20 april 2021

 

Rotterdam waarschuwing…!!!

https://niburu.co/index.phprotterdam-mogelijk-doelwit-europese-911

Of het waar is of niet… Pas altijd op…!

-Via zijn bronnen beschikt hij over informatie dat er 39 aanslagen zullen plaatsvinden, verdeeld over 5 verschillende Europese steden. Die steden zijn: Londen, Barcelona, Manchester, Parijs en Rotterdam.

Vaak worden false flag operaties uitgevoerd in combinatie met (grootschalige) oefeningen van bijvoorbeeld het leger, de brandweer of politie. Als er mensen op de hoogte zijn van dat soort oefeningen die in Nederland gepland staan in/rondom Rotterdam dan horen wij dat graag.

Deze zullen dan uitgevoerd worden ergens rond 23 en/of 24 oktober, dus al heel snel.

Het doel van de aanslagen is om verdere escalatie te veroorzaken tussen de autochtone Europese bevolking en de moslimwereld en daarom zullen ze welbekende trucjes uithalen zoals paspoorten die op miraculeuze wijze op de plaats van de ramp worden gevonden waardoor de “daders” heel gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden.

Ole Dammegard roept dan ook iedereen op om zijn bericht zo veel mogelijk te verspreiden en dat zij die op de aangegeven locaties verdachte activiteiten waarnemen dit filmen en de mensen die worden gefilmd laten weten dat ze worden gefilmd.

Misschien kan door het verspreiden van dit bericht en de oplettendheid van mensen een ramp van ongekende omvang worden voorkomen.

Hier volgt het bericht van Ole Dammergard zoals wij dat van een lezer ontvingen (dank!):-

Lees dit ook eens aub!

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/valse-vlag-terreuraanslagen-londen-manchester-parijs-barcelona-en-rotterdam-op-23-en-24-oktober/

Misschien staat er hier nog iets vermeld?

https://angel-wings.nl/paranormaal/2018/12/voorspellingen-voor-2019-met-af-en-toe-een-update/

Vorig jaar wel maar dat is gelukkig niet uitgekomen!

Ging over Utrecht meen ik?

Update, gelukkig is er niets van uitgekomen alsnog…dus… Olé!

Lees ook:   Aarde in de lucht verschijnsel boven Sacramento!

Gerelateerde berichten