web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki-oorlogen in het oude India

India is een land van eeuwenoude verwondering en tijdloze legendes. De oude Vedische teksten zoals de Mahabharata en de Bhagavata Purana beschrijven talloze oorlogen tussen de goden waarbij gebruik werd gemaakt van vliegtuigen en atoomwapens, enkele duizenden jaren voordat hun hedendaagse equivalenten werden uitgevonden. Het is geen verrassing dat de reguliere archeologie deze verhalen afdoet als mythologische allegorieën.

Maar het toenemende aantal ontdekkingen in deze regio zet de historische tijdlijn van de academische wereld op zijn kop. Wellicht nog intrigerender is de theorie dat deze strijdende goden uit het oude India en de Anunnaki-goden uit het oude Mesopotamië feitelijk één en dezelfde zijn.

Laten we de wereld van de hindoegoden verkennen, waaronder Vishnu/Krishna, Shiva, Kali, Brahma en meer! Ontdek hoe vimana’s een integraal onderdeel waren van de oorlogen tussen deze goden en over de mogelijke catastrofale gevolgen voor Mohenjo-Daro en Harappa.

00:00 Inleiding

01:02 Het verzonken koninkrijk Krishna

11:41 De Anunnaki-verbinding

22:02 De Mahabharata en Bhagavata Purana

32:01 Mohenjo-Daro en Harappa

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥