web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen

Wat is jouw Tweelingziels Leeftijdsverschil

24a1c1f3daab96f99970c870a9861db7 AnGel-WinGs.nl

Heb je een tweelingziel leeftijdsverschil? Weet u niet waarom u zich zo aangetrokken voelt tot iemand die veel ouder of jonger is dan uzelf?

Weet je dat een groot leeftijdsverschil tussen jou en je partner vaak een indicatie is van een tweelingzielrelatie? Een Tweelingziel-teken?

Tweelingzielen hebben vaak een leeftijdsverschil 

Ja, een klein tot enorm leeftijdsverschil is niet ongebruikelijk bij tweelingzielen. Sommige tweelingzielen worden slechts enkele dagen of maanden na elkaar geboren, anderen worden pas na jaren geboren. Als u zich zorgen maakt over een leeftijdsverschil van meer dan 10 jaar tussen u en uw tweelingziel, hoeft u zich geen zorgen te maken, het komt vaker voor dan u denkt. Sommige tweelingzielen hebben een nog groter leeftijdsverschil van 15 of 20 jaar. In feite is de grootste waar ik van heb gehoord 34 jaar.

Waarom hebben tweelingzielen vaak een leeftijdsverschil?

Tweelingzielen hebben vaak een leeftijdsverschil, want een van de dingen die we hier in de wereld willen onderwijzen, is dat wanneer je echt van iemand houdt, buiten ‘details’ zoals leeftijd, ras, geslacht, seksualiteit, kleur, religie, enz. materie. Het enige dat telt is liefde, aangezien Tweelingzielen, de ziel van een persoon herkennen, in plaats van hun fysieke eigenschappen en uiterlijke kenmerken van persoonlijkheid en opvoeding.

Mensen zijn echt allemaal EEN.

Hoewel de samenleving in het algemeen (en misschien uw religie) misschien ‘regels’ heeft rond de leeftijd van koppels, zal een leeftijdsverschil tussen Tweelingzielen alleen een probleem zijn als u het toestaat.

In mijn eigen persoonlijke Tweelingziel-relatie werden mijn Tweeling en ik ongeveer 11 jaar na elkaar geboren. (Magisch getal 11!)

Toen ik op zoek was naar mijn ideale man op 29-jarige leeftijd, wist ik niet dat hij nog op school zat…..

Welke leeftijdsverschillen bestaan ​​er tussen tweelingen?

In een onderzoek uit 2018, onlangs gehouden in een Tweelingzielen-groep, werd Tweelingzielen gevraagd om vast te stellen hoe groot (in jaren) het leeftijdsverschil tussen henzelf en hun tweelingziel was. De resultaten zoals weergegeven in onderstaande grafiek ‘ Gemeenschappelijke Tweelingziel Age Gap ‘, waren nogal verrassend.

093361923971c0be03e70aee8998fd43 AnGel-WinGs.nl

Het aantal tweelingzielen met minder dan 1 jaar tussen hun geboortedata staat in de eerste kolom. De kolommen daarna hebben de leeftijdsverschillen van de Tweelingziel gegroepeerd in tijdsbestekken van 5 jaar – 1-5 jaar, 6-10 jaar, 11-15 jaar, 16-20 jaar, 21-25 jaar, 26-30 jaar en 30+ jaar .

Zoals je aan de resultaten kunt zien, was het meest voorkomende leeftijdsverschil tussen tweelingzielen (binnen de onderzoeksgroep) 1-5 jaar, waarbij 25% van de tweelingen in dit leeftijdsverschil viel. Daarna was het leeftijdsverschil tussen 6 en 10 jaar populair met 22%. Het leeftijdsverschil tussen 11 en 15 jaar was 20% en het leeftijdsverschil tussen 16 en 20 jaar bij Tweelingzielen 13,75%.

Hoewel er enkele tweelingzielen zijn met een leeftijdsverschil van 21 tot 30+ tussen henzelf en hun tweeling, was dit statistisch slechts 6% van de ondervraagde tweelingzielgroep.

Dit betekent dat maar liefst 88,75% van de Tweelingzielen een Tweelingziel leeftijdsverschil van minder dan 20 jaar heeft. 50% van hen, 10 jaar of minder na elkaar geboren.

Dit roept de vraag op, dat als leeftijdsverschillen veel voorkomen, ‘Hoe oud zijn de meeste tweelingen’?

Tweelingvlam Leeftijdsverschillen

In een gerelateerd onderzoek werd aan tweelingzielen in een tweelingzielgroep gevraagd naar hun leeftijd. Niet iedereen was bereid zijn leeftijd toe te geven, maar degenen die dat wel deden, zijn we dankbaar.

Je kunt de resultaten van het onderzoek zien in de grafiek ‘ Leeftijden van elke Tweelingvlam ‘ hieronder:

079ec2b1abddcfc6340b00eed408c0f1 AnGel-WinGs.nl

Tweelingziel A was de ‘ontwaakte en bewuste’ persoon van de Tweelingziel die de enquête beantwoordde (weergegeven in blauw). Hun tweelingzielwas tweeling B (oranje weergegeven). De meerderheid van de mensen die de enquête beantwoordden waren vrouwen, van wie de meesten (maar niet alle) zich identificeerden als het Goddelijke Vrouwelijke in hun Tweelingzielrelatie.

Voor een groot aantal respondenten bleek de oudste tweelingziel een vrouw te zijn, al was dat niet altijd het geval. Sommige tweelingzielen hadden heteroseksuele tweelingzielrelaties, anderen hadden relaties van hetzelfde geslacht.

Wat vrij duidelijk was, was opnieuw het leeftijdsverschil tussen de tweelingzielen, zoals beschreven in de eerdere grafiek. (Let op het verschil in dominantie in de leeftijdsgroep tussen blauw en oranje in de leeftijdscategorie 20-29 en 30-39 jaar)

Tweelingziel A (BLAUW – die hun enquête beantwoordde) was allemaal ouder dan 20, met een verrassend aantal tussen de 60 en 69 jaar. Ter vergelijking: hun tweelingziel (ORANJE) viel in een bredere leeftijdscategorie, van ‘jonger dan 20′ tot ’60-69 jaar’. Minder van hen vielen in de leeftijdsgroep 60-69, en een groot aantal van hen bleek 29 jaar en jonger te zijn, vergeleken met hun tweelingziel.

Het is niet bekend hoeveel van deze Tweelingzielen wachtten op vereniging, vs al in vereniging met hun tweelingziel.

Eén ding is echter zeker: met grote leeftijdsverschillen tussen tweelingzielen lijkt het waarschijnlijker dat de meeste tweelingzielen pas later in hun leven een verbintenis zullen aangaan, wanneer beide tweelingzielen de tijd hebben gehad om volwassen te worden.

Belangrijkste leerpunten

Dus wat zijn uw belangrijkste punten uit dit artikel…

  • Tweelingziel Leeftijdsverschillen of leeftijdsverschillen tussen de tweelingzielen zijn niet ongewoon. Sterker nog, ze zijn eigenlijk ‘normaal’.
  • Houd er rekening mee dat grote leeftijdsverschillen tussen tweelingzielen betekenen dat het *kan* enige tijd (d.w.z. jaren) duren voordat sommige tweelingzielen tot een eenheid komen. In deze gevallen is er tijd nodig voor elke tweeling om volwassen te worden, evenals de tijd die jullie beiden nodig hebben om eventuele maatschappelijke verwachtingen te doorbreken. (d.w.z. wat als uw tweelingziel even oud is als uw eigen dochter of zoon?) *slik*
  • Wees geduldig met Divine Timing. Hoewel je misschien in de dertig bent en op zoek bent naar de ‘One’, is het heel goed mogelijk dat je tweelingziel nog in de tienerjaren is.static AnGel-WinGs.nlspank AnGel-WinGs.nl koffie AnGel-WinGs.nl hypocrite AnGel-WinGs.nl emo AnGel-WinGs.nl

Hou vol!

Die van mij gaat nu net naar de kleuterschool, dus ja ff wachte hé!
Alleen boven de 30 mag! 🙂

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥