web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Waarom 5 vliegtuigen met zieken in het nieuws? Meningitus W

Waarom kwamen afgelopen week vijf vliegtuigen met zieke mensen in het nieuws?

Bill Gates: Volgende pandemie gaat in 6 maanden tijd 30 miljoen slachtoffers maken – In Mecca ging onlangs agressief virus rond onder moslims, die dit na de hajj mogelijk terug naar huis hebben genomen

Mensen die ziek worden tijdens een vlucht is ongetwijfeld niets bijzonders. De afgelopen week kwamen echter vijf vliegtuigen in het nieuws met aan boord ziek geworden mensen. Officials vreesden voor een ernstige besmettelijke aandoening, waardoor één vliegtuig zelfs even in quarantaine werd geplaatst. Het was een scenario dat deed denken aan science-fiction/horror films en tv-series zoals 12 Monkeys en The Strain. Heeft die plotselinge aandacht iets te maken met de ernstige waarschuwing van Bill Gates eerder dit jaar over de volgende wereldwijde pandemie die volgens hem in een half jaar tijd 30 miljoen dodelijke slachtoffers gaat maken?

Onbekend virus meegenomen uit Mecca?

Op het eerste vliegtuig, van Dubai naar New York, werden zo’n 100 passagiers en bemanningsleden ziek. Ze kregen koorts en waren aan het hoesten. Het toestel ging in quarantaine en het CDC (Centers for Disease Control) ging aan boord en liet 10 of 11 mensen in het ziekenhuis opnemen. De andere ruim 500 passagiers konden na controle hun weg vervolgen.

Volgens luchtvaartmaatschappij Emirates was het voedselvergiftiging, maar de passagiers zelf dachten aan een vervelende griep, omdat ‘al ruim voordat we aan boord gingen waren mensen overduidelijk erg ziek waren. Die hadden helemaal niet aan boord gelaten moeten worden,’ aldus passagier Erin Sykes.

Sommigen wezen op het feit dat er in Mecca onlangs een agressief virus rondging, en enkele passagiers aan boord van het vliegtuig daar recent geweest waren. Maar ‘fake news’ zender CNN berichtte dat het toch echt een verkoudheidje of griepje moest zijn, en mensen zich nergens zorgen over hoefden te maken.

Frankrijk: Bang voor kind uit Algerije met cholera

Vliegtuig twee vloog van Algerije naar Perpignan in Zuid Frankrijk. De passagiers werden daar een uur lang in het toestel gehouden omdat men bang was dat een kind ziek was geworden door cholera. ‘Het is waarschijnlijk dat het kind cholera heeft en naar het ziekenhuis wordt geëvacueerd voor onderzoek,’ verklaarde de brandweer. In het Algerijnse Oran, waar het toestel was opgestegen, was namelijk net een cholera uitbraak geweest, waar 70 mensen mee besmet waren en 3 mensen aan waren overleden.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek het jongetje volgens de berichten toch geen cholera te hebben. De overige passagiers mochten na het desinfecteren van hun handen gewoon van boord.

Lees ook:   Stort geld of laat een ballon op

Twee vliegtuigen met zieke moslims van Europa naar Amerika

De volgende dag ging het om twee vliegtuigen naar Philadelphia in de VS, een uit Parijs en een uit München. Een aantal passagiers waren dermate ziek geworden dat ook in deze gevallen het CDC werd ingeschakeld. Volgens de douane waren er 12 moslims aan boord die deel hadden genomen aan de hajj, de pelgrimsreis naar Mecca. Ook zij klaagden over zere kelen en moesten hoesten. Mensen die geen verschijnselen toonden mochten van het CDC de toestellen verlaten en hun reis vervolgen.

Man met pokken op vlucht Nigeria-Londen

Het vijfde toestel is een geval apart. Dat vloog van Nigeria naar Londen. Pas achteraf, dus toen iedereen al lang weer verder was gereisd, werd bekend dat een Nigeriaanse marine officier monkeypox, een vorm van de pokken, had gekregen. Monkeypox wordt vooral overgedragen van wilde dieren op mensen, en minder makkelijk van mens op mens. Bij uitbraken overlijdt tussen de 1% en 10%, vooral kinderen.

De Britse autoriteiten namen contact op met 50 passagiers en andere mensen die het grootste risico hadden gelopen om besmet te zijn geraakt. Niemand zou symptomen –zoals koorts, hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, gezwollen lymfeklieren, uitputting, of pijnlijke zweren- hebben gekregen. Dr. Michael Jacobs verklaarde dat ‘monkeypox in de meeste gevallen mild is, waar je al na enkele weken van herstelt.’

Bill Gates waarschuwt voor 30 miljoen doden tijdens volgende pandemie

Vliegtuigen met zieke mensen zijn waarschijnlijk heel normaal, zo stelt ook auteur Daisy Luther op The Organic Prepper Blog. Wat er wel vreemd aan is, is dat vijf vliegtuigen met zieke mensen in één week tijd in het nieuws komen. Het zet mensen er in ieder geval bij stil hoe makkelijk en snel een infectieziekte zich over de hele wereld kan verspreiden. ‘En als dit constant gebeurt, waarom horen we nu pas over al deze gevallen? Is het soms een subtiele hint dat er een massale pandemie aankomt?’

Luther wijst in dit verband op een publieke discussie die eerder dit jaar die werd georganiseerd door de Massachusetts Medical Society en het New England Journal of Medicine. Miljardair en oud Microsoft topman Bill Gates waarschuwde daar dat de wereld niet is voorbereid op een pandemie. Een nieuwe ernstige griep die in 1918 zo’n 50 miljoen mensen het leven kostte, zou in onze tijd in slechts 6 maanden tijd 30 miljoen slachtoffers maken.

‘De wereld moet zich op dezelfde serieuze manier op een pandemie voorbereiden als op oorlog,’ zo vond Gates. De enige keer dat het Amerikaanse leger een oorlogssimulatie rond een pokkenpandemie hield, was het resultaat ‘pokken 1, mensheid 0.’

Lees ook:   Streptokokken in het nieuws

‘Geen paniek, wel in de gaten houden’

‘Hoewel het niet nodig is om jezelf nu al op te sluiten voor een pandemie, is deze trend van vliegtuigen vol zieke mensen absoluut wel iets om in de gaten te houden,’ besluit Luther. Complottheorieën stellen al jaren dat de globalistische ‘Bilderberg’ elite uiteindelijk 2/3 van de mensheid wil laten verdwijnen, en daar zowel pandemieën als vaccins voor gaat gebruiken.

De laatste pandemie, de Mexicaanse griep in 2009, bleek na alle heisa en miljoenen spoedinentingen echter een storm in een glas water, die bij elkaar opgeteld minder slachtoffers maakte dan de jaarlijkse terugkerende gewone griep. Tientallen miljoen ongebruikte vaccins werden vervolgens in de Derde Wereld gedumpt.

In 2014 was er de angst dat ebola, dat in Afrika nog regelmatig de kop opsteekt, zich over de rest van de wereld zou verspreiden. Ook dat gebeurde (nog?) niet.

Xander

 

https://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Waarom-kwamen-afgelopen-week-vijf-vliegtuigen-met-zieke-mensen-in-het-nieuws

Tjah de logica, je neemt virussen mee vanuit andere landen…goh?

Maar als Gates wat zegt…dan … is het niet best.

Weer een mooi oorlogsvirus bedacht…hoe maken we een land ziek…we verspreiden een virus via mensen in een vliegtuig…

Van die elite die een beetje maf wordt op den duur…en doordraaien maar teveel geld hebben om ermee te spelen.

Ik heb een oude serie teruggekeken van Shaka Zulu….op Netflix, ik weet nog hoe ik die serie ooit keek op kamers in zwart/wit…ooit had ik een dvd maar die was slecht qua kwaliteit…dus verbazend wel dat deze serie er nog zo goed uitkwam na al die jaren op Netflix…als je dan ziet hoe wreed mensen kunnen zijn??

Vandaag zag ik  City of Joy… Ook te zien op Netflix

Wat dat te maken heeft met… een Gates?

Het heeft te maken met de elite… de landen (ja ook Nederland!!!!!!!BV) die meewerken aan de ellende en verkrachtingen en moorden, die deze mensen, mn vrouwen moeten meemaken…maar ook kinderen!
Hoe wreed een mens kan zijn!
Nou heel erg wreed blijkbaar…

Ze verkrachten zelfs baby’s… en die vrouwen, daarbij is allerlei stuk down under… echt afgrijselijk!
Maar de  top van allerlei rijke landen kan dit niets schelen, ik denk dat veel mensen het niet eens weten…

Ze veroorzaken burgeroorlogen daar opzettelijk, om allerlei daar uit de grond te halen.
Hebzucht…niet normaal onderhandelen oid nee…pure hebzucht…
Zo zijn ze, mensen…
Dus het verbaast me niets meer, nee!
Jammer dat er geen goede mensen zijn, aan de macht en in rijkdom…dan kwam alles nog misschien goed.

Lees ook:   Mensengeur

Men wil nu jongeren vaccineren tegen een nieuw soort  hersenvliesonsteking type W,

(maar dat wilden ze ook al met dat HPV vaccin…eerst de meisjes en toen de jongens, maar dat was wel zo absurd…jongens met een vaccin tegen baarmoederhalskanker…
Dus nu dit weer… jongens en meisjes…
Hoe kun je nog vertrouwen hebben in vaccins? Moeilijk dit hoor!)

En waarom vaccins alleen voor jongeren van 14 tot 18

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4412061/jongeren-krijgen-oproep-tot-inenting-meningokokken-alles-wat-je

Wat zijn de symptomen?

Type W is een verraderlijke vorm van meningokokken. Het gaat gepaard met hoofdpijn, braken, misselijkheid, diarree en koorts en lijkt dus op een griep. Bij andere vormen van meningokokken krijg je vaak vlekjes op je lichaam, maar dat is bij deze vorm soms niet het geval. Dat maakt de ziekte extra gevaarlijk. Alleen een arts kan erachter komen of je echt een griepje hebt of meningokokken.

Wat zijn de kenmerken?

“De ziekte heeft een grieperig beeld met hoge koorts, braken en diarree“, zegt kinderarts Indra Morsing op de website van het RIVM. “Griep hebben natuurlijk heel veel mensen en het is moeilijk te onderscheiden waarom je in sommige gevallen zo’n ernstige verlopende infectie hebt.”

De bacterie kan een hersenvliesontsteking of een bloedvergiftigingveroorzaken. Met hersenvliesontsteking krijg je hoge koorts, heel erge hoofdpijn en een stijve nek. Bij een bloedvergiftiging voel je je ook erg ziek, soms ook suf en zie je rood-blauwe vlekjes op je huid. Dit zijn bloedingen in je lichaam.

De meningokokken is een bacterie die in je bloedbaan of zenuwstelsel terecht kan komen, waardoor je heel erg ziek kan worden. Je lichaam raakt dan in shock, waardoor je organen geen zuurstof meer krijgen. “Dat kan een dodelijke afloop hebben.”

Wat veroorzaakt de stijging van het aantal ziektegevallen?

De potentieel dodelijke bacterie is afkomstig uit Chili en heeft zich verplaatst naar Engeland, waar het aantal gevallen de afgelopen jaren is toegenomen. Deskundigen hielden er rekening mee dat type W ook Nederland zou kunnen bereiken. Dat is gebeurd in 2015.

https://nos.nl/artikel/2249919-de-prangende-vragen-over-meningokokken-beantwoord.html

https://nos.nl/artikel/2249814-alles-leek-op-een-griepje-maar-ruim-twee-weken-later-was-maurits-dood.html

https://www.gooieneemlander.nl/gooi-vechtstreek/ouders-gooi-willen-voor-pubers-nu-al-vaccinatie-tegen-meningokokken

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/campagne-met-patienten-moet-tiener-aan-de-meningokokkenprik-krijgen~bdc03d31/

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/aantal-patienten-met-meningokokken-neemt-toe-wat-is-er-aan-de-hand-~be6e331a/

Vreemd al die jaren… voor 2005 ongeveer  nooit zoiets gehoord (heel sporadisch)  en ineens…het ene vreemde ziektebeeld na het andere…
Alsof er een team gekkies virussen ontwerpen om uit te zetten….creepy dit!

🙁

https://www.dailymail.co.uk/health/article-6015565/MERS-brought-UK-Muslims-heading-Mecca-health-officials-fear.html

https://time.com/5390162/airline-illnesses-hajj-mecca/

De belangrijkste verschijnselen bij MERS-CoV zijn:

  • koorts
  • hoesten
  • benauwdheid / kortademigheid
  • ernstige ademhalingsproblemen
  • soms diarree

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/115509-mers-virus-symptomen-oorzaak-vaccinatie-en-behandeling.html

https://www.vox.com/2015/8/25/9207157/mers-hajj

https://www.mvcac.org/mosquito-spraying-due-in-mecca-due-to-persistent-virus-activity/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥