web analytics
11:11 Dubbele getallen
AtlantisChemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNGeschiedenisPolitiek-EliteSpiritueel

Hitlers zoektocht naar de heilige graal en het Atlantis

Het verhaal van Adolph Hitlers reis door de geschiedenis om het speciale lot van Duitsland en de adel van de Duitse ziel te onthullen, begon met zijn zoektocht naar de Heilige Graal en Atlantis. Hij hoopte ook de Ark des Verbonds terug te krijgen, maar de zoektocht eindigde in de definitieve nederlaag voor nazi-Duitsland.

Het Master Arische Ras De Führer ontwikkelde een Arische Master Ras-ideologie op basis van mythen, legendes en archeologie. Historische en etnische fantasieën brandden in Hitlers verbeelding in een heet vuur, aangewakkerd door Arische fabels van Atlantis en de literatuur en legendes van de Heilige Graal. Steven Spielbergs film “Raiders of the Lost Ark” met Harrison Ford in de rol van een onverschrokken archeoloog, Indiana Jones, bevatte meer waarheid dan de meeste mensen zich realiseerden.

Nu waarschijnlijk reden voor klimaat beïnvloeding, omdat zij op zoek zijn naar antwoorden.

Lees ook eens:   De Bijbel, Abraham en de Anunnaki Alien oorlogen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥