web analytics
...

Soulmates – Eeuwige relaties

Soulmates – Eeuwige relaties

Een gelukkige kans cirkelt ergens in de buurt! In een menigte van mensen of in een mistige nevel. Soulmates zoeken elkaar op deze rusteloze aarde.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je iemand al duizend jaar kent, hoewel je diegene voor het eerst ontmoette? Is het u overkomen dat u zich in een gesprek met een andere persoon met wie u niet eerder hebt gesproken, plotseling realiseert dat u “alles” van hem weet? Je begrijpt wat hij op dat moment voelt en waar hij aan denkt.

Dus wat is een soulmate? Zeer interessant onthult het thema van soulmates-schrijver Richard Webster: ” De relatie tussen zielsverwanten is een relatie van twee personen die in de loop van vele reïncarnaties heeft bestaan, waarbij partners elkaar helpen bepaalde lessen te leren en de taken te voltooien die aan elk leven zijn toegewezen .” Gedurende het hele leven: we maken plannen, creëren projecten, evenementen, onze realiteit.

Net zoals we iets heel belangrijks en verplicht’s plannen, zo plannen onze zielen in een andere wereld dit leven, creëren gebeurtenissen, stellen bepaalde zielen samen in één team om speciale taken uit te voeren. We komen in dit leven, groeien, ontwikkelen, leren beroepen, krijgen bepaalde vaardigheden.

En wanneer het moment van belangrijke gebeurtenissen komt, de periode waarvoor de taak was gepland, dan beginnen compleet andere mensen in je leven te komen, gelijkgestemde mensen, zij die op dezelfde golflengte denken en samen handelen. “De inheemse ziel is degene die onze diepste ambities deelt, de richting die we hebben gekozen.

Als we als ballonnen omhoog gaan, is de kans zeer groot dat we de juiste persoon in elkaar zullen vinden ”- Richard Bach- Zulke zielen voelen zich één familie – beste vrienden, collega’s, partners. Maar zodra de taak is voltooid, het project wordt gestart of geïmplementeerd, kan het team zich veilig verspreiden. De taak is voltooid, ervaring is opgedaan – het resultaat is duidelijk.

Tandem van twee zielen

Heel vaak vindt de interactie van twee zielen plaats in verschillende perioden van zijn bestaan ​​op aarde. Elke keer dat ze in verschillende rollen komen, kunnen aspecten veranderen en zowel in het mannelijke als het vrouwelijke lichaam komen, en kunnen ze interageren in lichamen van hetzelfde geslacht. Dit zijn niet alleen gehuwde paren – het zijn partners die hun taak hun hele leven uitvoeren. Nog eerder, ergens anders, kwamen ze overeen om tegelijkertijd naar deze wereld te komen en deel te nemen aan bepaalde gebeurtenissen, om de speciale taak te vervullen die in deze periode nodig was.

Lees ook:   Tweelingzielen oogcontact is een krachtige verbinding - de 10 tekens

Vaak kunnen er wereldwijde gebeurtenissen zijn die de loop van de geschiedenis veranderen, of gewoon interactie in één geslacht, belichaming in één familie, maar in verschillende rollen. In de regel proberen zielsverwanten zichzelf in veel opzichten uit en doen ze, door verschillende lessen te halen, waardevolle ervaring op.

 

Het is mogelijk dat ze in een van hun levens zijn overeengekomen om elkaar na de dood te ontmoeten, en het universum biedt hen een handige optie en brengt ze samen in de volgende incarnatie. ‘ Misschien communiceert u de hele incarnatie. Misschien worden jullie medewerkers, medewerkers, mede-scheppers op jouw pad van bestemming.

En dat is perfect in al zijn relevantie! ‘- Richard Webster.

Zijn echtgenoten zielsverwanten?

Our hearts have always played the same song.~Zachry Douglas    www.twinflames-soulmates.com   Art: Helena Nelson Reed

Helemaal niet nodig, maar zo’n optie is niet ongebruikelijk. Soulmate – dat is de naam van iemand die dicht bij je staat, ondanks de afstand, levensprincipes, leeftijd en verschillende soorten obstakels.

Heel vaak zijn zielsverwanten echtgenoten die hun hele leven “hand in hand” gingen, obstakels overwonnen en dit leven in al zijn diversiteit begrepen. En lang niet altijd kunnen paren in harmonie leven en hun verbintenis gelukkig noemen, omdat zielsverwanten allereerst zielen zijn die dezelfde les leren.

Misschien zelfs eerder, vóór incarnatie in deze lichamen, kwamen ze overeen om een ​​bepaalde ervaring te beleven en alle lessen van dit wezen te begrijpen. Mensen verzetten zich vaak tegen de omstandigheden die voortkomen uit de ervaring van incarnaties uit het verleden, handelen vaak volgens de oude gedragspatronen die eens in een vorig leven zijn vastgelegd, en hoogstwaarschijnlijk in een vorig leven.

En dus is het soms moeilijk om je fout te realiseren en alles drastisch te veranderen, het is moeilijk om de persoon te accepteren die zoveel problemen heeft veroorzaakt, het is moeilijk om jezelf te accepteren .

“Er zijn mensen die in ons leven komen om ons hart nog meer te openen. Ze stormen op het juiste moment naar binnen, als een frisse wind, met goed, zoet nieuws.

Lees ook:   De grote liefde van Napoleon Bonaparte

‘ Hoeveel zielsverwanten hebben we?

Jim Warren: Women of the Waves

Vreemd genoeg kunnen we veel geestverwanten hebben, en dit hangt af van de taken die eerder waren ingesteld. Het kan zijn dat één persoon meerdere huwelijken heeft, en over elk kan hij zeggen dat hij bij een zielsverwant woonde. Hij houdt eerst van één ding en is van mening dat dit de enige ter wereld is, maar de tijd verstrijkt, de omstandigheden veranderen, de ervaring is uitgewerkt en mensen kunnen zich om compleet andere redenen verspreiden. Alles, de taak is voltooid, het is tijd om afscheid te nemen.

Er zijn vaak gevallen van een liefdesdriehoek, die van het ene leven naar het andere wordt gevormd en in verschillende relaties overgaat. De taak ligt voor de hand, zielen moeten kunnen communiceren en een gemeenschappelijke taal vinden, en vooral liefde in al haar manifestaties accepteren.

” Vind je soulmate en blijf” een beetje gek “en hou van elkaar – altijd ” – Richard Webster.

Er zijn veel voorbeelden van verwante zielen, te beginnen met mythologie, de Bijbel, geschiedenis en mensen die ons al bekend zijn.

Als je begint met mythologie, dan zijn dit Isis en Osiris, uit de Bijbel natuurlijk, Adam en Eva, Abraham en Sarah, de geschiedenis presenteert de namen van Anthony en Cleopatra, literatuur – Romeo en Julia, enz. En als we ons wenden tot meer bekende namen die nauwkeurig kunnen worden bestudeerd en de gang van zaken, hun relatie en het leven zelf kunnen volgen – dit zijn koningin Victoria en prins Albert, Lewis K.S. en Joy Davidman.

Minder bekend zijn Katherine Mansfield en John Middleton Murray en vele anderen. De menselijke ziel is onsterfelijk, uniek, begiftigd met vrije wil en kiest voor zichzelf de paden van ontwikkeling en verbetering. De ziel zelf kiest medereizigers en leraren, alleen wanneer ze op aarde komen, vergeten veel zielen hun beslissing en begint een interessant spel genaamd “Life”. ” De soulmate is degene door wie je een echt leven begint te leiden … ” – Richard Bach.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/rodstvennye-dushi-otnosheniya-dlinoyu-v-vechnost/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button