en houd je deze hoek vast (tussen de planeten en de aarde), die niet meer dan een uur duurt, en nadat verzadigd met deze energie, wordt een persoon onderworpen aan vele magische dingen.
Daarom vereist elke mogelijkheid (vermogen) interne energie, en hoe hoger het vermogen, hoe fijner de energie zou moeten zijn (of beter gezegd, het zou een hogere frequentie moeten hebben). Vooral volledige assimilatie van deze energie vindt plaats als een persoon tegelijkertijd deze hoek tussen de armen en benen accepteert, d.w.z. accumuleert twee krachten tegelijk – van de aarde en de kosmos. En aangezien de kracht, net als een veer, altijd bidirectioneel is,
onthouden en assimileren de weefsels van het lichaam het.
Als we slechts één hoek accepteren, dan zal de kracht alleen werken voor de periode van actie van deze kracht uit de Kosmos.
In het bijzonder maakt deze energie teleportatie mogelijk.

Het fenomeen teleportatie, hoewel beschreven door veel auteurs van de 19e eeuw, bleef niettemin het mechanisme ervan verzegeld voor degenen die het beschreven. Dit wordt verklaard door het feit dat ons werd geleerd dat alleen elektrische en magnetische velden in de natuur bestaan, ze herkenden ook zwaartekracht (hoewel dit een soort elektrisch veld is, zoals alle andere velden trouwens. En het “vormveld” beschreven in de Russische metafysica werd zorgvuldig verwijderd informatie Dit type veld is moeilijk te verbergen voor nieuwsgierige onderzoekers, en ze openen het periodiek, maar met dezelfde frequentie wordt het samen met de ontdekkers gesloten.

Het eenvoudigste experiment dat de manifestatie van dit veld aantoont: twee identiek gedraaide spiralen getekend op stukjes papier die aan draden zijn opgehangen, en het blijkt dat ze worden aangetrokken.
Als je dezelfde spiraal in de andere richting gedraaid tekent, zullen deze stukjes papier afstoten.

Op het principe van gelijkenis wordt reizen naar andere werelden en andere planeten gebouwd, en dit is helemaal niet het transportsysteem dat is gebouwd door onze voorouders in Boven-Tartarus, waar we eerder over schreven. Dit zijn precies je eigen mogelijkheden om in de ruimte te bewegen vanwege de kennis van de eigenschappen van vormen en hoeken (de laatste weerspiegelen de vorm en hierdoor kun je als een persoon worden in een of andere vorm).

6103b49b9535825bdb4df0f670bb274b AnGel-WinGs.nl

De eenvoudigste vorm van teleportatie die iemand kan proberen uit te voeren, is met het hoofd naar het noorden te liggen, volledig te ontspannen (vooral de maag), zodat de astrale dubbelganger het lichaam kan verlaten, d.w.z. je valt praktisch in slaap. Verplaats daarna je dubbel naar de plaats die je nodig hebt, maar niet naar het buitenland, vooral niet naar de steden van Tartarus en niet naar een andere planeet. En ergens met hun familie of vrienden, en ze moeten voorbereid zijn op je plotselinge bezoek. Wanneer je astrale tweeling in hun appartement verschijnt, plaats je astrale tweelingkop recht naar het noorden en word wakker uit je verdoving. Als je bewustzijn een hoog potentieel heeft, word je wakker waar je wilde verschijnen, en zo niet hoog, dan word je wakker waar je in slaap viel. Dit fenomeen bestaat vanwege de aantrekkingskracht van vergelijkbare vormen.

Lees ook:   De vorige levens van Jezus

Als je idee een voldoende hoog potentieel heeft, dan is het niet nodig voor je om het astrale in te gaan. Het is voldoende om je de plaats waar je wilt verschijnen duidelijk voor te stellen en je zult jezelf daar vinden. Bitner heeft een beschrijving van ongecontroleerde teleportatie, die juist gebaseerd is op de representatie van mensen van de plek waar ze dringend moesten zijn en hartstochtelijk wilden zijn.

Opgemerkt moet worden dat het werkwoord “willen” niet hetzelfde is als het woord “verlangen”, hoewel ze vandaag probeerden ze te combineren.
Verlangen is puur intern, willen is puur extern verlangen, maar beide concepten worden geassocieerd met potentieel. als je potentieel kunt accumuleren, wordt je verlangen materieel. Want als je een testament hebt, dan kun je een ‘opdracht’ maken.

 

3cbeb8642e12e112da9c3a5ac1922042 AnGel-WinGs.nl

De accumulatie van het potentieel van verlangen was verbonden met de hoge frequentie van ons lichaam, en vooral de hersenen. Hoe hoger de frequentie, hoe sneller en krachtiger het potentieel zou kunnen worden opgebouwd. Dat is de reden waarom onze indringers probeerden het heidendom in mensen te introduceren, waardoor de hersenfrequentie 140 Hz werd, wat veel minder gelijkmatig is dan die van het lichaam (5000 Hz).

Astrologie heeft niets te maken met waarzeggerij. Ze voorspelde alleen wanneer en op welk moment een of andere energie van een of andere hoek (god) zou kunnen worden verzameld.

Tegenwoordig is echte astrologische informatie vervangen door niet-bestaande informatie die een persoon niet echt iets geeft, en er zijn vaak pogingen om er een voorspellende discipline van te maken, wat in principe mogelijk is als je een persoon specifiek advies geeft over wat te doen en hoe het te doen, dat wil zeggen het programmeren ervan. Maar nogmaals, programmeren is niet dodelijk en een persoon kan het altijd veranderen met behulp van dezelfde astrologie, met behulp van de kracht van hoeken. Omdat astrologie het gebruik is van de kracht van astronomische hoeken, en niet de voorspelling van het lot. Het geeft alleen de tijd aan waarop het beter is om te handelen om te slagen.

DE BETEKENIS VAN HEILIGE HOEKEN IN DE ASTROLOGIE
ASTROLOGIE EN HAAR DOELSTELLINGEN, PRAKTISCHE TOEPASSING EN BETEKENIS VAN MAGISCHE HOEKEN. TELEPORTATIE, afbeelding #3
Heilige hoeken worden hoeken genoemd die de helderheid van een persoon kunnen vergroten. Deze omvatten de hoeken van de goden (goddelijke hoeken), wonderbaarlijke, magische, betoverende, lot-, codehoeken en hun inverse waarden, evenals magische hoeken die veranderen in de eerste drie Pantheons na 15 graden, beginnend bij nul (0, 15 , 30, 45, enz.).

Lees ook:   Zijn de Sumeriërs Anunnaki op aarde ontstaan? Geleerden spreken zich uit na 5 decennia verborgen geschiedenis

De invloed van hoeken op het lichaam streeft het hoofddoel na: organisatie (ordening) in het lichaam teweegbrengen op het niveau van weefsel, cel, organellen, moleculen, atomen, zodat onder de omstandigheden van ordening de supereigenschappen van het lichaam verschijnen.
En het tweede doel is om het lichaam te voeden met kracht uit de ruimte.

Drie planeten:
1 – Zon, Aarde, Maan;
2 – de zon, de aarde en de planeet van het zonnestelsel;
3 – de maan, de aarde en de planeten van het zonnestelsel
– vormen de heilige hoeken (magisch, wonderbaarlijk, betoverend), die aan hun zaken moeten worden toegeschreven. Als je de eigenschappen van deze of gene relatie kent, kun je altijd de noodzakelijke gebeurtenis in je leven veroorzaken en het onnodige vermijden. Vermijden betekent: niets doen wanneer een ongunstige charmehoek zich voordoet, en omgekeerd, de activiteit intensiveren wanneer de gewenste hoek zich voordoet.

De maan geeft gedurende de maand 24 goddelijke hoeken en 576 betoverde hoeken.
Kosmische hoeken werden door onze voorouders gebruikt bij het verplaatsen van schepen in de ruimte, hoewel ze vaak hun astrale lichaam (van “aster” – ster) gebruikten voor dergelijke reizen, die zijn oude naam behielden om het doel van het gebruik aan te geven.

Het astrale lichaam werd op een planeet van ons heelal geworpen en toen, als gevolg van de aantrekking van identieke velden van vormen, vond er een onmiddellijke hereniging van de lichamen plaats, en zo verhuisde het fysieke lichaam naar de planeet die werd bestudeerd.

Het overgebleven woord piloot, in het verleden “LOTSMAN”, betekende het niet kennen van het pad, maar een persoon die reist in de aardse ruimte en het zonnestelsel, zoals aangegeven door het overgebleven Nederlandse woord Loodsen – om het schip te navigeren (lot + San).

Evenals het woord “STAR GATHER” – dit is niet degene die de sterren telt, maar degene die onmiddellijk van deze sterren naar de planeten kan gaan. Omdat het einde “chet”, het omgekeerde “tech” de tegenovergestelde betekenis heeft van de stroom, aangezien alle eerste woorden in het Russisch, achterstevoren gelezen, hun betekenis veranderen in het tegenovergestelde, bijvoorbeeld dazh – jade, slave – bar. Daarom kunnen we praten over twee tegengestelde betekenissen van het woord “tech”, d.w.z. “even”: “staan”, of “tijdelijke overdracht”. Maar voor de sterrenstandaard was het niet nodig om een ​​nieuw woord in te voeren, maar om naar de sterren over te gaan, moest een nieuw woord worden ingevoerd, wat werd gedaan.

e54f9b9c403367b4ea77c1bba25a8eec AnGel-WinGs.nl

Het bestaan ​​van ruimteschepen onder buitenaardse wezens getuigt niet van hun ontwikkeling, maar van hun verzuim, aangezien reizen door het heelal geen schepen vereist, maar kennis en het vermogen om te teleporteren.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien