...

08 december 2021

 

DE ANNUNAKI, OUDE GODEN

DE ANNUNAKI, OUDE GODEN

Reusachtige hominoïden

Anunnaki Sphinx
Wie waren de Annunaki?
Reusachtige hominoïden, die gemiddeld 8 voet (ongeveer 2,5 meter, vergeet niet dat mensen toen  kleiner waren dan wij nu…!) lang en veel zwaarder en gespierder zijn dan mensen, bezoeken de aarde vanaf hun thuisplaneet, door de oude zomers de planeet van de kruising genoemd.

Deze planeet is bekend onder vele namen – Niburu, Marduk, Alsem, de Vernietiger, de Rode Ster (planeet-Mars?)en de laatste tijd planeet X – maar de oude Sumeriërs noemden het de 12e planeet, omdat ze ook de zon en de maan van de aarde telden.
In de woorden van de Zetas:

Persepolis Arqueología. Detalle de Relieve cabeza antropomorfa Anunaki

ZetaTalk: 12th Planet , geschreven op 15 juli 1995
Er is leven op de 12e planeet, de gigantische komeet die de periodieke poolverschuivingen veroorzaakt. Het primaire ras is een mensachtig ras, dat door mensen op aarde als reuzen zou worden beschouwd. Er zijn veel uitstekende boeken over dit onderwerp geschreven en ze bevatten allemaal een kern van waarheid.

Ze hebben een hiërarchische structuur. We zouden durven geen echte democratieën te zeggen zoals je ze zou kunnen noemen. Er zijn echter onder hen intellectuelen die grote compassie hebben voor hun medeschepselen en medeburgers en grote invloed hebben in hun samenleving en worden vereerd.

De gigantische hominoïden op de 12e planeet zijn tot op de dag van vandaag gekleed in klederdracht die doet denken aan Romeinse soldaten. Rome gemodelleerd in feite naar hen, in plaats van deze hominoïden die naar de Romeinen modelleren. De mannen vinden dit comfortabele kleding die een macho-afbeelding heeft. Je zou naar je oude Griekse en oude Romeinse samenlevingen kunnen kijken voor een glimp van hun levensstijl, omdat deze samenlevingen de invloed van deze bezoekers zeer zwaar droegen.

De gigantische hominoïden waren niet erg gespierd, zoals de overontwikkelde spiermannen van de mensheid zijn. Ze waren en zijn goed geproportioneerd, met afgeronde spieren maar zonder de extreme bolling die spiermannen proberen te bereiken. Nancy, die er een heeft ontmoet, zal je vertellen dat ze buitengewoon aantrekkelijk en evenredig zijn.

De gigantische hominoïden hadden lange gezichten, maar de schedels die zijn ontdekt en toegeschreven aan buitenaardse wezens zijn niet de gigantische schedels van deze hominoïde. De hoofden van het Paaseiland waren ontworpen om te intimideren, omdat deze verschijning in de gezichten hun gezichtsstructuur was en is.

Ze slapen niet, omdat ze geen opkomende en ondergaande zon hebben. Ze hebben een zwakkere dag. De gloed in hun atmosfeer komt van kloven in hun oceaan. Ze wonen in een bruine dwerg die in een langzame smeuler is.

Het is toevallig ook een waterplaneet, zodat de plaatsen waar de resultaten van de chemische reactie die hun licht produceert doorkomen zich in de diepste kloven bevinden die het dichtst bij de gesmolten kern liggen en verspreid zijn over hun atmosfeer. Daarom hebben ze een continu licht, misschien gelijk aan laat in de dag of heel vroeg in de ochtend. Ze hebben hun rustige tijden.

Hun landbouw is veel minder uitgebreid dan die van de aarde. Ze verzamelen eerder dan dat ze groeien. Er zijn er minder per vierkante mijl dan je rijke en vruchtbare aarde ondersteunt.

Goudwinning vindt vandaag plaats op een maan van Mars, die is benaderd door menselijke sondes en vervolgens is neergeschoten door deze hominoïden die niet van plan waren zich te laten filmen door hun vroegere slaven. Deze maan, Phobos, is rijk aan de mineralen die ze zoeken.

12e Planeet

Zacharia Sitchin, auteur van verschillende boeken die beschrijven wat de annient Summerians te zeggen hadden over deze gigantische hominoïden, legt zijn vinger op een belangrijke bevestiging dat ze inderdaad bezoekers waren van een planeet die ons zonnestelsel binnentrad.
Het bewijs? Ze telden de planeten vanaf de buitenste randen van het zonnestelsel naar binnen.

Uit het boek van Sitchin,

De 12e planeet: Landing on Planet Earth
In februari 1971 lanceerden de Verenigde Staten Pioneer 10. Pioneer 10 wetenschappers bevestigden er een gegraveerde aluminium plaat op. Het probeert te vertellen wie de plaquette zou kunnen vinden dat de mensheid mannelijk en vrouwelijk is, enz., En dat (Pioneer 10) van de 3e planeet van deze zon is.

Onze astronomie is gericht op het idee dat de aarde de derde planeet is, wat inderdaad het geval is als men de telling begint vanuit het centrum van ons systeem, de zon. Maar voor iemand die ons zonnestelsel van buitenaf nadert, is Pluto, de 2e Neptunus, de 3e Uranus, de 4e Saturnus, de 5e Jupiter, de 6e Mars, en de aarde 7e.

We weten vandaag dat achter de gigantische planeten Jupiter en Saturnus meer grote planeten liggen, Uranus en Neptunus, en een kleine planeet, Pluto. Maar dergelijke kennis is vrij recent. Uranus werd ontdekt, door het gebruik van verbeterde telescopen, in 1781. Neptunus werd geïdentificeerd door astronomen (geleid door wiskundige berekeningen) in 1846. Het werd duidelijk dat Neptunus werd onderworpen aan onbekende zwaartekracht, en in 1930 Pluto (was gelokaliseerd).

Sitchin meldt dat hun planeet, tegenwoordig bekend als Planet X, ons zonnestelsel pas om de 3600 jaar passeerde, de oude Summerian SHAR.
Opnieuw citerend uit zijn boek,

Ahmed Kareem (@AhmedKareem_203) | تويتر

De 12e planeet: Koningschap van de hemel
De periodieke verschijning en verdwijning van de (12e) planeet uit het zicht van de aarde bevestigt de veronderstelling van zijn duurzaamheid in een baan om de zon. Hierin gedraagt ​​het zich als vele kometen. Zo ja, waarom zijn onze astronomen zich niet bewust van het bestaan ​​van deze planeet? Het feit is dat zelfs een baan half zo lang als het lagere cijfer voor (de komeet) Kohoutek, (om de 7.500 jaar), de 12e planeet ongeveer 6 keer verder van ons af zou nemen dan Pluto – een afstand waarop zo’n planeet niet zichtbaar vanaf de aarde. In feite werden de bekende planeten voorbij Saturnus eerst niet visueel maar wiskundig ontdekt.

De Mesopotamische en bijbelse bronnen bieden sterk bewijs dat de omlooptijd van de 12e planeet 3600 jaar is. Het nummer 3.600 is in het Sumerisch geschreven als een grote cirkel. Het epitheton voor de planeet, shar, betekende ook “een perfecte cirkel” of “een voltooide cyclus”. Het betekende ook het nummer 3.600. De identiteit van de drie termen – planeet / baan / 3.600 – kan geen toeval zijn. De regeerperioden (een Sumarische tekst) zijn ook perfecte veelvouden van de 3.600 jaar shar. De conclusie die suggereert is dat deze shar’s van heerschappij gerelateerd waren aan de orbitale periode shar, 3.600 jaar.

In feite rapporteert de Zetas dat planeet X, aka de 12e planeet, het grootste deel van zijn tijd doorbrengt op meer dan 9 Sun-Pluto-afstanden van ons, halverwege onze zon en een donkere tweeling, een binaire zon, nooit gezien omdat deze binaire nooit verlicht.

ZetaTalk: Afstand tot de aarde , geschreven op 15 november 1999
De 12e planeet cirkelt op een lange [slinger] baan rond de zon en zijn dode metgezel die op een afstand van ongeveer 18.724 keer de lengte van de zon tot Pluto ligt. Aan het begin van het millennium was de 12e planeet nog steeds dicht bij het middelpunt tussen de twee foci, hoe verbazingwekkend dit ook mag lijken.

Het brengt het overgrote deel van zijn tijd door in een essentiële dither, deze twee enorme zonnen, neemt snelheid op als het nadert, komt binnen, zoomt dan door, draait zich om nadat het stilstaat na het zonnestelsel te hebben doorgeschoten, dan weer door te schieten en terug te keren naar het essentiële dither-punt tussen de twee foci.

Wat beweegt en beweegt van de ene zon naar de volgende? Het feit dat er een lichte impuls is.

Bevestiging van wat Sitchin zegt over een planeet meer dan 6 Sun-Pluto afstanden weg niet zichtbaar zijn aan de mens op aarde, NASA en JPL moest een infra-rood cloud boven de atmosfeer om het te vinden in 1983.

Citaat van:

31 december 1983 Washington Post :
Een hemels lichaam mogelijk … zo dicht bij de aarde dat het deel van dit zonnestelsel zou zijn, is in de richting van het sterrenbeeld Orion gevonden door een ronddraaiende telescoop aan boord van de Amerikaanse infraroodastronomische satelliet. Het mysterie is zo mysterieus dat astronomen niet weten of het een planeet is … zo dichtbij dat het het dichtstbijzijnde hemellichaam zou zijn buiten de buitenste planeet Pluto.

Piramides

De Annunaki-reuzen achtergelaten om te mijnen voor door goud gebouwde astronomische apparaten om hun nageslacht te helpen weten wanneer de thuisplaneet terug zou komen om het goud te verzamelen.
Aldus de gigantische piramides.

ZetaTalk: Great Pyramids , geschreven op 15 juli 1995
Mensen denken na over de piramides van Egypte en enkele vergelijkbare bouwwerken in Zuid- en Midden-Amerika, en vragen zich af hoe vroeg de mens zulke grote stenen zou kunnen laten opstaan ​​of verplaatsen? Natuurlijk konden ze dat niet. Zelfs vandaag zou de mechanica zo opleggen dat ze onmogelijk zou zijn. Het antwoord is natuurlijk dat de vroege mens deze structuren niet heeft gebouwd.

De grote piramides werden in wezen gebouwd als navigatieapparatuur. Waarom was het nodig om zulke grote structuren te bouwen als interstellaire navigatiegidsen? Omdat op de locatie elk astronomisch apparaat onderhevig is aan verschuivend zand. De grote piramides zorgen door hun grote afmetingen en gewicht voor stabiliteit.

Dit alles alleen om een ​​inkomende komeet te zien, die regelmatig opduikt en weken of zelfs maanden van tevoren te zien is? De Grote Piramides werden niet alleen gebruikt voor het waarnemen van een binnenkomend object, omdat hun primaire doel was om te fungeren als een geleidingssysteem voor de lanceringen die de verbannen bewoners van de 12e planeet zouden maken om hun thuisplaneet te ontmoeten.

Dit vereiste precisie, omdat hun raketten niet verfijnder waren dan die welke tegenwoordig werden gebruikt om de mens de ruimte in te sturen, en eenmaal in de ruimte kusten ze eenvoudigweg tot ze in de zwaartekrachtbaan van de waterplaneet werden getrokken waaraan ze hun trouw te danken hadden.

Ze duurden niet op aarde van de ene verschijning van de 12e planeet naar de andere. Verschillende generaties zouden voorbijgaan, de kennis over het lezen van de sterren en wat het 12e planeet koningschap van hen verwachtte, ging van ouder op kind. Gewetensvolle ouders, ouder en zeker om te sterven voordat hun nageslacht kon terugkeren naar de thuisplaneet waar ze de koningsstatus hadden, bouwden een navigatiesysteem dat oerdegelijk en zeker was – de Reuzenpiramides.

Zouden de piramides kunnen dienen als gidsen voor de aanstaande terugkeer van de gigantische komeet, de 12e planeet? Veel poolverschuivingen hebben plaatsgevonden sinds ze werden gebouwd, elke keer dat de aardkorst in nieuwe posities gleed. De legende wil dat de gigantische piramides oorspronkelijk in de buurt van het Orion Star-systeem wezen, en die legendes zijn trouw gebleven aan hun oorsprong. Waar dit de oorspronkelijke puntconvergentie is, de plek waar de gigantische komeet voor het eerst opdoemt, fungeren de gigantische piramides niet langer als een gids in deze kwestie.

Lamassu Assyrian civilization Iraq

Er is een gerucht dat de Giant Pyramids rechtstreeks N / S wijzen, ik heb op internet gezocht naar feiten om dit gerucht te onderbouwen en kon er geen vinden.
Wat ik wel vond was documentatie die stelde dat de piramides min of meer N / S-uitgelijnd waren, wat verre van nauwkeurig uitgelijnde N / S was.
Reuzenpiramides houden aanwijzingen dat het astronomische apparaten waren.

ZetaTalk: Secret Chamber , geschreven op 15 november 1995
Alle soorten geruchten zijn er in overvloed over de Grote Piramides, sommige waar, sommige vals. Het is bekend dat er een verborgen kamer bestaat, alleen toegankelijk via een tunnel zo smal dat deze door een rat kan worden afgelegd, maar toch zo recht en lang dat het alleen voor waarneming had kunnen worden gebruikt.

De kamer heeft geen andere ingang en was nooit bedoeld om een ​​solide object te bevatten. Een vloeistof, samengevoegd in het ondiepe bassin en licht alleen naar buiten reflecterend wanneer licht door de lange tunnel in die bepaalde hoek wordt getoond – het licht van de naderende 12e planeet.

Verschillende andere zichttunnels, die nog niet zijn ontdekt, vingen het gereflecteerde licht op. De vloeistof verdampte natuurlijk in de loop van de tijd en liet alleen de puzzel achter.

Monumenten

De Spinix was ook in handen van de Annunaki.

ZetaTalk: Sphinx , geschreven op 15 juli 1995
De Sphinx is een voorbeeld van een mooie grafkamer, een soort mausoleum, gebouwd door bezoekers van de 12e planeet die bezig waren met de jacht op leeuwen. Het graf was bedoeld voor een grote en krachtige man die lang in de kring van jagers stond en allen voelde dat zijn graf bewaakt door een van zijn veroveringen een passende verklaring over zijn capaciteiten en macht had.

Zoals vaak het geval is in de zaken van de mens, gingen deze plannen mis, omdat hij door een rivaal werd afgeslacht en geheel onbegraven werd, zijn lichaam rot onder de zon, ongetwijfeld opgegeten door leeuwen.

Reuzen, als Ancient Gods

Being reuzen, vergeleken met de mens, en technisch gezien zo geavanceerd als de mensheid vandaag is, beschouwde de primitieve mens de Annunaki als goden.
Zoals de ijzeren pakken gedragen door ridders tijdens de middeleeuwen laten zien, had de mens in de oude dagen niet de status die hij vandaag heeft.
Dit kan te wijten zijn aan voeding, omdat het pas onlangs leek te veranderen.
Er is een blokhut in de buurt van waar ik woon met een deuropening van slechts ongeveer 5 voet lang.
Dus voor de primitieve mens, zou een 8 voet lange Annunaki inderdaad een reus zijn.

ZetaTalk: Ancient Gods , geschreven op 15 juli 1997
Het is niet toevallig dat de hominoïde inwoners van de 12e planeet eruit zien en zich kleden als Griekse goden, de goden van de berg Olympus, omdat ze één en dezelfde zijn. Mythologische verhalen over het gooien van bliksemschichten en reizen door de wolken waren gebaseerd op de technologische prestaties van deze bezoekers van de 12e planeet, die het moderne equivalent van lasers onder de knie hadden en een individu transporteerden via een raketbooster op de rug.

Voor de primitieve mensen, die nauwelijks tot de taille van de omsnoerende, knappe reuzen kwamen, waren zij goden. De Griekse goden zijn naar verluidt jaloers en toornig aan de ene kant, en vriendelijk en mentoring aan de andere kant – een beetje zoals mensen. Natuurlijk waren ze geen goden, net zomin als de mensen van vandaag, maar hun zeer menselijke prestaties worden nog steeds met ontzag gerapporteerd.

De legendes in veel menselijke culturen met betrekking tot de uitbuiting van de gigantische hominoïden uit de 12e planeet zijn niet in het minst te wijten aan de rigide regels die deze bezoekers hadden met betrekking tot kruising met de mensen die ze als virtuele slaven gebruikten. Op deze manier apart gehouden van mensen, behielden ze hun voorsprong, omdat ze verreweg de grootste, de technologisch meest geavanceerde en de slimste hominoïde race waren die er was.

In die tijd evolueerden mensen uit het stadium van de grotmens, met slechts af en toe een genie geboren in de puur menselijke stammen. Tijdens de evolutie van elke soort, wordt de intelligentie geleidelijk verhoogd als gevolg van genetische selectie, de slimmere individuen geven hun genetica door vanwege hun vermogen om gevaar te ontwijken en de omstandigheden om hen heen te manipuleren.

De verschillen tussen mensen en bezoekers van de 12e planeet waren dus groot en significant. De verhalen gegenereerd door deze lange, statige reuzen zijn bijna eindeloos in de menselijke mythologie, maar kunnen worden herkend en onderscheiden van verhalen gebaseerd op louter mensen, door verschillende onderscheidende eigenschappen: * De goden waren hominoïde in uiterlijk. Alleen mensen worden niet door andere mensen tot goden verheven, ondanks culturen die tijdelijk en op betuttelende wijze een regerende menselijke koning of leider een god noemen. * De hominoïden waren woest en veeleisend in de behandeling van hun menselijke slaven, ze uitvoerend voor triviale overtredingen als voorbeelden en meedogenloos, ongeacht hoe triviaal de beledigingen of de verontschuldigingen.

محمد العبادي (@Alabadi_IQ) | تويتر

* Ze hadden technologie die voor de leeftijd wonderbaarlijk leek, zoals de mogelijkheid om bliksemschichten te gooien, of boven de grond te drijven, of op te stijgen in raketschepen, of een operatie uit te voeren en de patiënt te laten leven.
* Ze leefden gescheiden van de mens, in afzonderlijke wijken of dorpen, maar bezochten hun menselijke slaven vaak genoeg dat de slaven zichzelf niet in staat achtten te ontsnappen, in slavernij zonder fysieke banden.

Oude Egyptische goden, oude Babylonische goden, de Vizigoten van Duitsland, oude Maya- en Inca-goden, zijn bijna voor een bepaald individu uit de 12e planeet royalty, gestationeerd op aarde om toezicht te houden op mijnbouwactiviteiten.

Verhalen over oude rebellen, bekend om hun gestalte en moed in de strijd, zijn ook vaak gedeeltelijk gebaseerd op het erfgoed van deze bezoekers, omdat de rebel meestal wat genetica droeg van de verkrachting van een vrouwelijke slaaf die op de een of andere manier wist te ontsnappen en haar te dragen extra grote baby leeft.

De erfenis van vandaag is genetisch uitbetaald in de landen van het Midden-Oosten, de Germaanse landen en de Zuidzee, en is herkenbaar in die mensen die tegelijkertijd een grote gestalte, een woest humeur en sterke spieren hebben. In plaats van als goden te worden beschouwd, worden ze vaak als criminelen beschouwd.

David, van het verhaal van David en Goliath, was zo’n halfbloed en was dus niet slechts een man die een van deze reuzen uitdaagde.

ZetaTalk: King David , geschreven op 15 juli 1997
Zoals veel mensen die genen droegen die afkomstig waren van de gigantische hominoïden van de 12e planeet, werd koning David enorm bewonderd om zijn kracht en moed. Dat hij een van deze reuzen op zich nam in de historische strijd tussen David en Goliath is niet verwonderlijk, omdat hij een persoonlijke haat had voor hun overheersing, geleerd op de knie van zijn moeder.

Vrouwelijke slaven, die in slavernij werden gehouden om meer te handelen dan koks en dienstmeisjes, werden af ​​en toe zwanger door de brutale en fel sterke soldaten die in dienst van de mijnvoorposten werkten, de 12e planeetheersers die routinematig werden geplaatst tijdens elke periodieke passage van de 12e Planeet door het zonnestelsel.

Gekozen voor hun niet aflatende brutaliteit in de lijn van hun plicht, werden deze soldaten gebruikt om de menselijke slaven die de mijnen werkten in de rij te houden, en vertoonden zelden enige tederheid, zelfs niet aan hun geliefden. Meestal stierf een geïmpregneerde slavin tijdens de bevalling, niet in staat om een ​​te grote baby te bevallen en haar baby mee te nemen.

In zeldzame gevallen overleefden halfrassen, vaak zonder hun moeders die doodbloeden of onherstelbaar werden gescheurd. Davids moeder droeg, net als hij, genen van een halfbloed en had dus de heupen om het product van verkrachting en leven te dragen.

Afgezien van de grote kracht en onverschrokken moed die eigenschappen zijn van de gigantische hominoïden van de 12e planeet, hebben ze een doelgerichtheid wanneer ze in woede worden opgewekt. Zo werd hij een leider van de onderdrukten en werd hij zeer in acht genomen, deze eerbied uitgedrukt in toewijding aan zijn symbool, de Jodenster. Zijn afstamming, het Huis van David, stond vooral bekend om zijn moedig leiderschap.

De visigoten van Duitsland waren een ander voorbeeld van het stempel dat deze reuzen hadden op de culturen die ze bezochten.

ZetaTalk: Visigoths , geschreven op 15 april 1996
[Waren] de gigantische hominoïden uit de 12e planeet de inspiratie voor de Viking-goden of verhalen van de Germaanse Visigoten? De Viking-goden en Visigoten waren fel en trokken zich niet terug nadat een conflict was begonnen. Wat deden deze gigantische hominoïden in Noord-Europa? Onderzoekend, op dezelfde manier die hen naar Zuid-Amerika bracht en vandaar over de Stille Oceaan. Ze zochten naar goud en gingen overal prospectie.

Reuzen
محمد العبادي (@Alabadi_IQ) | تويتر
Zouden dit de Nefilm van de Bijbel kunnen zijn, die vanuit de hemel op aarde is gevallen?
Per Zecharia Sitchin, een en dezelfde.

Interview met Zecharia Sitchen: An Introduction
Electronic Magazine , nummer 17
ZS: Wie waren de Nefilim, die worden genoemd in Genesis, hoofdstuk zes, als de zonen van de goden die de dochters van de mens huwden in de dagen vóór de grote vloed, de zondvloed. Het woord Nefilim wordt gewoonlijk, of werd vroeger, vertaald als ‘reuzen’. En ik ben er zeker van dat u en uw lezers bekend zijn met citaten en zondagse predikingen, enz., Dat dat de dagen waren toen er reuzen op aarde waren. Ik betwijfelde deze interpretatie als een kind op school, en ik kreeg er een berisping voor omdat de leraar zei “je vraagt ​​de Bijbel niet.” Maar ik betwijfelde de Bijbel niet, ik betwijfelde een interpretatie die onnauwkeurig leek, omdat het woord, Nefilim, de naam waaronder die buitengewone wezens, “de zonen van de goden” bekend waren, letterlijk betekent: “Degenen die zijn gekomen om aarde vanuit de hemel. “

CL: Van het Hebreeuwse woord Nafal, wat “val” betekent?

ZS: Juist. Val, kom naar beneden, daal af. Dus wat betekende het? Dit leidde me tot bijbelstudies en vervolgens tot mythologie en archeologie en alle andere onderwerpen, inclusief de studie van oude talen, die mijn opleiding en beroep werden. Dus mijn onderzoek en mijn besluit om erover te schrijven begon met een vraag: Wie waren de Nefilim? Alle oude geschriften, de Bijbel, de Griekse mythen, de Egyptische mythe en teksten, de piramideteksten, alles, leidden tot de Sumeriërs, wier beschaving de eerste bekende was zesduizend jaar geleden. Ik concentreerde me op Sumer, de bron van deze legendes en mythen en teksten en informatie. Ik leerde de spijkerschrift Sumerische teksten lezen en kwam op hun aanhoudende en herhaalde verklaringen dat die wezens, die de Sumeriërs Anunnaki noemden, naar de aarde kwamen van een planeet die Nibiru heette.

Mythen

Waar veel mythen over de Annunaki een basis hebben, doen vele anderen dat NIET.
Velen waren gebaseerd op swagger en opscheppen of gewoon een misverstand van hun geschreven of gesproken woord. Niet veel anders dan onze eigen menselijke culturen, zo lijkt het.

Ze hadden bijvoorbeeld een normale levensduur en hadden GEEN fontein van de jeugd.

ZetaTalk: Long Life , geschreven op 15 februari 2002
De kwestie van de Annunaki die duizenden jaren leeft, is een misverstand. Toen ze op aarde werden geplaatst voor een mijnoperatie, verwachtten ze, als cultuur en als koninklijke familie, dat ze zo lang zouden leven, tot de volgende passage. Poëzie, verkeerd begrepen.

De bezoekers van de 12e planeet droegen tijdens hun lange reizen naar de aarde een plant met geneeskrachtige eigenschappen, afkomstig uit de 12e planeet. Ze groeiden dit in speciale tuinen, beschermd tegen de intensiteit van de zon. Deze plant zou zijn celstructuur, een soort groeihormoonstimulans, kunnen vernieuwen. Ze namen dit stimulerende middel in de vorm van een bad, gedrenkt in de plant.

Bekend om te verjongen, gaf het aanleiding tot de legende van de Fontein van de Jeugd, maar dit is veel overdreven. In feite vertraagde het alleen maar een degeneratieve ziekte waar de getransplanteerde hominoïde op aarde aan leed.

Ze hebben bijvoorbeeld de mens NIET genetisch gemanipuleerd, maar wel aan genetische manipulatie gesleuteld, zoals de mensheid tegenwoordig doet.

ZetaTalk: Birth of Man , geschreven op 15 februari 2002
Als het grootste en sterkste hominoïdenras op aarde in die tijd, waren de gigantische hominoïden van de 12e planeet begrijpelijkerwijs arrogant over de effecten die hun genetica had op de mensen waarmee ze fokten. Er waren nog twee lijnen van hominoïden over om de mijnoperaties tussen passages van de 12e planeet uit te voeren – royalty’s en soldaten.

De royalty’s kruisten elkaar in, met behoud van de zuiverheid van hun genetica, omdat zonder deze zuiverheid hun lijn zou moeten uitsterven bij terugkeer naar hun thuisplaneet. De soldaten hadden vrouwen uit de lagere klasse van de 12e planeet tot hun beschikking als seksuele partners, maar kozen er vaak voor om harems van menselijke seksslavinnen van alle leeftijden en van beide geslachten te maken en te onderhouden.

Meestal stierven de nakomelingen tijdens de bevalling, vanwege de grote omvang van de zuigelingen, maar degenen die leefden droegen genetica van de vader, wat aanleiding gaf tot de legende dat deze hominoïden het menselijk ras creëerden, wat gewoon niet waar is.

De gigantische hominoïden van de 12e planeet hebben de mens niet genetisch gemodificeerd. Ze speelden met genetica, en dus is het gerucht begonnen. Deze gigantische hominoïden experimenteerden met genetica, net zoals mensen nu enthousiast deze activiteit omarmen, omdat ze op evolutionaire schaal iets voor waren op mensen.

Dus toen ze speelden met het idee van wat genetica kon brengen, doodling met de mogelijke samenvoeging van dierlijke en menselijke soorten, werd dit letterlijk genomen door de mensen die deze doodles nu ontdekken. Mensen krabbelen, maken foto’s van adelaars met bliksemschichten in hun klauwen. Betekent dit dat toekomstige generaties deze tekeningen moeten vinden en ze letterlijk moeten nemen?

Dit waren afbeeldingen van een fascinatie voor de mogelijkheid van wat genetische manipulatie zou kunnen creëren. De mensheid is niet geschapen door deze hominoïden, maar door anderen die de genetische manipulatie hebben uitgevoerd, en deze onjuiste mythe moet tot rust worden gebracht.

Wreed bewind

Gate of Nations at Persepolis (artist representation)
Als slavenmeesters gebruikten de Annunaki wreedheid om hun slaven te beheersen.
Dit is ook van legende.
Kloppende harten uit kisten gescheurd en weergegeven in het gezicht van het nog levende slachtoffer.

ZetaTalk: Mayan and Incan , geschreven op 15 augustus 1995
Hoog in de bergen van Zuid-Amerika staan ​​sporen van oude beschavingen met overeenkomsten met de oude Egyptische beschaving. Structuren gebouwd met grote blokken steen nauw bijgesneden en past op vrijwel dezelfde manier als de Grote Piramides. Ruimtepoorten op hoge bergplateaus, die duidelijk vanuit de ruimte te zien zijn, maar nauwelijks te onderscheiden op de grond.

In de stomende jungles verder naar het noorden liggen de contouren van steden, verlaten zonder bekende reden. Het land is vruchtbaar, de watervoorziening ruim, maar ze liggen onbeheerd en onbewoond. De legende wil dat menselijke offers boven op piramide-achtige platforms werden gebracht, harten uit de kisten van de levenden werden gerukt, maar er zijn geen sporen van deze praktijken bij de lokale volkeren.

Mensenoffers waren nooit een inheemse praktijk, omdat deze grimmige strafmethode alleen door de dominante bezoekers werd gebruikt om hun restieve menselijke slaven in de rij te houden.

Een stad vernietigen als wraak voor een enkele groepsverkrachting.

ZetaTalk: Sodom en Gomorra , geschreven op 15 oktober 1995
Voorafgaand aan de opgenomen geschiedenis waren er veel drama’s die hun plaats in de geschiedenis hebben verdiend door hun impact. Ze waren zo onder de indruk van degenen die ze hebben meegemaakt dat het verhaal eindeloos werd herhaald, totdat het tijdperk van de geregistreerde geschiedenis arriveerde. Omdat deze drama’s plaatsvonden voordat klokken en kalenders werden gebruikt, is niemand zeker van de datum, maar de omstandigheden, vaak verteld op allegorie wijze, kwamen over het algemeen intact. Dat is het geval met het verhaal van Sodom en Gomorra, de stad van zonde vernietigd, zo gaat het verhaal, door de hand van God. Dit verhaal heeft eigenlijk een basis.

Sodom en Gomorra waren twee vrij kleine steden in de dorre landen van het Midden-Oosten. In die tijd was sodomie een gangbare praktijk bij mannen zonder partner. Jonge jongens werden gestuurd om op de kuddes te letten en leerden van de oudere jongens hoe ze de schapen en geiten moesten gebruiken die ze hadden om seksuele spanning te verlichten. Vanaf daar was het een korte stap om elkaar te gebruiken in de steden, en niemand dacht er veel over na. Een plezier onder vrienden.

Zo was de situatie in Sodom en Gomorra, in de tijd dat bezoekers van de 12e planeet de aarde bewandelden. Deze bezoekers omsluiten knappe hominoïden, die zelf hun seksuele partners kiezen zoals zij dat nodig achten, en op geen enkele manier onderdanig waren aan de nietige mensen die zij in het algemeen als hun dienaren en slaven beschouwden.

In Sodom en Gomorra was de praktijk van sodomie vergezeld door overheersingsspellen, [en] was baldadig geworden, met verschillende stoere dachten dat ze geen partij hadden. Een enkele 12e Planet-hominoïde, die met zijn gevolg reisde, werd in de buurt van deze steden verkracht door een bende die geen nee zou willen als antwoord, en de gevolgen waren wreed. De bezoekers van de 12e planeet hadden de bom en gebruikten deze.

Zakenpartners werden van tevoren gewaarschuwd, maar kregen nauwelijks genoeg tijd om te vertrekken. Geen tijd voor afscheid of zelfs een laatste laatste blik, maar de vrouw van één zakenpartner deed precies dat. Ze bleef hangen, wilde het huis waar ze van hield niet verlaten en begreep de omstandigheden niet echt.

Toen de bom explodeerde, staarde ze naar de stad en stond in de rij van de explosie in plaats van over de heuvel, en was in wezen verdampt waar ze stond. De legende verklaarde haar verbrande en verharde overblijfselen, grijs van het fijne stof van de neerslag, als een zoutpilaar.

Intimiderende hoofduitrusting, onlangs te zien in de film Stargate.

Sobekayu, Ankharet

ZetaTalk: Dogon Tribe , geschreven op 15 augustus 1995
Er is veel geschreven over de Dogon-stam en hun kennis van de sterren. Zo’n eenvoudige mensen, zelfs vandaag nog buiten het industriële tijdperk gehouden. Hoe zijn ze aan deze informatie gekomen?

Hun bezoekers kwamen uit de 12e planeet, die toen al geavanceerde kennis van de sterren had toen ze hun reizen door hen uitzetten om hun plaats in de ruimte te leren kennen, net zoals oude mariniers zich aan de sterren hielden om te weten welke plaats ze op de uitgestrekte innamen oceanen.

De hondenkoppen die door deze bezoekers als maskers werden gedragen, waren een gebruikelijke truc, af en toe verwisseld voor de hoofden van vogels of slangen. Onder invloed van degenen die zich in de Service-to-Self-oriëntatie bevonden, ontdekten ze dat deze maskers hen hielpen de kleine mensen die ze tegenkwamen angst aan te jagen, omdat hun uitdrukkingen niet konden worden gelezen.

Goud

De Annunaki had goud nodig voor hun thuisplaneet om de hitte en het licht vast te houden dat in de atmosfeer terugkaatste.
Hun thuisplaneet, Planet X, ook wel de 12e planeet genoemd, is een smeulende bruine dwerg, noch een planeet, noch een zon, met een langzaam genoeg smeuler die hitte en licht genereert, maar niet in de mate dat leven niet mogelijk is.

ZetaTalk: 12th Planet Glow , geschreven op 15 juli 1995
De 12e planeet heeft zowel warmte als licht, gegenereerd vanuit de kern. Het leven op de 12e planeet, dat wordt bewoond door een grote hominoïde die niet van mensen te onderscheiden is, behalve door zijn grootte, beleeft een continue dag. Het leven dat zich daar heeft ontwikkeld, slaapt niet, maar rust.

Het licht diffundeert in de atmosfeer en keert terug naar het landoppervlak, maar komt uit de kern tevoorschijn om alleen met de atmosfeer te communiceren via het oppervlak van de diepe oceanen, die het grootste deel van het oppervlak van de planeet bedekken. Je zou dit kunnen vergelijken met vulkanische activiteit, waar de aarde verschillende plaatsen heeft, zowel boven de grond als onder de oceanen die gesmolten lava sijpelen. Precies zo heeft de 12e planeet plaatsen waar de gesmolten en karnende substantie in zijn kern naar de oppervlakte ontsnapt.

Op de 12e planeet diffundeert de afgegeven warmte in alle richtingen, dus het oppervlak van de planeet is warm maar niet heet. Je voeten zouden niet blazen, maar ze kunnen koel aanvoelen op plaatsen waar de rotslagen geen goede doorgang bieden voor warmte, als je die planeet bezoekt. Licht ontsnapt alleen aan de kern waar zich in wezen vulkanische activiteit onder water voordoet.

Hun zoektocht naar goud, en de waarde die zij eraan hechtten, is de reden waarom mensen tegenwoordig zoveel waarde hechten aan, en aanleiding gaf tot veel legendes.

Cabana Das Panteras

ZetaTalk: El Dorado , geschreven op 15 oktober 1995
De obsessie met goud is niet natuurlijk voor de mens, het is een gewoonte die de mensheid heeft opgepikt van de bezoekers van de 12e planeet. Hoe zit het met goud dat het zo gekoesterd wordt? Platina is net zo dof, zilver en koper als kneedbaar, en toch wordt goud geaccepteerd als een kostbaarder metaal dan anderen, wenselijker, een metaal om voor te sterven.

Deze houding ten opzichte van goud, doorgegeven als een erfenis van generatie op generatie, was onder de indruk van de mensheid van degenen die goud moesten hebben en aarzelde niet om ervoor te moorden. Waar de mensheid goud gebruikt als versiering of als ruilmiddel, verzamelden de bezoekers van de 12e planeet goud om te overleven.

Hun thuisplaneet, op zijn lange baan in de ruimte, wordt blootgesteld aan atmosferische slijtage van de aarde en de andere planeten op meer bezadigde banen rond de zon lijden niet. De 12e planeet verliest hier en daar regelmatig de atmosfeer, en waar dit kan worden herbouwd uit zijn overvloedige oceanen, omdat het in feite een waterplaneet is, raken bepaalde elementen uitgeput.

Moleculen in de atmosfeer, die goud bevatten, zijn nodig om de warmte en het licht dat de planeet genereert vast te houden, om de warmte en het licht in wezen terug naar het oppervlak te laten stuiteren, omdat zonder deze op goud gebaseerde moleculen de planeet dimt en afkoelt.

Zo kwamen de bezoekers van de 12e planeet naar de aarde op zoek, een mijnmissie, en waren ze van plan de aarde van zijn relatief overvloedige goud te verkrachten en zijn primitieve hominoïden, mensen, als slaven te gebruiken.

Het was al vroeg onder de indruk van de mensheid dat goud aan de heerser toekwam, en de dood viel aan degene die hem oppotte of achterhield. El Dorado, de verloren City of Gold, was een verzamelplaats waar de ruimteschepen die als shuttles werden gebruikt, op het juiste moment werden geladen en naar boven gestuurd. Sinds deze tijd slechts eenmaal per 3,657 jaar arriveerde, lag er gemiddeld veel goud op elkaar.

Lang nadat de bezoekers van de 12e planeet de aarde hadden verlaten, zochten de mensen die de verhalen hadden gehoord van degenen die leveringen aan El Dorado hadden afgelegd, naar deze stad van goud. Ze zoeken nog steeds. De ruïnes worden echter, als ze herhaaldelijk zijn ontdekt, niet herkend omdat er geen goud is. Waarom zouden deze bezoekers, zo wanhopig voor wat in wezen een levengevend metaal was, er iets achterlaten?

Mars

waren en zijn de Annunaki op Mars?
Ze waren zeker in het verleden, mijnbouw daar naar goud zoals ze uiteindelijk op aarde deden, en bewijs achterlatend van hun aanwezigheid, zoals ze op aarde hadden.

ZetaTalk: Structures on Mars , geschreven door 15 juli 1995
Er zijn overblijfselen van een oude beschaving op Mars die ooit ook de aarde koloniseerde. Degenen die deze zaak academisch nastreven, zijn niet van de baan en erkennen de overeenkomsten tussen deze structuren en die van het oude Egypte. Het is niet in de verbeelding van de mens dat sommige van de structuren op aarde, zoals de gigantische piramides en de sfinx, doen denken aan structuren op Mars. Dezelfde groep, hetzelfde handwerk. Ze hielden ervan om een ​​verklaring achter te laten, en hebben. Er wordt gespeculeerd dat het gezicht op Mars en nabijgelegen piramides werden gebruikt als astronomische markeringen, en dit was inderdaad hun voornaamste doel. Ze wilden een onmiskenbare marker die te zien was bij het naderen, omdat het oppervlak van Mars weinig onderscheidende kenmerken heeft.

Afbeeldingen gemaakt door de vele sondes die NASA naar Mars heeft gestuurd, bevestigen dit, en documenteren het Gezicht op Mars en de netachtige stadsstraat en aquaductcontouren, hoewel NASA energiek heeft gewerkt om deze informatie te onderdrukken.

The Culture and Epics of the Ancient Civilization of Sumeria Of The Anunnaki In Mesopotamia

NASA maakt 20.000 afbeeldingen van Mars beschikbaar op Internet
Associated Press , 23 mei 2000
NASA heeft meer dan 20.000 afbeeldingen van Mars beschikbaar gesteld als een webgebaseerd fotoalbum. De foto’s die zijn gemaakt door de baan van Mars Global Surveyor vormen de grootste eenmalige release van afbeeldingen voor elke planeet in de geschiedenis van de verkenning van het zonnestelsel.

Het archief bestrijkt één Marsjaar, 687 aardse dagen, beginnend in september 1997 en strekkend tot augustus 1999. Met de release kan iedereen met internettoegang Mars op dezelfde manier verkennen als planetaire onderzoekers. Mars Global Surveyor voltooide meer dan 5.000 banen van de Rode Planeet.

Ah, maar hoeveel van die 20.000 afbeeldingen waren van het betwiste gezicht op Mars, of andere vermoedelijke door mensen gemaakte oriëntatiepunten?
Ondanks de intense druk op NASA om het gebied te filmen, werd alles MAAR de Cydonia-regio in beeld gebracht.

De mysterieuze structuren die het bewijs van NASA over het leven op Mars kunnen
opvoeren 17 augustus 1996 uit de 
Daily Mail – Londen
Bestverkopende auteur Graham Hancock, wiens boek, Fingerprints of the Gods, het publicatieverschijnsel van [1995] was, gelooft dat er bewijs is om [de theorie dat] monumentale structuren op [Mar’s die] 20 jaar lang mystieke wetenschappers hebben [zijn] ] de overblijfselen van een grote beschaving.

[Deze] structuren, gedetecteerd in NASA-videobeelden teruggestuurd door de Viking Orbiter in 1976, zijn sindsdien nooit meer gefotografeerd, maar zijn de focus van een groeiende controverse in de afgelopen 20 jaar geworden. Omdat ze verschillende enorme piramides bevatten en een enorm sfinxachtig gezicht.

Carl Sagan drong erop aan dat de komende Amerikaanse en Russische missies naar Mars een speciale inspanning zouden moeten leveren om de piramides en wat sommige mensen het gezicht en de stad noemen veel beter te bekijken.

De stem van wijlen Carl Sagan werd in deze zaak vergezeld door wijlen dr. Tom Van Flandern, die ook aanmoedigde tot nader onderzoek.

Washington, 8 januari 1998 00:07 uur EST
door Michael Woods, Toledo Blade
Het mysterieuze gezicht op Mars is geen optische illusie of een natuurlijk kenmerk op de rode planeet. Dr.Tom Van Flandern kwam tot deze conclusie na nieuwe studies van de regio Cydonia.

Zijn rapport, gepresenteerd op de 191e nationale bijeenkomst van de American Astronomical Society (AAS), trok ongebruikelijke aandacht omdat binnenkort mogelijk nieuwe scherpe afbeeldingen van het gezicht beschikbaar zijn.

Wat deden de Annunaki op Mars? Mijnbouw voor goud.
Ze wasten het erts met oppervlaktewater, stuurden het tijdens dit proces naar ondergrondse grotten, waarbij de basis voor de atmosfeer tijdens het proces werd vernietigd, en daarmee de sporen van vroeger leven op Mars en voormalige meren op Mars die vandaag zijn gevonden.

 

ZetaTalk: Life on Mars , geschreven op 15 juli 1995
Mars is tegenwoordig een dode planeet, maar in het recente verleden was dit niet het geval, zoals blijkt uit de verweerde structuren op Mars die doen denken aan de Grote Piramides en de Sfinx. Sommige leven dragende planeten hebben een sterkere basis dan anderen, bijvoorbeeld dichterbij de warmte van een zon, en meer in het bijzonder een waterplaneet zoals de aarde.

Mars heeft weinig van die kostbare substantie en was een levensdragende planeet alleen waar het vriespunt het water niet had gevangen. De atmosfeer rondom een ​​waterplaneet kan snel weer worden opgebouwd, met name in de componenten die het leven ondersteunen. Op een droge planeet is de atmosfeer broos en elke herbouw neemt meer van het kostbare water weg.

In het verleden leefde Mars het leven op een niveau dat niet anders is dan ons huis in Zeta Reticuli – mos en insecten en wormen. Op dergelijke werelden is er niet genoeg voedsel in de voedselketen om dieren boven dat niveau te ondersteunen, en er komen herhaaldelijk tegenslagen voor. Een insectenetend reptiel kan zijn start krijgen, maar het sterft keer op keer af. Aldus planeten plateau.

Mars kwam ten onder als gevolg van bezoekers van de 12e planeet, die mijnbouwactiviteiten op Mars startten in plaats van de aarde waar grote vleesetende zoogdieren in groten getale rondzwierven. [Planeet X] heeft geen dergelijke carnivoren op het land, en zo groot en gespierd als deze gigantische hominoïde bezoekers zijn, schokten ze bij de gedachte.

Waar de atmosfeer op Mars dun was, was die ruim genoeg, dus de bezoekers begonnen met het gebruik van de watervoorraden die ze konden verzamelen om het erts te wassen waarnaar ze op zoek waren. Hiermee probeerden ze de afvoer op het relatief vlakke oppervlak van Mars te beheersen en deden dat op een gedachteloze manier door afvalwater naar een duiker te leiden.

Zo werd kostbaar water steeds vaker ondergronds gestuurd en werd een reeks gebeurtenissen in gang gezet die niet ongedaan kon worden gemaakt. Het oppervlak van Mars koelde af naarmate de atmosfeer dunner werd en het vriesoppervlak versnelde dit proces. Al snel was de atmosfeer te dun om te ademen, en omdat de 12e planeethorminoïden gewend zijn aan een eeuwige zomer, waren ze niet zo terughoudend om een ​​ijskoude planeet te verlaten.

De aarde zag er nu veelbelovend uit, vooral omdat ze weinig alternatief hadden. Ze bedachten manieren om met de carnivoren om te gaan, in het bijzonder zichzelf te bufferen met menselijke slaven die getraind waren in verdediging. Uiteindelijk, nadat ze vanaf de aarde in quarantaine waren geplaatst, leerden ze hoe ze hun eigen atmosfeer in luchtdichte kamers konden creëren en behouden, en dus verplaatsbaar hebben ze hun mijnactiviteiten binnen het zonnestelsel voortgezet, op deze plek of dat, en zijn hier nog steeds.

De Zeta’s spreken over de maan Phoebus van de Mar, zwaar begiftigd met gouderts, die de Annunaki tot op heden hebben ontgonnen en erin hebben geleefd.
Jet Propulsion Labs van NASA moesten het bewijs van water op Mars toegeven.

Dorus AEba

Organisatie: Jet Propulsion Laboratory
29 juni 1998
Verschillende aanwijzingen uit Pathfinder-gegevens wijzen op een natte en warme vroege geschiedenis op Mars. Het grootste deel van de landingsplaats lijkt te zijn afgezet door grote hoeveelheden water, en de heuvels aan de horizon die bekend staan ​​als Twin Peaks lijken gestroomlijnde eilanden gevormd door water.

Onmiskenbaar water op het oppervlak van Mars, maar waar was het gebleven?
Niet willen toegeven dat hominoïde handen aan het werk waren geweest, het water omgeleid, bleef het een mysterie.

Maan

Terwijl hij op aarde was, gebruikte de Annunaki de maan ook als verzamelpunt en als communicatiehulp.

ZetaTalk: Moon Cities , geschreven op 15 december 1995
Ondanks NASA-ontkenningen zijn alle structuren op de maan niet natuurlijk en ook niet door mensen gemaakt. De maan, zo dicht bij de aarde maar toch vrij van het overbelaste oppervlak en de atmosfeer van de aarde, is door vele buitenaardse groepen gebruikt, en om vele redenen. Momenteel is het een thuis voor degenen in de Service-to-Self, die daar wonen.

Hun huis is echter niet waar mensen over praten, omdat ze op wat de donkere kant van de maan wordt genoemd, nooit zichtbaar zijn vanaf de aarde. In de tijd dat de hominoïde bezoekers van de 12e planeet mijnbouwactiviteiten op de aarde verrichtten, voornamelijk voor goud, gebruikten ze de maan als een communicatiepost, omdat deze vrij was van bewolking en een nauwkeuriger doel door de ruimte mogelijk maakte.

De maan was dus een booster, vergrotende signalen van de aarde verzonden en een duidelijk sterk signaal de ruimte in gestuurd. Deze communicatie ging naar hun mijnactiviteiten op Mars, maar vooral naar hun thuisplaneet toen deze naderde, omdat de mogelijkheid voor contact met thuis niet mocht worden gemist.

De scherven van communicatiekristallen – verlaten en inactief maar veroorzaken tegenwoordig nogal wat opschudding bij mensen.

Ja, ze gebruikten kristallen voor communicatie.

ZetaTalk: Tetrahedral Crystals , geschreven op 15 juli 1995
Het is niet je verbeelding dat je tetraëdrische vormen op de maan ziet, en de vage omtrek daarvan op het geërodeerde oppervlak van Mars. Ja, ze zijn er en ja, ze hadden in het verleden een doel. Het zijn geen inactieve structuren, zonder hergebruik in de nabije toekomst.

Waar werden ze voor gebruikt en zit er magie in de vorm? De vorm is belangrijk, omdat deze functioneel is. Grote kristallen zijn gebruikt om de communicatie in het verleden van de aarde te stimuleren. De tetraëdrische vorm zorgde eenvoudigweg voor de best gerichte emissie, wanneer energie op alle omtrekoppervlakken werd toegepast en in het midden convergeerde.

Dit was een van de dingen die de verbaasde astronauten opmerkten toen ze van boord gingen op de maan. Dit onderwerp krijgt veel pers en veel speculatie, omdat de geruchten kunnen worden ondersteund door vage beelden in amateur-telescopen.

De Arc of the Covenant was in feite zo’n communicatieapparaat, waardoor de stem van God uit de Arc leek te komen.

Zetatalk: Ark of the Covenant , geschreven op 15 juli 1995
De Ark van het Verbond was een apparaat dat werd gebruikt voor communicatie door leden van de 12e planeet. Ze vonden het element goud op vele manieren nuttig en behandelden het op een aanbiddelijke manier door goud te verheffen tot de status van een god – de god van communicatie.

Kristallen zijn ook zo gebruikt door deze race, als communicatieboosters. Vanwege het ontzag en de eerbied rondom de ark, zagen primitieve mensen de ark als een toetssteen van de goden, vooral toen de stem van wat zij als een god beschouwden, voortschoot.

[Hominoïden] van de 12 Planeet zouden het Verbond binnengaan, stemmen zouden verschijnen, en dan zouden ze vertrekken, nadat ze hun instructies hadden gekregen. Dit was toch van God de Almachtige! De ark zelf werd behandeld als een heilig object, omdat het werd gewaardeerd en levens werden opgeofferd als het op enigerlei wijze werd mishandeld.

Zoals de meeste objecten die slecht worden begrepen, maar magisch lijken, verwierf de Ark van het Verbond een reputatie die zijn ware waarde overtrof. De ark werd uiteindelijk afgebroken en het goud werd hergebruikt door de mensen die het bouwden en begrepen dat het helemaal niet heilig was. Mensen, arme, misleide zielen, zijn nog steeds op zoek naar deze verloren ark en kunnen er voor altijd uitzien.

"The Mediator" by Tom Kidd - Alluring-Architecture, Structures of the Imagination.

Quarantaine

Er zijn veel internetgeruchten dat de Annunaki als veroveraars naar de aarde zullen terugkeren.
Ze bevinden zich nauwelijks in quarantaine en dergelijke pogingen zullen niet slagen.
Op dezelfde manier worden wij op aarde van hen in quarantaine geplaatst, en dus het falen van zoveel sondes van Mar, of de pogingen om planeet X, hun thuisplaneet, te vernietigen om het van zijn pad af te leiden.

ZetaTalk: Conquest , geschreven op 15 februari 2002
Ze kunnen op dit moment niet naar de aarde pendelen, omdat de Council of Worlds van mening is dat ze interferentie met je vrije wil vormen omdat hun interactie met mensen voortkwam uit hun agenda voor verovering. De quarantaine is enkele duizenden jaren geleden in gebruik genomen, maar in je recente verleden is het dicht genoeg dat contact in je legendes blijft.

Ze hebben geen plannen, ondanks angst onder de mensen die beweren in contact te zijn met deze mensen, om terug te keren naar de aarde, die zij als een moeras beschouwen. De aarde is in hun geheugen vol carnivoren, rebellerende slaven en ongelukken met betrekking tot wild weer. Nu de mensheid over technologie beschikt, een feit dat niet kan worden ontkend vanwege sondes die zijn rondgestuurd en waarvoor hun mijnoperatie op Mars nodig is om ze neer te schieten wanneer ze te dichtbij komen, zijn ze zelfs minder geneigd om te bezoeken.

De Annunaki kregen in het verleden ook slagen om hun invloed op aarde te verminderen.
Een goed voorbeeld, Atlantis.

ZetaTalk: Lemuria & Atlantis , geschreven op 15 juni 1997

Atlantis was land in de buurt van het huidige continent van Europa, dat de Atlantische Oceaan in werd getrokken tijdens de continentale scheur die gewelddadige poolverschuivingen begeleidde en dus dramatisch onder de zee verdween. Deze ondergang werd bijgestaan ​​door buitenaardse wezens, die gebruik maakten van de natuurlijke ramp om de balans in spirituele oriëntatie aan te passen die de ontwikkeling van menselijke geesten beïnvloedde, in overeenstemming met een beslissing van de Council of Worlds dat een dergelijke aanpassing nodig was.

Atlantis was in wezen binnengevallen door de gigantische hominoïden van de 12e planeet, die voorafgaand aan de quarantaine die nu van kracht is, gewoon als een ander hominoïde ras binnen je zonnestelsel werden beschouwd. Interacties tussen mensen en deze hominoïden mochten doorgaan zonder inmenging, maar toenemende slavernij van mensen door deze gigantische hominoïden zorgde ervoor dat de balans werd overgehaald, zodat mensen steeds minder vrij waren om hun oriëntatie te kiezen op basis van hun ware gevoelens en steeds meer beïnvloed door gevoelens van hulpeloosheid . Daarom was een aanpassing vereist.

Dus, in quarantaine, door de passage op hun thuisplaneet, wat zal de Annunaki ervaren tijdens de passage, die een verwoestende poolverschuiving hier op aarde veroorzaakt?

ZetaTalk: Roller Coaster Ride , geschreven op 15 april 1997
Aangezien de passage van de 12e planeet zo verwoestend is voor de aarde, hoe moet de rit zijn voor de gigantische hominoïden die op het oppervlak van de 12e planeet leven?

Tijdens de passage gebruiken de hominoïden de geschiedenis als een gids, aangezien degenen die de passage het laatst hebben meegemaakt, al lang dood zijn. Deze geschiedenis is vastgelegd als astronomische termen, dus het zien van het zonnestelsel en het bevestigen van de banen van de planeten is geruststellend voor degenen die misschien nerveus zijn over de komende passage.

In feite wordt de passage niet anders gezien dan een vakantie, waar grote drama’s worden gespeeld voor de ogen van het rapt publiek. Wanneer ze de aarde passeren, kunnen ze visueel de poolverschuiving zien terwijl deze zich voordoet, een fenomeen dat rapt menigten trekt net als een zonsverduistering door de maan doet op aarde. Bliksemstormen doen zich in hun bovenste atmosfeer voor tijdens de passage, vuurwerk wordt zelden gezien in hun kalme wereld.

De passage is dus meer een feestdag dan een gevreesde situatie. Degenen met empathie voor de menselijke bevolking van de aarde treuren echter, maar er is nauwelijks iets dat ze kunnen doen aan wat er op aarde gebeurt. Ze kunnen hun planeet niet meer sturen dan de mensheid.

https://zetatalk.com/index/blog0926.htm
Igreja de Lirion (Sala da Magia/Subsolo)

Je hebt samen een god afgeslacht.
Met zijn persoonlijkheid
heb ik je zware werk weggenomen.
Ik heb je zwoegen opgelegd aan de mens.

In de klei zullen God en mens
gebonden zijn,
aan een eenheid samengebracht;
Zodat tot het einde der dagen
het vlees en de ziel
die in een god zijn gerijpt –
die ziel in bloedverwantschap gebonden is.

Logische vertaling;

Vanuit het dna van een goddelijke (buitenaardse Anunnaki)
met zijn karakter en zijn, heb ik het zware werk voor jullie weggenomen door de mens te maken (Adam) die het zware werk wel kan doen omdat hij sterker is dan wij.
In de grond zal de mens en de Goden gelijk zijn aan elkaar, qua vlees en bloed en ziel.
Zij zijn samen 1.
Deze ziel is in bloedverwantschap als in familie aan elkaar verbonden.

Het Hebreeuwse woord voor engel is mal’ak en het Grieks is angelos (u kunt hier zien waar we ons Engelse woord vandaan halen.) Deze woorden betekenen beide hetzelfde: “boodschapper”.

Eenvoudig gezegd zijn engelen boodschappers (en soldaten) van God.

We moeten ons ook realiseren dat engelen zoveel meer zijn dan onze persoonlijke lijfwachten ( Daniel 6:22 ). Ze fungeren als Gods agenten op aarde.

Ze leiden ons – Exodus 23:20
Ze doen de wil van God en helpen ons Gods wil te volbrengen – Psalm 103: 19-22
Moedigen ons aan en dienen ons – Hebreeën 1:14 , Rechters 6
Sturen een bericht van God naar ons – Luke 1:13

Hieronder een bijbeltekst die iets heel anders betekend dan men nu denkt.

The amazing digital art

SERAPHIM
Deze engelen gaan allemaal over de aanwezigheid van God. Ze vliegen rond de troonzaal van God (drones in die tijd?)_en verklaren de heiligheid van God.

Volgens de concordantie van de Sterke wordt Saraph beschreven als – “Burning”. Deze engelen staan ​​in brand en aanbidden de God het Alomvattende Vuur!

Deze majestueuze wezens met 6 vleugels, menselijke handen of stemmen aanwezig op God.(?)

In het jaar dat koning Uzzia stierf, zag ik de Heer, (let op en denk je een vliegmachine in)hoog en verheven, op een troon zitten; en de trein van zijn mantel vulde de tempel. Boven hem zaten serafijnen, elk met zes vleugels: met twee vleugels bedekten zij hun gezichten, met twee bedekten zij hun voeten, en met twee vlogen zij. En zij riepen naar elkaar:

“ Heilig, heilig, heilig is de Almachtige Heer;
de hele aarde is vol van zijn glorie. ‘

Bij het geluid van hun stemmen trilden de deurposten en drempels en de tempel was gevuld met rook.(!)

“Wee mij!” Riep ik. “Ik ben geruïneerd! Want ik ben een man van onreine lippen, en ik leef onder een volk van onreine lippen, en mijn ogen hebben de Koning, de Almachtige Heer gezien. ”

Toen vloog een van de serafijnen naar mij met een levende kool in zijn hand, die hij met een tang van het altaar had genomen. Hiermee raakte hij mijn mond aan en zei: “Zie, dit heeft uw lippen aangeraakt; uw schuld wordt weggenomen en uw zonde verzoend. ” – Jesaja 6: 1-8

Vreemde vertalingen en uitleg, maar als je het leest met de gedachte dat men toen al een veel geavanceerdere technologie hadden dan wij nu…begrijp je het vast beter.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Chagrijnig? Bloedgroep legt uit waarom!

Gerelateerde berichten