web analytics
11:11 Dubbele getallen
AtlantisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oorlog van de Atlantiërs en Hyperboreanen 14.000 jaar geleden

e40d5ee6ff53413493b36d307082601b AnGel-WinGs.nl

Het is een feit dat er ooit in de oudheid een grootschalige oorlog op aarde plaatsvond waarbij gebruik werd gemaakt van destructieve wapens. Waarschijnlijk werd het zelfs genoemd in de Mahabharata. Slag om de Pandava’s en Kaurava’s. Bovendien kunnen we met vertrouwen precies zeggen wanneer het heeft plaatsgevonden en wie eraan heeft deelgenomen. In het algemeen moet worden opgemerkt dat de Mahabharata kennis over de antediluviaanse wereld omvat. Daarin kun je lezen over de hoogtijdagen van Hyperborea, ongeveer 110-140 duizend jaar geleden. Voor geïnteresseerden, bekijk het werk van Svetlana Zharnikova. En we zullen doorgaan met het bespreken van de oorlog.

Ongeveer 14 duizend jaar geleden begon de grootste strijd van de antediluviaanse wereld. De Pandava’s (Afrika, Arabië en Hindoestan, of eenvoudiger gezegd Lemurië en Atlantis) verklaarden de oorlog aan de Kaurava’s (Noordoost-Azië en het Noordpoolgebied, met andere woorden, Hyperborea). Om niet ongegrond te zijn, leveren de onderzoekers verschillende geologische bewijzen.

In Afrika, Eurazië en Amerika zijn er bijvoorbeeld een groot aantal gigantische sinkholes, die volgens geologische conclusies overeenkomen met een leeftijd van 12-14 duizend jaar. Wetenschappers voerden een experiment uit, waaruit bleek dat deze kraters niet het gevolg konden zijn van de val van een groot aantal meteorieten.

Gedurende deze perioden verandert het klimaat. Bovendien niet overal tegelijk, maar geleidelijk. Alexander Koltypin gelooft bijvoorbeeld dat klimaatverandering verband houdt met het gebruik van een enorme stroomlading. Honderden kilometers bossen, rivieren en meren werden weggevaagd. Woestijnen kwamen in de plaats. Bovendien is er in de Mahabharata een directe aanwijzing voor het gebruik van klimaatwapens: “De Pandava’s brachten ijswervelwinden neer op de Kaurava’s midden in de tropische bossen. Onmiddellijk veranderden de bloeiende tuinen in ijsblokken, en waar de besneeuwde toppen zich bevonden, vormden zich enorme zeeën en eilanden.”

Lees ook eens:  G.O.D.S | Ancient Aliens 2019 Documentary with Erich Von Daniken

Wie heeft dit bloedbad gewonnen? De Pandava’s verpletterden de Kaurava’s, maar slechts voorwaardelijk. Nadat de strijd was geëindigd, bleek dat de aarde onherkenbaar was veranderd. Steden en landen kwamen onder water te staan ​​of werden uitgebrand door vernietigende wapens. Minder dan 1% van alle mensen overleefde. Er was geen sprake van grootheid uit het verleden. De taak was om te overleven.

002dc28b84964d4bb0cfc53062c4b6d8 AnGel-WinGs.nl

Ongeveer 11.700 jaar geleden werd de beschaving herboren. In oude teksten en mythen wordt het vermeld als de komst van de Witte Goden. Het waren de afstammelingen van de Hyperboreeërs die met de verzamelde kennis de opslagplaatsen heropenden en steden over de hele wereld begonnen te herbouwen en wijsheid te verspreiden. Opnieuw wordt deze periode in de Mahabharata als bloedig beschreven. Ook de afstammelingen van de Pandava’s herstelden zich van de vorige oorlog en zetten de confrontatie voort.

In de heldendichten is er een directe aanwijzing dat beschavingen elk jaar, elke dag, elk uur herboren werden en stierven. Dat wil zeggen dat we het in feite hebben over het feit dat de geopolitieke kaart van de wereld met kosmische snelheid veranderde. Ongeveer 8.000 jaar geleden leden de afstammelingen van de Witte goden hun definitieve nederlaag en werden ondergronds gevangengezet. Reptielenwezens, grijze dwergen en de afstammelingen van de Hyperboreanen die de verbonden van de goden verraden, begonnen over mensen te heersen.

Lees ook eens:  Bloedlijn van de Goden en koningen

Het laatste dat de overblijfselen van de machtige Kaurava’s konden doen, was de zon vanuit de hemel ‘laten zakken’ en haar in de oceaan laten verdrinken, zodat een grote golf (lees overstroming) de beschavingen van de Pandava’s en hun nakomelingen uit de wereld zou wegvagen. gezicht van de aarde. Deze gebeurtenis wordt niet alleen in de Mahabharata, maar ook in de Bijbel beschreven als de Zondvloed.

591a7f7279664d7cbf32da43dcf4976b AnGel-WinGs.nl

Sindsdien waren de mensen grotendeels van zichzelf. Maar relatief recentelijk, in de afgelopen paar eeuwen, begon de heropleving van zowel de Kaurava’s als de Pandava’s, en kwamen mensen opnieuw oog in oog te staan, zoals de Lemuriërs en Atlantiërs ooit deden met de Hyperboreanen. En alleen in de handen van de mensheid kan deze millennia durende confrontatie eindigen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥