web analytics
...

Tweelingziel-obsessie Waarom tweelingvlammen niet kunnen stoppen met aan elkaar te denken en obsessieve gedachten hebben

Als je ooit merkt dat je geobsedeerd bent door je tweelingvlam, dan is dit de echte reden waarom tweelingvlammen niet kunnen stoppen met aan elkaar te denken … Wanneer tweelingvlammen elkaar ontmoeten, treedt er iets op dat bekend staat als de “zielsfusie”. Deze energetische uitwisseling beroert hen in de kern van hun ziel, en maakt hen wakker voor het geheugenverlies van hun eigen ziel terwijl ze zich de eeuwigheid van hun band herinneren. Het is niet meer dan normaal dat ze “gefascineerd” door elkaar zouden raken, vaak zelfs tot het punt van obsessie of obsessieve gedachten + neigingen.

Lees ook:   De obstakels van tweelingzielen waarmee we te maken kunnen krijgen

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!