web analytics

De leider van Vox, Santiago Abascal, heeft aangekondigd dat zijn partij maandag president Pedro Sánchez en zijn regering voor de rechtbank zal slepen.

De leider van Vox, Santiago Abascal, heeft aangekondigd dat zijn partij maandag president Pedro Sánchez en zijn regering voor de rechtbank zal slepen.

De aanklachten luiden o.a.: “misdaden van ernstige onvoorzichtigheid die de dood tot gevolg hebben” , “ernstig letsel door nalatigheid” en “misdaden tegen de rechten van werknemers wegens het weglaten van veiligheidsmaatregelen”, vanwege zijn desastreuze beleid de afgelopen maanden. Abascal benoemt de relatie tussen Pedro Sánchez en George Soros en vraagt of de President wellicht de orders opvolgt van deze man.

Sánchez is een marionet zoals Mark Rutte.

Pedro Sánchez zit er heel diep in. Spanje is failliet.

Hij wordt volledig gestuurd door zijn EU collega´s en mensen als George Soros.

Zij dienen allang geen nationale belangen meer en draaien exact mee zoals van ze geëist wordt. Zij volgen de weg van het globalisme, zitten er tot over hun oren in, en voeren uit wat hen gevraagd wordt. Lees hier het hele artikel met meer video´s en informatie hierover! DOEN en DELEN! https://commonsensetv.nl/vox-sleept-p…

Lees ook:   Elon Musk onthult nieuwe Russiagate-corruptie in de nieuwste Twitter-bestanden

Gerelateerde artikelen

Back to top button