web analytics

Lachende portretten uit de geschiedenis V2 Ingekleurd en geanimeerd

We houden er allemaal van om mensen te zien glimlachen, vooral mensen uit een verre geschiedenis, en dit is waar deze video over gaat. Historische foto’s droegen een trend van neutrale gezichtsuitdrukkingen vanwege de functionele kijk van cameratechnologie. Niet alleen dicteerde de zeldzame grondstof van de technologie in de 19e en vroege 20e eeuw deze norm, maar beweging in foto’s was bijna onmogelijk. Om een ​​foto te maken, moesten velen ongelooflijk stil blijven, hoe lang de foto ook duurde. De gedachte om realistische afbeeldingen te zien van Abraham Lincoln die glimlacht en zelfs beweegt, zou niet zo lang geleden als een sci-fi-concept zijn gezien. Nu zegt technologie iets anders. Ik hoop dat de digitale manipulaties in deze video, waaronder volledige inkleuring en beeldverbeteringen, zal ons helpen historische figuren in een ander licht te zien. Bekijk de video om portretten uit de geschiedenis te zien, vakkundig ingekleurd en glimlachend naar je, dankzij artistieke vaardigheden en AI-technologie van vandaag. Uitgelicht in deze video:
00:00​​ Intro
00:41​​ Abraham Lincoln
01:06​​ Charles Dickens, jaren 1860
02:42​​ Giuseppe Verdi, 1855
04:37​ | Johannes Brahms, 1860s
06:27​​ Virginia Oldoini, 1860 Inkleuring door Klimbim

Lees ook:   Waarom 5 vliegtuigen met zieken in het nieuws? Meningitus W

Gerelateerde artikelen

Back to top button