web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

De ziekte van Kwasaki door vaccinaties, harfalen etc….

De ziekte van Kwasaki door vaccinaties, harfalen etc….

26 kinderen zijn al dood: de WHO schort het Quinvaxem-vaccin op

Volgens rapporten stierven ten minste 26 kinderen en werd de gezondheid van verschillende anderen ernstig geschaad nadat ze een vaccin met 5 valenties kregen, namelijk Quinvaxem. [1] Kranten meldden dat alle slachtoffers bijwerkingen hadden, waaronder koorts, braken en het verschijnen van blauwe plekken op het hele lichaam. [2]Quivaxem, dat gratis wordt aangeboden door UNICEF, is een “pre-gekwalificeerd proefvaccin” voor ontwikkelingslanden. Dit pentavalente vaccin wordt momenteel toegediend aan baby’s vanaf acht weken en is bedoeld om zuigelingen en jonge kinderen te beschermen tegen difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B en HiB (Haemophilus influenzae type b).

Volgens rapporten hebben lokale autoriteiten alle controversiële kavels opgeschort om controles uit te voeren. Het ministerie van Volksgezondheid heeft echter verklaard dat het vaccin geen problemen oplevert met betrekking tot de kwaliteit, distributie, opslag of toediening. [3]

Hoewel er sterfgevallen zijn gemeld in Vietnam, Sri Lanka, Pakistan, Bouthan en India, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zich beperkt tot het bespreken van de veiligheid van Quinvaxem en stelt dat alle onderzoeken vaccin, gemaakt in Zuid-Korea, bevestigde de veiligheid ervan!

Kinderen die als proefkonijn werden gebruikt

Hier is een nieuw voorbeeld van stervende kinderen en vele anderen die lijden aan de bijwerkingen van een vaccin dat is getest op kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden. Wordt het niet de hoogste tijd dat de WHO stopt met te doen alsof hun programma’s bedoeld zijn om kinderen te beschermen?

Ik nodig lezers uit om een ​​document van Dr. Rebecca Carley te lezen getiteld: “Vaccinaties: de echte massavernietigingswapens (die door vaccins veroorzaakte ziekten veroorzaken), waarin ze schrijft:

“In feite is het ‘voorkomen’ van een ziekte door vaccinatie in feite een onvermogen om bepaalde organismen te verdrijven vanwege de onderdrukking van de respons op celbemiddeling. In plaats van de ziekte te voorkomen, voorkomt vaccinatie dat de ziekte een oplossing vindt. “[4]

Dr. R. Carley werd zich bewust van al deze gruweldaden en deed een wanhopige poging om het publiek te waarschuwen.

Kawasaki ziekte

Het is heel goed mogelijk dat veel van deze kinderen na injectie met dit vaccin een auto-immuunreactie hebben gehad. Ik baseer mijn mening op een reeks artikelen en studies over de ziekte van Kawasaki De ziekte van Kawasaki is een auto-immuunziekte die kan optreden na vaccinatie. Wetenschappers die deze ziekte nauwkeurig hebben bestudeerd, zeggen zelfs dat er sterke aanwijzingen zijn dat een infectieus agens zoals een virus of vaccin de ziekte kan veroorzaken.Kinderen met de ziekte van Kawasaki hebben symptomen die sterk lijken op die van kinderen die zijn gevaccineerd met Quinvaxem. Ik heb een koppeling gemaakt met Quinvaxem omdat de ziekte de volgende problemen kan veroorzaken:

Lees ook eens:   It's time to leave earth.

Rode, bloeddoorlopen ogen veroorzaakt door conjunctivitis (maar zonder de aanwezigheid van etter)
Rosacea, rode vlekken voornamelijk op de romp of geslachtsorganen.
Droge, rode, gebarsten lippen
Rode, ontstoken tong met ronde witte vlekken; rode keel.
Gezwollen lymfeklieren aan elke kant van de nek.
Gezwollen handen en voeten die twee tot drie weken na het begin van de ziekte rood en hard worden met schilfering van vingers en tenen.
Keelpijn
Hoest
Pijnlijke buik
Braken
Diarree
Gezwollen of pijnlijke gewrichten.

Veel kinderen kunnen overlijden aan hartfalen of een hartaanval. In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is de ziekte van Kawasaki de meest voorkomende oorzaak van hartaandoeningen bij kinderen. [6]

In een document gepubliceerd door PA Brogan et al en getiteld: “Ziekte van Kawasaki: een evidence-based benadering van diagnose, behandeling en toekomstig onderzoek”, stellen de auteurs:

“In 1967 beschreef Kawasaki Tomisaku het geval van 50 Japanse kinderen die lijden aan koorts, huiduitslag, erytheem, zwelling van handen en voeten en cervicale lymfadenopathie … KD (Kawasaki Syndrome; Kawasaki Disease) is het meest gebruikelijk in Japan, waar meer dan 125.000 gevallen zijn gemeld. De ziekte komt ook vaker voor bij Japanse en andere Aziatische kinderen die in het buitenland wonen. Kinderen van 6 maanden tot 5 jaar zijn het meest gevoelig met een piekincidentie bij kinderen van 9 tot 11 maanden. Seizoensgebonden variaties in de ziekte zijn gemeld, met pieken in de winter en de lente. Er is geen directe besmetting van persoon tot persoon waargenomen. In Japan komt de ziekte vaker voor bij broers en zussen met een piekincidentie van 8-9% tussen broers en zussen jonger dan twee jaar. ”

Het is interessant op te merken dat de auteurs vaccinatie noemen als mogelijke trigger:

“… Prikkelbaarheid is een belangrijk teken; het is bijna universeel aanwezig, hoewel niet opgenomen in de diagnostische criteria. Het exacte mechanisme van prikkelbaarheid is onduidelijk, maar het kan verband houden met de aanwezigheid van aseptische meningitis. Een ander klinisch teken dat niet is opgenomen in de diagnostische criteria en dat relatief specifiek is voor KD (ziekte van Kawasaki), is het optreden van erytheem en verharding op BCG-vaccinatieplaatsen … Als een Aangezien steeds meer zuigelingen BCG in het VK krijgen, is het waarschijnlijk dat dit teken steeds vaker voorkomt en dat bewustzijn van dit feit kan leiden tot eerdere diagnose en behandeling. ”

Lees ook eens:   Hoe voorkom je griep en dus ook covid

Als u bovenstaande verklaringen zorgvuldig leest, kunt u erkennen dat de leeftijd van kinderen die het grootste risico lopen de ziekte op te lopen, precies de leeftijd is waarop kinderen de meeste vaccins krijgen.

Dr. Michael Innis verwijst vaak naar de ziekte in gevallen waarin kinderen worden misbruikt. Ze zegt dat de vlekken en kneuzingen die bij de ziekte van Kawasaki zijn aangetroffen, vaak worden verward met kindermishandeling. [7]

Drie onderzoekers die een artikel schreven met de titel “Ziekte van Kawasaki bij zuigelingen na vaccinatie” en gepubliceerd door het National Institute of Health, stellen in hun samenvatting:

“Hier beschrijven we het geval van een 35-dagen oud kind dat de ziekte van Kawasaki ontwikkelde 1 dag na ontvangst van de tweede dosis van het hepatitis B-vaccin. Hoewel zeer zeldzaam, moet deze mogelijke bijwerking worden opgemerkt en bestudeerd in meer diepte. ” [8]

Dit document is geschreven in 2003. Hoe komt het dat het verband tussen vaccinaties en het Kawasaki-syndroom niet diepgaand is onderzocht? Een ander artikel met de titel “Ziekte van Kawasaki na vaccinatie” : rapportage van ongewenste voorvallen (rapportagesysteem) 1990-2007. “Staten:” Sinds 14 oktober 2007 werden 107 meldingen van KD (ziekte van Kawasaki) aan VAERS overgedragen: 26 gevallen werden als klassiek beschouwd, 19 gevallen als atypisch geclassificeerd, 52 mogelijke gevallen, 10 niet geclassificeerd. Van de 97 gevallen betrof 91% gevallen van kinderen. “[9]

De auteurs concludeerden dat hun studie geen hoog risico op de ziekte van Kawakasi voor RotaTeq of andere vaccins suggereerde, zij suggereren dat de postmarketingbewaking voor de ziekte van Kawasaki moet worden voortgezet.

Al deze documenten suggereren dat de gebruikelijke reeks vaccins mogelijk het risico voor kinderen op het ontwikkelen van deze ziekte kan verhogen.

Een van de meest gedenkwaardige artikelen waarin wordt uitgelegd dat de ziekte van Kawasaki kan optreden na vaccinaties, is geschreven door Lisa Blakemore-Brown als reactie op een Finse studie over de veiligheid van MMR-vaccins in het British Medical Journal uit 2001. Ze schreef:

“Als een groep mensen zou bezwijken na het eten van bijvoorbeeld limoenzool in een restaurant, zou het voor de ambtenaren onaanvaardbaar en belachelijk zijn om te proberen de zaak te verdoezelen door te zeggen dat miljoenen mensen limoenzool eten elke dag en dat er geen probleem is. De gezondheids- en veiligheidsfunctionarissen van hun kant zullen niet aarzelen om direct ter zake te komen: ze zullen zieke mensen, de vissen in het restaurant onderzoeken en de laboratoriumtests controleren.

Aangezien honderden ouders zich hebben gerealiseerd dat hun kinderen op het vaccin reageren en dat het in sommige gevallen ‘een nieuwe variant van autisme’ was, verlies van communicatieve vaardigheden, motorische stoornissen, darmproblemen, hadden we niet kunnen bedenken dat het aan de regering was om naar antwoorden te zoeken?

Lees ook eens:   Wat klopt van de klimaatverandering waarover de media berichten?

Deze incidentie van autisme is onbetwistbaar. Het is geen betere screening op autisme. Dit TYPE autisme is ongebruikelijk en verwarrend voor gezondheidsvoorlichters. Een van de gevallen die ik kon waarnemen was een duidelijke en onbetwistbare reactie op het kinkhoestvaccin. Er is vastgesteld dat het kind in kwestie aan de ziekte van Kawasaki leed, omdat zijn immuunsysteem zich tegen het kind had gekeerd. Het was een geval van Asperger. Er waren geen gevallen van autisme in de familie, maar de baby had vóór de vaccinatie allergieën. Het zijn dergelijke wetenschappelijke onderzoeken die ons uiteindelijk in staat zullen stellen maatregelen te treffen die het publiek gerust kunnen stellen.

De categorische weigering om de echte problemen aan te pakken en om te gaan met individuen die willen kunnen kiezen, lijkt ons een gevaarlijk beleid, vooral vóór een verkiezing. ” [10] Ik heb ervoor gekozen dit fragment te publiceren omdat het een zeer stevig advies kan opleveren dat van toepassing kan zijn op organisaties als UNICEF die kinderen vaccinaties aanbieden alsof het snoep is.

Net als bij Dr. Carley is het werk van mevrouw Blakemore-Brown ook in diskrediet gebracht als het gaat om getalenteerde en begaafde professionals die de ernstige zorgen van honderden andere gezondheidswerkers delen en die dezelfde uitspraken doen. Velen van hen waren het doelwit van haatcampagnes voordat hun carrière werd gesaboteerd.

Conclusie

De WGO en UNICEF zijn niet verlegen geweest met het gratis testen en aanbieden van twijfelachtige vaccins aan arme en kwetsbare mensen in ontwikkelingslanden. Het leven van deze kinderen is ook erg kostbaar. Dit zijn geen laboratoriumratten of cavia’s die naar believen kunnen worden gebruikt. Het zijn kinderen zoals iedereen; Ze hebben broers, zussen, een moeder, een vader, ooms, tantes en grootouders die heel veel van ze houden.

Hun goedgelovige ouders geloven in de propaganda die groepen als UNICEF hen ter beschikking stellen. Ze geloven dat deze vaccins veilig zijn en hun dierbare baby’s zullen beschermen. In plaats daarvan sterven hun kinderen na het ontvangen van vaccins.

Referenties

1. http://www.examiner.com/…/at-least-26-infants-five-countrie… …
2. http://kinhbacenglish.blogspot.co.uk/20…/…/vietnam-province- recalls-quinvaxem.html
3. http://talkvietnam.com/2013/01/who-deems-vaccine …
4.www.drcarley.com/innoculations_wmd_dr_carley.pdf
5. http://www.vaccineinjuryhelpcenter.com/kawasaki- ziekte-vaccin /

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥